• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makat bölgesine etkili çözüm, cerrah eldiveni ile epilasyon..

ben yıllar önce denemiştim eldiveni ama memnun kalmadım,kıl dönmesi yaptı ve çoğalttı, ağda en güzeli

kızlar ben de eldivni denemştm bi kere,gerçekten çok memnun kalmştm ama acımıştı yani biraz.şimdi o acıyı göze alıp tekrar yapamıyorum.ama bişey dicem,genital bölgede dudaklardaki kılları nasıl çekicez yaa çok acıyolar :( :( :(

az önce tüy dökücü kremleri araştırırken bu konuyu gördüm
okuduğumda dehşet için olur mu öyle şey saçmalık acır!! dedim
ama işde merak ettim hemen aldım eldiveni banyoya :27:
cidden şokdayım :53: tenim çok hassas ve 1 defa ağda yaptırdım kan oturdu
o günden beri tövbe ettim ve jiletle aldım hep
amanın bu süper bir yöntemmiş
altlara doğru azıcık olsun acıyor ama öyle dayanılamayacak birşey değil
konu sahibi arkadaşa sonsuz teşekkür ederim
resmen dönüm noktası oldu ve genital bölgem pırıl pırıl :52::52::52:

az önce tüy dökücü kremleri araştırırken bu konuyu gördüm
okuduğumda dehşet için olur mu öyle şey saçmalık acır!! dedim
ama işde merak ettim hemen aldım eldiveni banyoya :27:
cidden şokdayım :53: tenim çok hassas ve 1 defa ağda yaptırdım kan oturdu
o günden beri tövbe ettim ve jiletle aldım hep
amanın bu süper bir yöntemmiş
altlara doğru azıcık olsun acıyor ama öyle dayanılamayacak birşey değil
konu sahibi arkadaşa sonsuz teşekkür ederim
resmen dönüm noktası oldu ve genital bölgem pırıl pırıl :52::52::52:
ya aslında ben genital bölgemi almıyorm eldivenle arkamı alıyorm anüsü. genital bölgemde çok acıyo çünkü zamanında jilet kullandım kıllar sert sert geliyo yakıyo cnımı ağdaya başlıcm oraya
anca öle yani ama eldiven acıtmaz öle görünüşe aldanmamak lazm. ağda naslsa oda öle tutup çekiyosn işte. :D

eldiven kıl dönmesi yapıyor, epilatör kıl dönmesi yapıyor, ağda sarkıtıyor, afedersinde ne kullancaz yani bırakalımda öle kalsın. eldiven en sade yöntem, ne farkı vr agdada kopartmıyomu epilatörde tutup kopartmıyormu? agdanın içinde bnm bilmediğim malzmlrdn koymş olblrler epilatöründe tehlikesi vr biraz ama eldiven en temiz yöntem yapışması yok elektriksel yapısı yok tutup yoluyosn. bi zararı yok ama bn karışmam bn sadece önerdm isteyen yapar isteyen yapmaz.

Banane arkadaşım ne kullanırsan kullan o beni ilgilendirmiyor.Ben sonucu söyledim.Bizzat senin için söylemedimm

ya aslında ben genital bölgemi almıyorm eldivenle arkamı alıyorm anüsü. genital bölgemde çok acıyo çünkü zamanında jilet kullandım kıllar sert sert geliyo yakıyo cnımı ağdaya başlıcm oraya
anca öle yani ama eldiven acıtmaz öle görünüşe aldanmamak lazm. ağda naslsa oda öle tutup çekiyosn işte. :D

yok canım ağda daha geniş bir yüzeye yapıştığından bende hasarı bol oluyor :27:
birde sir ağda yakıyor bütün derimi :37:

ben bikini bölgesini sir agdayla aliyorum..
eldiven daha acisiz dediginiz icin bende denicem..:87:

ben bikini bölgesini sir agdayla aliyorum..
eldiven daha acisiz dediginiz icin bende denicem..:87:
dene canım bn anüse denedm orda acı hissetmiyosn çok az yani tüyü kopardnı hissediyorsn o bi tk. ama ön tarafta dudaklarda biraz inince cnn çok yanablr orada deriyi geripte al tüyün azsa actmaz.

arkadaşlar, acıyı azaltmak için birde emla kremi deneyin derim. herkes de aynı şekilde etki göztermese de bir çok kişide epilasyon öncesi kullanıldığında acıyı azaltıyor. ayrıca reçete ettirip az bir farkla alabilirsiniz, denemekten bişey kaybetmezsiniz...

kızlar bu ameliyat eldivenini çok duydum forumlarda yazılanlarada baktım baya.. gerçi yeni agda yaptrmıştım ama kalan 1-2 tüy vardı meraktan aldım onları eldivenle,evet gercektende düşündüğüm gibi acımadı,kökleriyle geldi.. aslında agda yerine buna başlayabilirim(evet agda büyük rahatlıkk,acısada 5dk da bitiyo zaten,katlanıyosun okadarcık... sonrada bayaa bi gidiyo misler gibi oluyo nede olsa ama agdayı kuaförde yaptrdıgım için masrafıda çok oluyo,bu eldiven işi nerdeyse bedava,bide kendin aldıgın için çıktıkça alabilirsin. kuaföre gttgm için ne kadar az gitsem kar diye mecburen daha uzun aralıklarla gitmeye çalışıyordum.. o nedenle bu işe aklım yatarsa bayagı avantajlı gibi

yanlız aklıma takılan bişey var kızlar.. yıllar önce babam can sıkıntısından öle boşta bulunup mu artık bilmiyorum,koltuk altındaki 1-2 kılı eliyle koparmış. daha sonra mikrop kapmış o kopardıgı yer ve hala çekiyo yıllardır koltugunun altı zaman zaman durduk yere şişer yara olur,iltihap akıtır. taa ozaman 20-25yaşındaymış,şimdi 45yaşında ama hala çeker acısını pişmanlıgını şimdi bende oyüzden korkuyorum ya böle çekince ya mikrop kapar,köküne zarar verirsek die..:26:

siz yaptıktan sonra bişey sürüyormusunuz yada suyla falan mı yıkıyosunuz başlamadan önce ve bitirdikten sonra?:44:

Back