E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
bence dinsizin hakkından imansız ğelir öyle yap .çünkü anladığı dil o belkide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar abartılı olmasa da benzerini ben de yaşadım yıllarca.ben de 15 yıllık evliyim ve eşim ordu mensubu .eşim se bana 5 kuruş harçlık vermezdi.istediğim zaman da ben herşeyi alıyorum sen parayı ne yapacaksın ki derdi çok kavgalar ettik Allaha şükür artık değişti ben de şu anda bebek bakıcılığı yapıyorum avon yapıyorum eşimden para istemiyorum çok da memnunum.ama böyle bir insanla hayatı paylaşmak gerçekten çok zor.hatırlıyorum da çocuğa pantolon lazım diyince vardı ya pantolonu ne yaptın derdi.kesinlikle mücadele edeceksin arkadaşım.ağlamayan bebeğe meme vermezler
benim babamda böyle. para isteme canını al. lisede bana bir kuruş harçlık vermezdi. düşünün lisedeyim genç kızım ve bir simit alacak param olmazdı.anneme de aynı şekilde bir kuruş vermez hala. herşeyi marketten kendi alır. abim ve ben anneme 3 5 kuruş harçlık verirsekde o parayı annemin elinden bir şekilde almadan rahat etmez ve benim babamda ordu mensubu. ne diyim allah akıl versin
Ordu mensubu olmakla cimri olmanin baglantisi var mi acaba, dikkatimi cekti?:uhm:
Ücünün yakinlarida öyleymis..
bende böyle düşünüyorum ,örneğin yarın kira ğelecek içinden100 milyonu almak istiyorum bakalım verecekmi veya verdiği zaman hesabını soracakmı ....
bak tatlım senin eşin kaşınmış bence
bugünden sonra istediğini al,istediğin kuaföre git...
almam yapmam derse sen de erkeksen yapacaksın,bana bakmakla ve ihtiyaçlarımı karşılamakla
mükellefsin dersin...kazancınız da hiç fena değil,alacak gücü var...
2-3 tartışma yaşarsınız ama en azından başını 2 elinin arasına alır da bir düşünür belki,hep sen mi düşüneceksin...aslında şimdiye kadar çok hatalı davranmışsın yaaa neyse,bugünden sonra acıma...