Makarnalar Makarnalar

En başarılı bulduğunuz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    635
  • Anket Kapalı .

Canım bende yaptım aşureyi çok su çekiyor sürekli su ekleyeceksin Ocağı kapattığında bile sulu kalacak çünkü suyunu yine çekiyor aşure
Aynen öyle oluyormuş kızlar görmüş oldum başta soraydım keşke ama oldu artık dönüşü yok bidakine daha güzel olur

Aynen öyle oluyormuş kızlar görmüş oldum başta soraydım keşke ama oldu artık dönüşü yok bidakine daha güzel olur
Ellerine sağlık canım. Ben de dün aşure yaptım. Çok su çeker diye su koydukça koydum, sonra benim yaptığım da sulu oldu bu sefer de donmayacak bu dedim ama bugün donmuş çok şükür

Aşurelik buğdayı fazla olmuşturOna göre suyu azdır

O zaman bugün açarsın konunu
Madalyam güzel değil mi gerçekten ?
BDV ye girip,madalyamla salınayım hava atayım dedim,ilgimi çeken konu olmadı

Ellerine sağlık canım. Ben de dün aşure yaptım. Çok su çeker diye su koydukça koydum, sonra benim yaptığım da sulu oldu bu sefer de donmayacak bu dedim ama bugün donmuş çok şükür
Sağol canım Kaselere koyduğumda iyiydi ne çok sulu ne çok sert bi baktım soğuyunca muhallebi gibi olmuş tadından kurtarıyo en azından ayıp olmaz komşularıma

Aşurelik buğdayı fazla olmuşturOna göre suyu azdır
Yarım kilo buğdaya 3 buçuk litre su koydum bide 2 posta kaynattım karası çıksın diye canım ben sıcakken ki kıvamına aldandım :) bidaki sefere sulu bırakcam:)

Bu arada geçen sene de Aşure ayında makarna kategorisi olmuştu,tesadüfe bakın
Hatta ben makarnayı yaptığım gün aşuremi de yapmıştım ,masaya 1 tabak ta aşure koymuştum
Sonradan kendime kızdım tabii niye aynı güne denk getirip kendini yoruyorsun diye
O kategoride başarılı olamamıştım,yeniden katılıp şansımı zorlasam mı acaba ?
Otur oturduğun yerde deynepnaz ,diyettesin ,kızıyorlar sonra

O zaman bugün açarsın konunu
Madalyam güzel değil mi gerçekten ?
BDV ye girip,madalyamla salınayım hava atayım dedim,ilgimi çeken konu olmadı
Evet canım akşam açarım güzel bir tarif olacak :) Allah seni kız salın tabi hakkın bu güne bu gün birinciliğini tescilledin o forum benim bu topik senin gez

Evet canım akşam açarım güzel bir tarif olacak :) Allah seni kız salın tabi hakkın bu güne bu gün birinciliğini tescilledin o forum benim bu topik senin gez
Canım benimki de seninki gibi oldu. Tam kıvamında dedim kapattım ocağı. Durdukça koyulaştı. Ben de sıcak suyla şerbet yaptım kattım içine , anlaşılmadı bile Afiyetle yedik. Senin de diğer yapan arkadaşların da ellerine sağlık. Allah kabul etsin.

Amin canım seninde ellerine sağlık Allah Niyetlerimizi kabul etsin komşularım beğendiler çok şükür tadı kıvamını unutturdu :)

Sağol canım valla sabah başladım hazırlığına şimdi anca açabildim misafirlerim vardı düğün var bide hafta sonu hemen sıkıştırırdım araya :)
Çok iyi yapmışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…