• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Kuzu biz de katılabiliyor muyuz ki?? Vallahi ben buralarda çok acemiyim haberim bile olmadı. Keşke vallahi katılsaydım. Bol tereyağlı kuskus yapardım sizlere mmmm :kk77:
Bi daha olur heralde yarışma neverestime sorarsın o bilir inşallah başka yarışmalara kısmet olur:KK76:

AYNEN ev salçası banada ağır geliyorç
öncü bu konuda gerçekten süper.
turşumu kendim yaptım bu sene annem yapıyordu 1 yıllık evliyim.
çokda güzel oldu herif begendi.
zeytini abimden ablamdan biri ayvalıkta biri aydında .)))
tarhana kayınvalidem be yengemden
erişte vs görümcemden
aha bende iyisi yok bea :)
Sana şanlı bacım diyebilir miyim:halay:

Lazanya ve su böreği makarna kategorisine giriyor da mantı neden yok? Ben şahsen mantıyı tek geçerim tüm bu makarnalara. Madem mantı yok "Tereyağlı makarna" tercihimdir ama o da yok :KK43:

Canım makarna istedi gece gece..Rejimdeyim zaten Allah sizi neetmesin..:sinirli:
Ravioli var mesela, bir nevi mantı, kıyma ile kapatılıp yapılmış.

Kuzu biz de katılabiliyor muyuz ki?? Vallahi ben buralarda çok acemiyim haberim bile olmadı. Keşke vallahi katılsaydım. Bol tereyağlı kuskus yapardım sizlere mmmm :kk77:
Her ay bir kategori yapıyoruz;)
Pazartesinden sonra yeni kategorimiz başlar.Ona katılabilirsiniz;)

Bu olmadı, sıradaki gelsin. :KK70:
Bu mezeler nasıl olacak Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. , benim aklıma yapmaya değer hiçbir şey gelmiyor. :KK43: Sanki tek çeşit basit kalır gibi geliyor. Birkaç çeşit mi olacak, olursa?
Evet önümüze bakalım:KK45:
Daha önceki kategorilerde 2 tarif ile katılımlar oldu;)
Yine öyle yapabiliriz..:kk77:
Bir sürü tarif var canım:KK45:Şimdi burada yazmayayım:KK53:

Back