- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
Himm anladım cnm. Madalya pek yakismis:)Kazen henz siteye girmemiştir,benim madalya da kaç gün sonra geldiBizim gibi devamlı sitede değil Kazen
Sen ne yaptin rakipBen de aynı soruyu sormaya geldim
Söyleyemem gipgizli ve çok sırlıSen ne yaptin rakip
Neyden korkuyosun balım aaaa ne var korkacak yap bi guzel yemek katil,bak gör muptelasi olacaksin bebegimAyyyy =))) korkuyorum bennn =))
InsaAllah canimm son katilim 22 ekimdi demiNeyden korkuyosun balım aaaa ne var korkacak yap bi guzel yemek katil,bak gör muptelasi olacaksin bebegimguzel tariflerini bekliyoruz. Dimi Nevreste nevrosumm
Galiba bilmiyorum ki ilk sayfada yaziyordur canimInsaAllah canimm son katilim 22 ekimdi demi
Korkma korkma gel, benim başlamama da ablam @EmiraSalih sebep olduAyyyy =))) korkuyorum bennn =))
InsaAllah katilcam canim suan biraz rahatsızim.haftasonuna kadar iyi olurum insaAllahKorkma korkma gel, benim başlamama da ablam @EmiraSalih sebep oldubak bu benim üçüncü katılışım ve gerçekten bağımlılık yapıyormuş
Neden korkuyorsun canım gel ben sana yardımcı olurumAyyyy =))) korkuyorum bennn =))
Geçmiş olsun canım, iyileşince bekliyoruz tarifiniInsaAllah katilcam canim suan biraz rahatsızim.haftasonuna kadar iyi olurum insaAllah
Yok ne özleyeceğim
:*** canimm nevoomm insaAllah cok sagol ♡♡♡Neden korkuyorsun canım gel ben sana yardımcı olurum
İnşaAllah canim ♡Geçmiş olsun canım, iyileşince bekliyoruz tarifini
İnşaallah canım:*** canimm nevoomm insaAllah cok sagol ♡♡♡
InsaAllah katilcam canim suan biraz rahatsızim.haftasonuna kadar iyi olurum insaAllah
Allah razı olsun kuzummGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?