Vaaaov !!!
Çoğu kişinin uzmanlık alanı olabilecek çok güzel tarifler gelecek bir alan.
Ve benim de yemekten en haz aldığım şey , bayılırım kendilerine , ah bir de kilo aldırmasa
Makarnamı yapmaya başladım kızlar :) deynepin madalyası çok güzel görünüyor bi özendim bi istedim sanki bu gazla ilk yapan ben olurm inşallah da akşama yükleyeceğim mecburen aşure yemeye gelecek komşularım dün de aşuremi yaptım güzel oldu gibi ama biraz koyu oldu nerde yanlış yaptım anlamadım tadı süper ama kıvamda bi hata var
hayırlı olsun yeni kategori valla ne desem yalan ben anlamam öyle makarnadan bizim evde yemek yoksa pişer sadece sade maksimum peynirli niye böyleyiz be ama bişey var aklımda bi sorucam olursa onunla katılayım
Makarnamı yapmaya başladım kızlar :) deynepin madalyası çok güzel görünüyor bi özendim bi istedim sanki bu gazla ilk yapan ben olurm inşallah da akşama yükleyeceğim mecburen aşure yemeye gelecek komşularım dün de aşuremi yaptım güzel oldu gibi ama biraz koyu oldu nerde yanlış yaptım anlamadım tadı süper ama kıvamda bi hata var
Canım aşureyi çok sulu yapacaksın.. kıvamı iyi geldikten sonra ben bi ketıl faha kaynar su koydum.. kaldıkça koyulaşıyo çünkü Bende dün yaptım çok güzel oldu.. seninde eline sağlık cnm ♡♡♡