• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Makarnavitma ürünleri kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Auser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
8
2
36
37
Ek gıdaya başladık. Bebegim için organik ürünleri nerede bulabilirim diye araştırırken bu markaya rastladım. Daha önce buradan alışveriş eden varsa görüşlerini yazabilirler mi? Ya da farklı tavsiyeleriniz varsa paylasabilir misiniz?

Ek gıdaya başladık. Bebegim için organik ürünleri nerede bulabilirim diye araştırırken bu markaya rastladım. Daha önce buradan alışveriş eden varsa görüşlerini yazabilirler mi? Ya da farklı tavsiyeleriniz varsa paylasabilir misiniz?
Kizimin ek gidaya gecis doneminde kullandim ve cok memnun kaldim. Icime cok sinmisti ve yaptigim herseyi kizim severek yemisti.

Bende ruşeym pirinç unu irmik fln aldım. Arada meyveyle muhallebi gibi yapıyorum. Tok tutsun diye. Güzel geldi bana da bi sıkıntı görmedim.

Back
X