• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makat bölgesine etkili çözüm, cerrah eldiveni ile epilasyon..

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ben ağdaya gidiyodum ve ağda sonrası en az 1 hafta kızarıklığım tahrişim küçücük küçücük sivilcelerim yani pütürlü cildim gitmiyodu. Bu yüzden burda okuduklarımdan hareketle eldiven kullanıyım dedim. Nasıl olacağını görmek için de kasıklarıma yakın bi bölgeden biraz yaptım. Acı olayı çok iyi yani çok rahat ama aldığımda benek benek aldığım yerlerde kzıarıklıklar olup geçti yani ağdaya göre çok iyi ama 2 gündür bi şey farkettim ve mahvoldum resmen. Eldivenle aldığım yerden çıkan tüylerin hepsinin dibi kırmızı. Böyle nokta nokta o bölge tamamen kırmızı :(:(
Ne yapıcam bana yardı medin. Pürüzsüz ve uzun sürücek bi şey söyleyin:43:

bayanlar bana yardım edin yahu :27:
nasıl yani tüyleri yoluyormusunuz işkence gibi bir şey bu ya :18:

bayanlar bana yardım edin yahu :27:
nasıl yani tüyleri yoluyormusunuz işkence gibi bir şey bu ya :18:

Evet yoluyorsunuz :1::1: Ama tabiki en başta acıyor hemde nsıl :27: Ben aldığımda kanamıştı bile. Benek benek oldu sonra geçti ve 1 hafta oldu alalı hala bir hareket yok :60: İlk başta jiletle,kremle aldıysanız kalınsa tüyler kızarıyor falan ama 2 güne geçiyor. Ve en temiz yöntem sanırım bu. :64:

Lazeri de ben genital bölge için yumurtalıklara zarar veriyor diye duydum. Bir hocamız yaptıracakmış vazgeçmiş hatta. :23:

bende uzun sure jilet kullandim sonra cesaretimi toplayip bir kac kere hazir agda bantlariyla aldim temiz oldu ama cok kizardi kipkirmizi yanik gibi sonra karardi tenim pul pul dokuldu normal rengini almasi o kadar uzun surdu ki o zamana kadar tuyler tekrar cikmaya basladi ve batik cok oldu hep leke kaldi.

Yani jiletle hic batik olmuyordu rengide normaldi simdi tekrar jilete dondum en azindan leke kalmiyor diye.

kızlar bnde hep jiletle alıırmmm ama bi kaç gn öncee karar verdm eldivnle aldm sütlerii aşağıda ckk az alabldmm cok acıoo ama geçrktnn ne kzarklık ne sivlcelnme hiç bşy olmmuyo bidee uyusturan krem vrmı onu sürp öle alcm eldivnle bakım acıcakmıama eldiven iyi ağdayı denemedm:D:D:DD:

bende bugun eczaneden aldım agda gunum geldıgı zaman alıcam bende denıycem ılk kez :)) bu arada aşırı pudralı eldıvenlerden almayın eczacı öyle dedı bana. biraz daha az pudralısından alın. daha ıyı tutuyo tuylerı dedı :27:

Bir yöntem

evinizdeki mevcut buz kalıplara su koyun ve buz yapın, o buzları çıkarıp bir beze sarın (ince olmasın ama bez) sonra hassas yerinize dokundurarak bir müddet bekleyn orası uyuşck ve o şekilde rahtca hiç hissetmedn alablrsnz. yada eczanelerde fln soğutucu sprey satılıyordur bi sorun oralarada o şekilde uyuştuktn snra eldivenle hızlı hızlı yolun bitsn tertemiz, biraz kızarma olblr ama ne bir sivilce ne bir tahriş nede bir yapşma yapmaz çok tmz ve kullnaışlı bir çözm eldiven. ağdayı bacaklara tavsiye ediyorm. yalnız bnmde bir ricam olck kızlar bn epilotöre gçmk istiyorm bacaklarm için bana tavsiye verrmsnz?:31:

:) tekrardan cesaretimi toplayarak bi daha deneyim dedim dun.. sonuc superrrrrrr!
gercekten tertemiz oldu.. bu arada aciya nasil dayandim, aklima beni sinirlendirecek bisey getirdim
yoldum yoldum koydumm :9::65: keske genital bolgemide elvidenle alabilsemm

:) tekrardan cesaretimi toplayarak bi daha deneyim dedim dun.. sonuc superrrrrrr!
gercekten tertemiz oldu.. bu arada aciya nasil dayandim, aklima beni sinirlendirecek bisey getirdim
yoldum yoldum koydumm :9::65: keske genital bolgemide elvidenle alabilsemm

Eğer kalınsa tüyler biraz canın acıyor ama emin ol çok temiz oluyor :64:

yaaa bakarmısınız ben eldiveni nerden alabilirim??? ve ne kadar fiyatı acaba öğrenciyim de :26:

marketlerde de buzdolabı poşeti vb olan reyonlarda kutu içinde 10 lu satılıyor 1 tl olmasa da 2-3 tl falan sanırım. hem bayaa temiz oluyor, haliyle mutfak işi için kullanıma uygun ya, artık böyle alıyorum ben:27:

marketlerde de buzdolabı poşeti vb olan reyonlarda kutu içinde 10 lu satılıyor 1 tl olmasa da 2-3 tl falan sanırım. hem bayaa temiz oluyor, haliyle mutfak işi için kullanıma uygun ya, artık böyle alıyorum ben:27:

bende marketten onlu paketten almıştım 1 l verdim

ben bişi sorcam ama çok utanıyorum :17: şimdi üst bölgeleri tamam böyle alabilirim hem daha kolay orası ama, nasıl diyim altlara doğru daha iç kısımları da mı böyle alıcaz?

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ben ağdaya gidiyodum ve ağda sonrası en az 1 hafta kızarıklığım tahrişim küçücük küçücük sivilcelerim yani pütürlü cildim gitmiyodu. Bu yüzden burda okuduklarımdan hareketle eldiven kullanıyım dedim. Nasıl olacağını görmek için de kasıklarıma yakın bi bölgeden biraz yaptım. Acı olayı çok iyi yani çok rahat ama aldığımda benek benek aldığım yerlerde kzıarıklıklar olup geçti yani ağdaya göre çok iyi ama 2 gündür bi şey farkettim ve mahvoldum resmen. Eldivenle aldığım yerden çıkan tüylerin hepsinin dibi kırmızı. Böyle nokta nokta o bölge tamamen kırmızı :(:(
Ne yapıcam bana yardı medin. Pürüzsüz ve uzun sürücek bi şey söyleyin:43:

canım sen önceden ağdayla alıyormuşsun şimdi buna gectin ya ondan olmuştur agda felan ilk uygulandığında böle olur diye tahmin edyorum bende makina ile bacaklarımı alyordum sir agdaya gectim tüyler çıkarken kızarıklıklar oldu hemde acayip kasınıyordu düzelir merak etme uzayınca yine al eger aynı sey tekrar ederse birdaha alma

bende bir kaç kez eldivenle aldım hem kasık hemde arka bölgemi dediğiniz gibi hem geç çıktı hemde tertemiz oldu ama acımıyor diyenlere bravo derim yanlız eldivenle alınan tüyler hem inceliyor yani sert olmuyor hemde tüyler azalıyor benim arkadsım 1 sene aldı hem genital bölgesini hem arkayı kız şimdi çok azaldı diyor bikini bölgemde tek tük diyor bilmem görmedim :52: ne kadar doğru hadi bize kolay gele :33:

eldiven gibisi yok arkadaşlar, kesinlikle katılıyorum. cesaretinizi toplayın ve mutlaka deneyin derim. Yalnız sakın sakın jilet vurmayın derim. bende eldiven kullanıyorum çok memnunum...

Back