- 13 Ekim 2014
- 167
- 192
- 103
- 41
Evet onu yazdıktan sonra gördüm. Biraz acemiyim de KK da :)Ravioli var mesela, bir nevi mantı, kıyma ile kapatılıp yapılmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet onu yazdıktan sonra gördüm. Biraz acemiyim de KK da :)Ravioli var mesela, bir nevi mantı, kıyma ile kapatılıp yapılmış.
gel hatmecem beraber yiyiekkk kuzuSana şanlı bacım diyebilir miyim
Evet çoğu ilde sorun yaşanıyormuş birkaç gündürCanım yoğun olduğum için değil
İki gündür yaşadığım ilde hatta bazı çevre illerde net kesintisi var...Dün sadece 1.5 geldi ve gitti
Neden sedece Hatmece?gel hatmecem beraber yiyiekkk kuzu
Allah gözünü doyursun ne zaman hatmece ismini duysa hortluyorNeden sedece Hatmece?
Geşsin Mezeler
Açılsın gözler
Hatmece benim seninle bir problemim yok ama sen niye kafayı bana taktın anlamadım.Umurumda değilsin açıkçası.Farkında değilsin ama hep iğneli yazan sensin.
Allah gözünü doyursun ne zaman hatmece ismini duysa hortluyor
Bu başarıyla mezelere de katılırsın artıkGeşsin Mezeler
Açılsın gözler
Espiri var "espiri"var sen de benim umrumda değilsin bende zaten senin umrunda olmak için bişi de yapmıyorum zaten adını dahi anmadım ben..sen ismimi anmışsın mecburen cevap yazdımHatmece benim seninle bir problemim yok ama sen niye kafayı bana taktın anlamadım.Umurumda değilsin açıkçası.Farkında değilsin ama hep iğneli yazan sensin.
Konudaki diğer arkadaşlara da espri yapıyorum ,senin gibi ciddiye alan olmadı.
Yarışmanın başında katılınca vakit zor geçiyor genelde.Bir an önce oylama zamanı gelse diye bekliyor.Zaman ne çabuk geçti, makarnalar sanki yeni yapılmış gibi hissediyorum.
Şimdi sıra mezelerdeee
Sağol canımEvet çoğu ilde sorun yaşanıyormuş birkaç gündür
Gelmene sevindim
Evet bencede öyle oluyor,zor geçiyordurYarışmanın başında katılınca vakit zor geçiyor genelde.Bir an önce oylama zamanı gelse diye bekliyor.
Tarife karar verdin mi ?
Bu başarıyla mezelere de katılırsın artık
Tebrik ederimZaman ne çabuk geçti, makarnalar sanki yeni yapılmış gibi hissediyorum.
Şimdi sıra mezelerdeee
Bende seni tebrik ederim canım, çok güzel bir derecen var.Tebrik ederim
Bende seni tebrik ederim canım, çok güzel bir derecen var.
Yeni tarifine karar verebildin mi ?
Çok çeşit olduğu için karar vermek zor gerçekten. Bende seçerken zorlandım, hadi bakalım nefis tarifler gelecek bu kategoride eminimHayır dönünce bakalım . .
Aklımda bikaç favori mezem var ama
Bakalım kısmet . .
Çok çeşit olduğu için karar vermek zor gerçekten. Bende seçerken zorlandım, hadi bakalım nefis tarifler gelecek bu kategoride eminim
Teşekkür ederim canım..Tutmayın beni öpecem seni