- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
Canım aşureyi çok sulu yapacaksın.. kıvamı iyi geldikten sonra ben bi ketıl faha kaynar su koydum.. kaldıkça koyulaşıyo çünküBende dün yaptım çok güzel oldu.. seninde eline sağlık cnm ♡♡♡
Aynen öyle oluyormuş kızlar görmüş oldumCanım bende yaptım aşureyi çok su çekiyor sürekli su ekleyeceksin Ocağı kapattığında bile sulu kalacak çünkü suyunu yine çekiyor aşure
Ellerine sağlık canım. Ben de dün aşure yaptım. Çok su çeker diye su koydukça koydum, sonra benim yaptığım da sulu olduAynen öyle oluyormuş kızlar görmüş oldumbaşta soraydım keşke ama oldu artık dönüşü yok bidakine daha güzel olur
Aşurelik buğdayı fazla olmuşturMakarnamı yapmaya başladım kızlar :) deynepin madalyası çok güzel görünüyor bi özendim bi istedim sankibu gazla ilk yapan ben olurm inşallah da akşama yükleyeceğim mecburen aşure yemeye gelecek komşularım dün de aşuremi yaptım güzel oldu gibi ama biraz koyu oldu nerde yanlış yaptım anlamadım tadı süper ama kıvamda bi hata var
O zaman bugün açarsın konunuMakarnamı yapmaya başladım kızlar :) deynepin madalyası çok güzel görünüyor bi özendim bi istedim sankibu gazla ilk yapan ben olurm inşallah da akşama yükleyeceğim mecburen aşure yemeye gelecek komşularım dün de aşuremi yaptım güzel oldu gibi ama biraz koyu oldu nerde yanlış yaptım anlamadım tadı süper ama kıvamda bi hata var
Sağol canımEllerine sağlık canım. Ben de dün aşure yaptım. Çok su çeker diye su koydukça koydum, sonra benim yaptığım da sulu oldubu sefer de donmayacak bu dedim ama bugün donmuş çok şükür
Yarım kilo buğdaya 3 buçuk litre su koydum bide 2 posta kaynattım karası çıksın diye canım ben sıcakken ki kıvamına aldandım :) bidaki sefere sulu bırakcam:)Aşurelik buğdayı fazla olmuşturOna göre suyu azdır
Evet canım akşam açarım güzel bir tarif olacak :) Allah seni kız salın tabi hakkın bu güne bu gün birinciliğini tescilledin o forum benim bu topik senin gezO zaman bugün açarsın konunu
Madalyam güzel değil mi gerçekten ?
BDV ye girip,madalyamla salınayım hava atayım dedim,ilgimi çeken konu olmadı
Canım benimki de seninki gibi oldu. Tam kıvamında dedim kapattım ocağı. Durdukça koyulaştı. Ben de sıcak suyla şerbet yaptım kattım içine , anlaşılmadı bileEvet canım akşam açarım güzel bir tarif olacak :) Allah seni kız salın tabi hakkın bu güne bu gün birinciliğini tescilledin o forum benim bu topik senin gez
Amin canım seninde ellerine sağlık Allah Niyetlerimizi kabul etsin komşularım beğendiler çok şükür tadı kıvamını unutturdu :)Canım benimki de seninki gibi oldu. Tam kıvamında dedim kapattım ocağı. Durdukça koyulaştı. Ben de sıcak suyla şerbet yaptım kattım içine , anlaşılmadı bileAfiyetle yedik. Senin de diğer yapan arkadaşların da ellerine sağlık. Allah kabul etsin.
Çok özür dilerim canım
Geçen yılın 1.siMakarna mı hımmm
Geçen seneden tanıdık geliyor
Aynısını yaparmışım
Emeğine sağlık canımKonumu açtım kızlar çok heyecanlıyım nedense yaa ellerim titredi yazarkenumarım beğenirsiniz
Sağol canım valla sabah başladım hazırlığına şimdi anca açabildim misafirlerim vardı düğün var bide hafta sonu hemen sıkıştırırdım araya :)Emeğine sağlık canım
Çok iyi yapmışsın canımSağol canım valla sabah başladım hazırlığına şimdi anca açabildim misafirlerim vardı düğün var bide hafta sonu hemen sıkıştırırdım araya :)
Ben beğendimKonumu açtım kızlar çok heyecanlıyım nedense yaa ellerim titredi yazarkenumarım beğenirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?