- 9 Ekim 2024
- 16
- 19
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kolay ameliyat anal fissür yani makat çatlağı ameliyatıdir. Ameliyat olduktan bir gün sonra diyeceksiniz ki keşke kendime bu eziyeti yapmasaydım ve daha önce ameliyat olsaydım. Ameliyatta sonra yeniden doğmuş gibi olacaksınız ve bütün şikayetleriniz bi anda son bulacakMerhaba makat çatlağı şişlik yanma sorunu yaşayıp da geçen var mı? lütfen yazınn çok kötüyüm
oldun muEn kolay ameliyat anal fissür yani makat çatlağı ameliyatıdir. Ameliyat olduktan bir gün sonra diyeceksiniz ki keşke kendime bu eziyeti yapmasaydım ve daha önce ameliyat olsaydım. Ameliyatta sonra yeniden doğmuş gibi olacaksınız ve bütün şikayetleriniz bi anda son bulacak
oldun mu
şişlik var mıudı
Tuvaletimi yaparken o bölgeyi sanki bıçakla kesiyorlarmis gibi acı hissediyordum. Lavaboya girmek benim için işkence gibiydişişlik var mıudı
ameliyattan sonra iz falan kaldı koTuvaletimi yaparken o bölgeyi sanki bıçakla kesiyorlarmis gibi acı hissediyordum. Lavaboya girmek benim için işkence gibiydi
Anal seks mi yaptın kız? Bu hâle gelmiş.Kız şişlik ne demek rkanama şişlik yırtıktı benim komple doktor bile şok olmuştu bi sürüde azar yedim ben![]()
Ben 5 senelik rahatsızlıktan sarı kantaron sayesinde kurtuldum.hem de bir iki günde tamamen.her gün sarı kantaron yağı sürmek ve tuvalet öncesi uzunca bir kovaya sıcak su doldurup buhara oturmak çok rahatlatıyor. benim seneler evvel çok azmıştı acıdan tuvalete çıkamaz olmuştum bu yöntemle zaman içinde düzeldi çok şükür. bir daha da nüksetmedi o kadar şiddetli.
Saçmalama istersen uzun süre kabızlık yüzünden anal seks yapan sensin heralde biliyorsun terbiyesizAnal seks mi yaptın kız? Bu hâle gelmiş.
ameliyattan sonra iz falan kaldı ko
ameliyat dediğin botox mu kas kesme miHayir tabikide