• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makat bölgesine etkili çözüm, cerrah eldiveni ile epilasyon..

bi süre sonra alışıyorsun ilk başlardaki kadar çok acımıyor bence en iyisi eldiven ama baya uğraştırıyor beni çok vaktimi alıyor valla parası olan lazer yaptırsın derim

agda epilatör jilet hepsi derialtı kıl yapıyor. sonra onları cıkaramıyoruz... ameliyat eldivenı de iyi fakat o da derialtı yapıyor.... kurtulamayacagız. her almamda zaten bırkaç gün boynum tutuk gezıyorum.. agrılar baslıyor.. degmez dedım ve artık karar verdım lazer epilasyona baslıyorum... bıkktım tuylerden.:52::52::52:

ağdayla sarkıyormu hıc duymamıstım
agdayla aldırıyorum kaufore
ama ıgrenc bsııya

:) tekrardan cesaretimi toplayarak bi daha deneyim dedim dun.. sonuc superrrrrrr!
gercekten tertemiz oldu.. bu arada aciya nasil dayandim, aklima beni sinirlendirecek bisey getirdim
yoldum yoldum koydumm :9::65: keske genital bolgemide elvidenle alabilsemm

haha bendee öyle yapıyorummm :D :D :52:

arkadaşlar yaaa valla ben senelerdir jilet kullanıyorum..bi dönem genital bölgemi ağdayla almaya çalıştım ama alamadım.yapamadım.şaşırıyorum nasıl yapıyosunuz kızlar bana da bişey söleyin yani.ben de ağdayla almak istiyorum ama alamıyorum.yapış yapılş oluyo her taraf..artık çok sertleştiler bi de artık hiç alınmaz mı acaba????

kızlar eldivenle tüyleri nasıl alıyorsunuz? bu konuda hiç bir fikre sahip değilim. biraz yardımcı olabilir misiniz

canım bildiğin doktor eldivenin takıyorsun baş parmak ile isaret parmağınla tüyleri tutup yoluyorsun kalem tutar ibi yap çek yapmadan önce uygulayacagın bölgeye pudra sür acını azaltır

Bende önceleri jilet kullanıyordum ama arkadaşlarım şiddetle ağdayı önerince gaza geldim ve bir güzel yaptım çkta güzel oldu ama alt kısımları almak zor olunca annem eldivenle al dedi. İlk başta korkulu gözlerle bakıp olmaz ddiysemde bir gün cesaret edip eldiven kullandım ve sonuçtan çok memnunum bence durmayın szizde kullanın en azından üst kısımı ağda alt kısmı eldivenle alın. :9:

canım bildiğin doktor eldivenin takıyorsun baş parmak ile isaret parmağınla tüyleri tutup yoluyorsun kalem tutar ibi yap çek yapmadan önce uygulayacagın bölgeye pudra sür acını azaltır
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. kolay oluyor mu peki ? böyle yazıldığı zaman biraz korkunç görünüyor açıkçası :30:

Okudukça kanım çekildi ama bu kadar kişi aynı şeyi yapıyorsa yanlış değildir :)
İlk fırsatta deneyeceğim.. Sağolun kızlarr.

Back