Makat çatlağı

Atak yaptığı dönemlerde kullanabiliyorsanız alaturka tuvalet kullanın. Ikınınca sfinkter daha çok kapanıyormuş, diyaframdan nefes almayı deneyin sigara içer gibi ben onun da çok faydasını gördüm.
Evimizde klozet yok alaturka kullanıyorum ama ikinmadan sanki yapamıyor gibiyim evet şuan yine oyledim top top kabız gibi oldu psikolojik mı ne bilmiyorum artık kafama takmaktan mı oluyor anlamadım

Evimizde klozet yok alaturka kullanıyorum ama ikinmadan sanki yapamıyor gibiyim evet şuan yine oyledim top top kabız gibi oldu psikolojik mı ne bilmiyorum artık kafama takmaktan mı oluyor anlamadım
Psikoloji direkt etkiliyor zaten takmamaya çalış. Sürekli onu düşününce iyice stres oluyorsun. Bu arada vitamin eksikligi vs de kabiz yapabiliyormus ben dahiliyeye tahlil verdim bu yuzden bir sey çıkmadı. Doktor da psikolojik olabilir kendini rahatlatmaya calış demişti. Alaturka daha sağlıklı kesinlikle. Ve iyice sıkışmadan gitme tuvalete

Ben şuan asi

Adetim şuan normalde adetliyken ishal gibi olurdum ama bu sefer tam tersi oldu onuda kafama takıyorum neden öyle oldu diye taktikca dahada yapamıyorum artık acısını ayrı takıyorum kabızlığı ayrı

Yapıyorum ama arada nuksediyor sizde kantaron yağı kullandığınız halde tekrar ettiği günler oldu mu acaba
Hiç ağrı sızı yaşamadım ama bir gün hiç bir ağrım olmadığı halde kanama oldu ama hiç acı vs yaşamadım. Kanamadan uzun zaman önce yapmıştım kantaron yağını.

Merhaba hemoroid makat çatlağı kabızlık gibi sorun yaşayanlar için bir önerim olacak bende doğum sonrası yaşadım bu sıkıntıları birçok şey denedim pek bı çözüm sağlamadı yine tekrarladı ama en son udi hindi macunuyla tanıştım çok şükür hiçbir problemim kalmadı instagramda misvakhatun sayfasından aldm ameliyatlik birçok kişi düzelmiş durumda üstelik birçok hastalığa şifadır bu mutlaka denemelisiniz herkes faydalansin diye bikac yere yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…