Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bir de eldivende kıl dönmesi oldu bende Başta öyle mi oluyor ?
offf jilet hayatımın kabusu eldivenle yapıcam ama acıyo ya:18:
ya aslında ben genital bölgemi almıyorm eldivenle arkamı alıyorm anüsü. genital bölgemde çok acıyo çünkü zamanında jilet kullandım kıllar sert sert geliyo yakıyo cnımı ağdaya başlıcm orayaaz önce tüy dökücü kremleri araştırırken bu konuyu gördüm
okuduğumda dehşet için olur mu öyle şey saçmalık acır!! dedim
ama işde merak ettim hemen aldım eldiveni banyoya
cidden şokdayım tenim çok hassas ve 1 defa ağda yaptırdım kan oturdu
o günden beri tövbe ettim ve jiletle aldım hep
amanın bu süper bir yöntemmiş
altlara doğru azıcık olsun acıyor ama öyle dayanılamayacak birşey değil
konu sahibi arkadaşa sonsuz teşekkür ederim
resmen dönüm noktası oldu ve genital bölgem pırıl pırıl
eldiven kıl dönmesi yapıyor, epilatör kıl dönmesi yapıyor, ağda sarkıtıyor, afedersinde ne kullancaz yani bırakalımda öle kalsın. eldiven en sade yöntem, ne farkı vr agdada kopartmıyomu epilatörde tutup kopartmıyormu? agdanın içinde bnm bilmediğim malzmlrdn koymş olblrler epilatöründe tehlikesi vr biraz ama eldiven en temiz yöntem yapışması yok elektriksel yapısı yok tutup yoluyosn. bi zararı yok ama bn karışmam bn sadece önerdm isteyen yapar isteyen yapmaz.
ya aslında ben genital bölgemi almıyorm eldivenle arkamı alıyorm anüsü. genital bölgemde çok acıyo çünkü zamanında jilet kullandım kıllar sert sert geliyo yakıyo cnımı ağdaya başlıcm oraya
anca öle yani ama eldiven acıtmaz öle görünüşe aldanmamak lazm. ağda naslsa oda öle tutup çekiyosn işte.
o zamn eldvnle dene :dyok canım ağda daha geniş bir yüzeye yapıştığından bende hasarı bol oluyor
birde sir ağda yakıyor bütün derimi
dene canım bn anüse denedm orda acı hissetmiyosn çok az yani tüyü kopardnı hissediyorsn o bi tk. ama ön tarafta dudaklarda biraz inince cnn çok yanablr orada deriyi geripte al tüyün azsa actmaz.ben bikini bölgesini sir agdayla aliyorum..
eldiven daha acisiz dediginiz icin bende denicem..:87:
o zamn eldvnle dene :d
aa doğru şimdi hatırladm kusura bakma :d bir an farkına varamadmhehehe denedim yazmıştım ya sende cevap vermiştin
onun üzerine yazdım bende