Bende mezeler dedim . .
Çok güzel olacak inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende mezeler dedim . .
Meze denince aklıma hep yalapşap yapılacak şeyler geliyor
Çok güzel olacak inşaallah
Sadece mezeler olarak düşünmeyinara sıcaklarda buna dahil olur..Meze denince aklıma hep yalapşap yapılacak şeyler geliyor
Bende Eses07 gibi topu taça atıyorum bi ihtimal bizim oğlan ilk okula başladı 1.ci sınıf onunla uğraşıyorumKatılacak mısın bakalım
Bunu bahane etmek yokBenim oğlumda 1. sınıfa başladıBak makarna böreği yaptımBunlar yemek yapmaya engel değilBende Eses07 gibi topu taça atıyorum bi ihtimal bizim oğlan ilk okula başladı 1.ci sınıf onunla uğraşıyorum
Buna katılıyorumSonunda mezeler oldu
Tarifleri acayip merak ediyorum
Yemeği en sevdiğim şey meze
Geçen senekini baya baya sollar yeni tarifler diye düşünüyorum
@Bende Eses07 gibi topu taça atıyorum bi ihtimal bizim oğlan ilk okula başladı 1.ci sınıf onunla uğraşıyorum
Hani önceden konuyu okuyanlarda ismin çıkmıyordu,profiline tıklayınca en son ne zaman KKya girmişsin görünmüyordu ya,şimdi görünüyor.Avatar resmini değiştirirken ,yanlışlıkla mı değiştirdin acaba dedim.Ne avatar resmi mi kuzu ? Ben gorunurdum zaten hep
Dur bi karistirayim gerçi herkes 7/24 gidigimi biliyor bari bdv deki okuduğum konuları gormesinlerHani önceden konuyu okuyanlarda ismin çıkmıyordu,profiline tıklayınca en son ne zaman KKya girmişsin görünmüyordu ya,şimdi görünüyor.Avatar resmini değiştirirken ,yanlışlıkla mı değiştirdin acaba dedim.
Dur oynama ,böyle kalsın ,nerede olduğunu bileyim ben,söylediğime pişman etme.Dur bi karistirayim gerçi herkes 7/24 gidigimi biliyor bari bdv deki okuduğum konuları gormesinler
Çok hızlısındeynepnaz sanırım düzelttim
Cano 4 lerdeyim 7.grup, cuma grupları paylaşım alanı, bdv ve burası başkada yokDur oynama ,böyle kalsın ,nerede olduğunu bileyim ben,söylediğime pişman etme.
Gerçi gizlensen de ben seni arayıp buluyorumCano 4 lerdeyim 7.grup, cuma grupları paylaşım alanı, bdv ve burası başkada yok
Benim aklıma değişik hiçbir şey gelmiyor.Sonunda mezeler oldu
Tarifleri acayip merak ediyorum
Yemeği en sevdiğim şey meze
Geçen senekini baya baya sollar yeni tarifler diye düşünüyorum
Gerçi gizlensen de ben seni arayıp buluyorum