Çok özür dilerim canımSen de gel bekliyorum
Yeni konular otomatikman kilitlenmiş olarak açılıyor, kontrol edildikten sonra kilidi açılıyor diye biliyorum canım. Bir sorun yoktur yani
Yeni konular otomatikman kilitlenmiş olarak açılıyor, kontrol edildikten sonra kilidi açılıyor diye biliyorum canım. Bir sorun yoktur yani
Sorun yoktur canım.Geçen kategoride öyle olmuştu,sonradan açılıyor ,Nevo gelince açar.Bende merak ettim şimdi belki nevrestecimin işi vardır düzenlemeye vakit olmamıştır yada Bi sorun mu var ki
Evet canım işi vardır belki dedim bende hem ev hem burası zor oluyordur onun içinde kolaymı bizle uğraşmak :)Sorun yoktur canım.Geçen kategoride öyle olmuştu,sonradan açılıyor ,Nevo gelince açar.
Geçen konuda da böyle oldu. İlk önce Kazen abi konuyu görülebilir yapıyor, sonra Nevreste abla konunun kilidini açıyor :)Önceden öyle değildi .
Acaba bu yeni prosedür mü ?
Teşekkür ederim :)
Günaydın canım inşaallahGünaydın arkadaşlar
Nevrestem canım benimnasib olursa ben de katılmayı düşünüyorum , nasip İnşAllah ..
Evet canım yeni kurallarÖnceden öyle değildi .
Acaba bu yeni prosedür mü ?
Teşekkür ederim :)
Sağol Dilber'cimHayırlı olsun ...
Geçen yılın 1.si
Hayırlısı olsun canımBu yılın sonuncusu olur muşum
Şaka bir yana gelecek tarifleri çok merak ediyorum
Teşekkür ederim canımyazarhanim35 canım nevreste düzenleyene kadar kilitli duruyor benimde öyle oldu başta :) ellerine kollarına sağlık çok güzel olmuş
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?