Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle yöntemlerle harcadıgınız günlere üzüllüceksinz ah bi lazere gitseniz :) okadar rahatım ki ben
Bende o bölgeyi neyle alabilirim diyordum kolaymış ama eldivenle yolunacak ama acırmı acaba:?
makata nasıl agda uygulacağım diye düşünüp duruyodum iyiki denemişim çok mutluyum eldiven çok iyi, hem agda yaparken tam koparmıyor bide sivilce yapıyor böylesi daha iyi iki dakkada bitiyo çok zahmetli bir iş dil. bacak dışında her yerinizde uygulayablrsnz. hatta bir önerim dha vr sakızla bile tüylerinizi alablrsnz. tatlı sakız olmayack ama damla sakız bi kaç tane alıp yumuşatıp yapablrsnz aynı ağda gibi
bu eldiveni bende denicem gerçekten ağdacıya gitmeyi planlıyodum ama şans eseri gördüm bu konuyu nese ki görmüşüm çok sevindimbu doktor eldiveni dediğiniz yemek yaparken flan takılan beyaz eldiven dimi kızlar
evet canm aynen o ameliyat eldiveni geröekten çok işe yarıyor
çok sağol canım hemen alıp başlamalıyım bende ağdacı bana göre değil
slm kızlar eldivenle elmeye devam edin belli bi süre sonra 10 dakika bile sürmeyecek çünkü inceliği zamanla ben senelerdir yapıyorum çok rahat
Daha önce 'Bikini Bölgesini evde nasıl alıyorsunuz' başlıklı konuya da defalarca yazdım,sakız da aynen
eldiven gibi özel bölge için kullanabileceğiniz ideal bi yöntem,
Yine yazayım,ablam on yıldır kullanıyo ve şu an tek tük çıkıyomuş,üstten gösterdi bana hiçbişey
kalmamış,ben de yaklaşık 4 yıldır sakızla alıyorum,ve inanılmaz azaltıyo,inceltiyo ve
masrafsız,ekonomik kuaföre gitme zahmeti yok,ve en önemlisi bence hiç kimseye o bölgenizi açmak
zorunda kalmıyosunuz,
Özel bölge için eldiven ve sakız gerçekten her yönden ideal,acımıyor da,
Eldiven de denedim,o da güzel aynı sakız gibi,annem diğer ablam falan kullanıyolar,
Ben sakıza alıştım onunla iki saatte hallediyorum,kısaları sakız daha iyi alıyo ayrıca belirteyim,
Bir de lazer,epilasyon falan hiç denemeyin derim çünkü insanın fıtratında var bu kıllar,ben kollarımı da
alıyorum ağdayla ve hiç kıl olmadığında soğukta üşüyünce çok kötü oluyo,o kıllar kapatıyo derinizi
ve koruyor vucudunuzu,yani tamamen kıldan kurtulmanın da sağlık için iyi olmadığını düşünüyorum...
Tabi tercih sizin...
arkadaslar eldiveni denedm üst kısımları aldm baya ama altlara indkçee alamıyorm çekemiyorm bi trlü yaaa offf