Atak yaptığı dönemlerde kullanabiliyorsanız alaturka tuvalet kullanın. Ikınınca sfinkter daha çok kapanıyormuş, diyaframdan nefes almayı deneyin sigara içer gibi ben onun da çok faydasını gördüm.
Evimizde klozet yok alaturka kullanıyorum ama ikinmadan sanki yapamıyor gibiyim evet şuan yine oyledim top top kabız gibi oldu psikolojik mı ne bilmiyorum artık kafama takmaktan mı oluyor anlamadım
Evimizde klozet yok alaturka kullanıyorum ama ikinmadan sanki yapamıyor gibiyim evet şuan yine oyledim top top kabız gibi oldu psikolojik mı ne bilmiyorum artık kafama takmaktan mı oluyor anlamadım
Psikoloji direkt etkiliyor zaten takmamaya çalış. Sürekli onu düşününce iyice stres oluyorsun. Bu arada vitamin eksikligi vs de kabiz yapabiliyormus ben dahiliyeye tahlil verdim bu yuzden bir sey çıkmadı. Doktor da psikolojik olabilir kendini rahatlatmaya calış demişti. Alaturka daha sağlıklı kesinlikle. Ve iyice sıkışmadan gitme tuvalete
Psikoloji direkt etkiliyor zaten takmamaya çalış. Sürekli onu düşününce iyice stres oluyorsun. Bu arada vitamin eksikligi vs de kabiz yapabiliyormus ben dahiliyeye tahlil verdim bu yuzden bir sey çıkmadı. Doktor da psikolojik olabilir kendini rahatlatmaya calış demişti. Alaturka daha sağlıklı kesinlikle. Ve iyice sıkışmadan gitme tuvalete
Psikoloji direkt etkiliyor zaten takmamaya çalış. Sürekli onu düşününce iyice stres oluyorsun. Bu arada vitamin eksikligi vs de kabiz yapabiliyormus ben dahiliyeye tahlil verdim bu yuzden bir sey çıkmadı. Doktor da psikolojik olabilir kendini rahatlatmaya calış demişti. Alaturka daha sağlıklı kesinlikle. Ve iyice sıkışma
Adetim şuan normalde adetliyken ishal gibi olurdum ama bu sefer tam tersi oldu onuda kafama takıyorum neden öyle oldu diye taktikca dahada yapamıyorum artık acısını ayrı takıyorum kabızlığı ayrı
Hiç ağrı sızı yaşamadım ama bir gün hiç bir ağrım olmadığı halde kanama oldu ama hiç acı vs yaşamadım. Kanamadan uzun zaman önce yapmıştım kantaron yağını.
Psikolojim alt üst oluyor tekrar ettiğinde zaten anksiyete hastasıyım stresden mı bilmiyorum bağırsaklarım aşırı wtkileniyor her şeyden galiba çok takıyorum en ufak acimada günlerce sürecek kaniyacak diye kendimi yiyip bitiriyorum
Merhaba arkadaşlar lütfen gören cevap versin başlıktan da anlaşılacağı gibi makat çatlağı uzun zamandır geçmiş demiştim kendimce ama bugün yine ağrılı diski ve kanama oldu çok korktum panik yaptım arada böyle nukseder mı nasıl geçer yaşayanlar lütfen cevap versin kanama olanlar özellikle şuan elim ayağım titriyor panik oldum kanama olunca çok korktum
Merhaba hemoroid makat çatlağı kabızlık gibi sorun yaşayanlar için bir önerim olacak bende doğum sonrası yaşadım bu sıkıntıları birçok şey denedim pek bı çözüm sağlamadı yine tekrarladı ama en son udi hindi macunuyla tanıştım çok şükür hiçbir problemim kalmadı instagramda misvakhatun sayfasından aldm ameliyatlik birçok kişi düzelmiş durumda üstelik birçok hastalığa şifadır bu mutlaka denemelisiniz herkes faydalansin diye bikac yere yazdım
eyin kanaması geçirdim ve şuan herşeyi aşırı kafaya takıyorum psikiyatri tedavide gördün yillarca ama yinede nuksediyor tabikide Rabbim bu gunlerimize şükürler olsun