• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makat bölgesine etkili çözüm, cerrah eldiveni ile epilasyon..

böyle yöntemlerle harcadıgınız günlere üzüllüceksinz ah bi lazere gitseniz :) okadar rahatım ki ben:1:

canım,lazer tam bitirmiyorki..bir de bendeki tüyler lazere uygun değil,tam azalmışken onları bir de jiletle alıp tekrar çoğaltamam valla...
eldiven güzel,tak eldiveni yol tüyleri :64::64:

makata nasıl agda uygulacağım diye düşünüp duruyodum iyiki denemişim çok mutluyum eldiven çok iyi, hem agda yaparken tam koparmıyor bide sivilce yapıyor böylesi daha iyi iki dakkada bitiyo çok zahmetli bir iş dil. bacak dışında her yerinizde uygulayablrsnz. hatta bir önerim dha vr sakızla bile tüylerinizi alablrsnz. tatlı sakız olmayack ama damla sakız bi kaç tane alıp yumuşatıp yapablrsnz aynı ağda gibi

Daha önce 'Bikini Bölgesini evde nasıl alıyorsunuz' başlıklı konuya da defalarca yazdım,sakız da aynen

eldiven gibi özel bölge için kullanabileceğiniz ideal bi yöntem,

Yine yazayım,ablam on yıldır kullanıyo ve şu an tek tük çıkıyomuş,üstten gösterdi bana hiçbişey

kalmamış,ben de yaklaşık 4 yıldır sakızla alıyorum,ve inanılmaz azaltıyo,inceltiyo ve

masrafsız,ekonomik kuaföre gitme zahmeti yok,ve en önemlisi bence hiç kimseye o bölgenizi açmak

zorunda kalmıyosunuz,:40:

Özel bölge için eldiven ve sakız gerçekten her yönden ideal,acımıyor da,

Eldiven de denedim,o da güzel aynı sakız gibi,annem diğer ablam falan kullanıyolar,

Ben sakıza alıştım onunla iki saatte hallediyorum,kısaları sakız daha iyi alıyo ayrıca belirteyim,

Bir de lazer,epilasyon falan hiç denemeyin derim çünkü insanın fıtratında var bu kıllar,ben kollarımı da

alıyorum ağdayla ve hiç kıl olmadığında soğukta üşüyünce çok kötü oluyo,o kıllar kapatıyo derinizi

ve koruyor vucudunuzu,yani tamamen kıldan kurtulmanın da sağlık için iyi olmadığını düşünüyorum...

Tabi tercih sizin...
:31:

Son düzenleme:
lazer epilasyonuna kesinlikle karşıyım ve evt arkadaşımızn dediği doğru tüylerimiz biizm için önemli onların tamamen gtmesi sağlk açısındn iyi diel. ha "iyi deil madem nedn lazer vr" diyecekseniz eğer hemen söyleyeyim; bizim milletimiz işine gelen şeyleri ekonomik gelr getiren şeyleri bulr ve uygular! sigarada sağlığa zararlı ama üretip satıyorlar buda öyle birşey. ama yaptıran yaptırır ona sözüm yok!

bu eldiveni bende denicem gerçekten ağdacıya gitmeyi planlıyodum ama şans eseri gördüm bu konuyu nese ki görmüşüm çok sevindim:1:bu doktor eldiveni dediğiniz yemek yaparken flan takılan beyaz eldiven dimi kızlar

bu eldiveni bende denicem gerçekten ağdacıya gitmeyi planlıyodum ama şans eseri gördüm bu konuyu nese ki görmüşüm çok sevindim:1:bu doktor eldiveni dediğiniz yemek yaparken flan takılan beyaz eldiven dimi kızlar

evet canm aynen o ameliyat eldiveni geröekten çok işe yarıyor

ben de 7-8 sene evvel arkadaşımdan duyup uygulamıştım eldiveni koltuk altı ve bikini bölgesinin üst taraflarında gerçekten süper olmuştu. hiçbir kızarıklık falan da yaşaamdım, ki ağda yaptığım zamanlarda bacaklarım resmen haşat olurdu kaç gün kıpkırmızı gezerdim.

neden mi bıraktım, ince başlığı da olan yeni epilatör alınca koltuk altlarımı makineyle almaya başlayınca üşendim sanırım.

ama şimdi makineyle bikini bölgemin üst bölümünü almaya başladım, aşırı seyrek çıkıyor, onları almak için yine biçilmiş kafta :8:

slm kızlar eldivenle elmeye devam edin belli bi süre sonra 10 dakika bile sürmeyecek çünkü inceliği zamanla ben senelerdir yapıyorum çok rahat

alt bölümlerde cesaret edemiyorum kıl dönmesi olursa diye, kıl yönünün tersine doğru mu çekmek gerekiyor acaba, sanki öyle okumuştum bir mesajda:44:

Daha önce 'Bikini Bölgesini evde nasıl alıyorsunuz' başlıklı konuya da defalarca yazdım,sakız da aynen

eldiven gibi özel bölge için kullanabileceğiniz ideal bi yöntem,

Yine yazayım,ablam on yıldır kullanıyo ve şu an tek tük çıkıyomuş,üstten gösterdi bana hiçbişey

kalmamış,ben de yaklaşık 4 yıldır sakızla alıyorum,ve inanılmaz azaltıyo,inceltiyo ve

masrafsız,ekonomik kuaföre gitme zahmeti yok,ve en önemlisi bence hiç kimseye o bölgenizi açmak

zorunda kalmıyosunuz,:40:

Özel bölge için eldiven ve sakız gerçekten her yönden ideal,acımıyor da,

Eldiven de denedim,o da güzel aynı sakız gibi,annem diğer ablam falan kullanıyolar,

Ben sakıza alıştım onunla iki saatte hallediyorum,kısaları sakız daha iyi alıyo ayrıca belirteyim,

Bir de lazer,epilasyon falan hiç denemeyin derim çünkü insanın fıtratında var bu kıllar,ben kollarımı da

alıyorum ağdayla ve hiç kıl olmadığında soğukta üşüyünce çok kötü oluyo,o kıllar kapatıyo derinizi

ve koruyor vucudunuzu,yani tamamen kıldan kurtulmanın da sağlık için iyi olmadığını düşünüyorum...

Tabi tercih sizin...
:31:

sakızı da alacağım bir gün :34: ve kesinlikle kılların tamamen yok edilmemesi taraftarıyım ben de. dünyanın bin türlü hali olduğu gibi, beraber olacağınız adamın sevgilinizin, eşinizin yani tamamen kılsız bir görüntüden hoşlanacağı ne malum, bu da ihmal edilmemesi gereken bir nokta bence:34:

Denemediğim yöntem kalmadı bu bölge için.
Önce jilet kullanmıştım sonra bıktım çünkü aşırı sert ve çok çıkartıyordu. Kremle almaya başladım. Onda da beklemek zor geldi aynı zamanda hiç güzel almıyordu :20:
Ağdayı üst kısımlarına denedim canım çok yandı ve yapamadım. Epilatörle denedim ama sonra üşendim o da kısa zamanda çıkarıyordu.
Eldiveni de deneyeceğim. Yarın ilk işim o olacak.

Fakat bir kanama falan olmuyor değil mi? Epilatörle aldığım zamanlarda kanıyordu ve sivilceler çıkıyordu. Onun gibi bir durumla karşılaşmam umarım :26: Korkuyorum :89:

bende yorumları okuyunca heveslendim ilk işim eldiveni denemek olucak çok merak ediyorum inşallah söylediğiniz gibi acımıyordur :S :53:

arkadaslar eldiveni denedm üst kısımları aldm baya ama altlara indkçee alamıyorm çekemiyorm bi trlü yaaa offf:(

bende aynı durumdayım canım.dün denedim üst kısımları aldım ama alt taraflar çok acıyo alamadım.tekrar denicem inşallah..

yaklaşık 7-8 yıldır eldiven kullanıyorum.çok da rahatım hem geç çıkıyor hem de ağda kadar acıtmıyor.
ağda ve epilatörler üst deriyi aşındırdığı için sivilce yapıyor yada kanatıyor eldivende böyle bir sorunumda olmadı hiç...resmen kaymak gibi yapıyor herkese tavsiye ederim. :17:

bende eldiven kulanıyorum hem köklerinden çıktığına emin oluyorum hemde çok temiz yapıyor, yıllardır kullanırım, makatta kıl gibi bir problemim yok çok şükür ama özel bölge için eldiven temizliğini, ne sir ağda nede epilatör' e asla tercih etmem...

ben de burda okuduğum konu üzerine eldivenle aldım makat bölgemi..başta acıyacağını düşündüm fakat nerdeyse hiç acımadı.epilatörle alırken kaç katı fazla acı çekiyodum valla.hem kızarıyo hem kanıyo hem de sivilce yapıyodu.çok teşekkür ederim allah razı olsun bu yöntemi yazandan..epilatörle çok üşeniyodum almaya zaten..bunda eldiveni giydimmi tamamdır hem acımıyoda..ayyy çok mutluyum..

Back