Hi ,bende oylamistim neden oylamadaki sonuc olmadi diyordumKategori oylamaya göre açılmıyorBunu yarışma takipçileri biliyor canım
Kategoriler bundan sonra sürpriz olacak ve bu uzun zamandır böyle
Oylamanın geçersiz olduğunu orada sık sık konuşuyoruzHi ,bende oylamistim neden oylamadaki sonuc olmadi diyordum
Teşekkür ederim canım
Madalyan da pek yakışmış canımTeşekkür ederim canım
Hayırlı olsun yeni kategori.
Kız makarna pişmiyo mu annengilde ?? Yaparsın senAy ama anneme gidiyorum ben orada yapamam ki üzüldük şimdi
Sonunda geldi madalya :))Teşekkür ederim canım
Hayırlı olsun yeni kategori.
Ortam olursa yaparım kuzum inşKız makarna pişmiyo mu annengilde ?? Yaparsın sen
Kolları sıvayıp,iddialı bir makarna yemeği yapmaya başlaBir madalyam bile Yök bende madalyalı olabilir miyim
Yapabilirsem inş canımKolları sıvayıp,iddialı bir makarna yemeği yapmaya başla
Çok istersen olur bence
Canım aşureyi çok sulu yapacaksın.. kıvamı iyi geldikten sonra ben bi ketıl faha kaynar su koydum.. kaldıkça koyulaşıyo çünküMakarnamı yapmaya başladım kızlar :) deynepin madalyası çok güzel görünüyor bi özendim bi istedim sankibu gazla ilk yapan ben olurm inşallah da akşama yükleyeceğim mecburen aşure yemeye gelecek komşularım dün de aşuremi yaptım güzel oldu gibi ama biraz koyu oldu nerde yanlış yaptım anlamadım tadı süper ama kıvamda bi hata var
Canım bende yaptım aşureyi çok su çekiyor sürekli su ekleyeceksin Ocağı kapattığında bile sulu kalacak çünkü suyunu yine çekiyor aşureMakarnamı yapmaya başladım kızlar :) deynepin madalyası çok güzel görünüyor bi özendim bi istedim sankibu gazla ilk yapan ben olurm inşallah da akşama yükleyeceğim mecburen aşure yemeye gelecek komşularım dün de aşuremi yaptım güzel oldu gibi ama biraz koyu oldu nerde yanlış yaptım anlamadım tadı süper ama kıvamda bi hata var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?