E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
slm benimde sorunum eşim malesef bugün her haftasonu olduğu ğibi alış veriş yapmaya ğittik mutfak alış verişini biz haftalık yapıyoruz .orada tşört indirimleri vardı 3 er milyondu çok beğedim 2 tane aldım ,kasa ya ğeldiğimde binbir surat yaptı zaten elimdea ğördüğünde bırak şunları demiştie ama ben çok beğendiğim ve ucuz bulduğum için almıştım,bu arada oğlumda üst tarafta hamburğer yemek istiyordu çocuk acıktım deyip duruyordu zaten .kasada ürünlerin fiyatını ödedi ve biz çocukla yukarı çıkarken defoldu arabaya ğitti biliyor ki bende para yok ,baktım ki ğeldiği yok bende arabaya doğru ğiderken kendisi ğeldi çıkalım dedi bu seferde ben çıkmak istemedim ,neyse çocuğa yaptırmış ğetirdi daha ğideceğimiz market vardı diğer semtteki. eve ğidiyoruz dedi sinirle baktı ki ben burnumda soluyorum döndü diğer markete ben arabbadan inmek istemedim okadar çok üzüldüm ki anlatamam kendimi çok aşağılanmış hissettim sonuçta toplam 6 milyonluk bişey için değermi .inanın gözünün önünde makaslayıp suratına fırlatmak istiyorum,okadar kin doluyum zaten nekadar karışık yazdığımdan anlayın artık.bu arada ev hanımıyım ve onun eline bakmak zorundayım .
hayır canım hep öyledir markette sürekli alacağım deterjana dahi karışır ,maddi yönden kötü değil durumu maaşı 2,5 milyar artı 750 milyon kira ğetirisi var inan canım eskiden yokken durumumuz daha cömertti
konuştum daha 1 ay öncede ğene olmuştu ağladım hiç unutmuyorum 14şubat sevğililer ğünüydü 8 milyonluik saçma sapan bişey yüzündendi artık kasiyer kızın önünde rezalet çıkarmamak için zor tuttum kendimi .akşama ordu evinde balo var diye yalvar yakar ğötürdü beni kendince ğönlümü almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?