- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
Benim de valla ya 4 yada 5 olacak pilavlardan beri katılıyorumBenim daha once yaklastigim zamanlar olmustu cnm evet biraz üzücü oluyor ama olsun egleniyoruz cok guzel oluyor:) senin kacinci katilisin?
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de valla ya 4 yada 5 olacak pilavlardan beri katılıyorumBenim daha once yaklastigim zamanlar olmustu cnm evet biraz üzücü oluyor ama olsun egleniyoruz cok guzel oluyor:) senin kacinci katilisin?
Sende bi gun 1.olursun ins cnm:)Benim de valla ya 4 yada 5 olacak pilavlardan beri katılıyorum![]()
Sana katılıyorum cnm. Bende artik tecrube ettim önce ki tariflerde kasiga catala varana kadar duzenleyip süsleyip oyle resim cekiyordum bunda heves etmeden katıldım ve direkt hic bisey koymadan yakindan çektim. Insan katıla katıla tecrube kazaniyor:)TurkuazKrampon tebrik ederim canım
.5 kez katılmışsın farkedemedim o kadar katıldığını,fazla uğramadığın için buralara
Favorilerim arasındaydı tarifin.Oy kullanırken daha iyi anlıyor insan ,sunum falan önemli değil,hangisini yemek istiyorsan onu seçiyorsun
Ve de çekimin yakın olması ,yemeğin net görünmesi de önemli.Mesela
alimiyon yemeğin iddialıydı ,fakat kendini göstermemişti,üstteki tabak yerine alttaki büyük tabağa koysan ,kaşarları en kenarlara dökmesen ,makarnan yakın çekim olsaydı keşke. @sabahvesen senin için de geçerli bu durum ,yemeği uzaktan çekiyorsun ,bir daha ki sefere daha yakından çekmeyi dene.
![]()
Benim ikinci katılışım ne nasıl olur bilmiyorum. AmaTurkuazKrampon tebrik ederim canım
.5 kez katılmışsın farkedemedim o kadar katıldığını,fazla uğramadığın için buralara
Favorilerim arasındaydı tarifin.Oy kullanırken daha iyi anlıyor insan ,sunum falan önemli değil,hangisini yemek istiyorsan onu seçiyorsun
Ve de çekimin yakın olması ,yemeğin net görünmesi de önemli.Mesela
alimiyon yemeğin iddialıydı ,fakat kendini göstermemişti,üstteki tabak yerine alttaki büyük tabağa koysan ,kaşarları en kenarlara dökmesen ,makarnan yakın çekim olsaydı keşke. @sabahvesen senin için de geçerli bu durum ,yemeği uzaktan çekiyorsun ,bir daha ki sefere daha yakından çekmeyi dene.
![]()
Çok güzel gözüküyordu elinize sağlıkTurkuazKrampon tebrik ederim
kelebekmkelebek
@Luceyn
M Minel_ask
Nevreste
@berinili
chiLL
M melekler-engelchen
nese-li_hilos
V Vinka
Hayatemir35
S Seda9697
@dontfeel
A Arya92
Bana oy veren arkadaşlarım çok teşekkür ederim, yarışmadan ziyade hiç tanımadığım insanların desteğini almak çok başka bir duygu..
Sevgiler![]()
TurkuazKrampon tebrik ederim
kelebekmkelebek
@Luceyn
M Minel_ask
Nevreste
@berinili
chiLL
M melekler-engelchen
nese-li_hilos
V Vinka
Hayatemir35
S Seda9697
@dontfeel
A Arya92
Bana oy veren arkadaşlarım çok teşekkür ederim, yarışmadan ziyade hiç tanımadığım insanların desteğini almak çok başka bir duygu..
Sevgiler![]()
Tesekkur ederim:)TurkuazKrampon tebrik ederim
kelebekmkelebek
@Luceyn
M Minel_ask
Nevreste
@berinili
chiLL
M melekler-engelchen
nese-li_hilos
V Vinka
Hayatemir35
S Seda9697
@dontfeel
A Arya92
Sevgiler![]()
Lezzeti de öyleydi ama neyse sağlık olsun çok saolEllerine sağlık, gerçekten söylüyorum, harika gözüküyordu :)
Yarın da mı sürecek ? Ben bu gece bitiyor sanıyorum. :)Yarışma yarın sonlanıyor![]()
Yani gece 12'den sonra bitti sayarızTurkuazKrampon Canım çok tebrik ederim. Birinciliğin hayırlı olsun şimdiden. Sen de madalyalı bir üye olacaksın artık
Yarın da mı sürecek ? Ben bu gece bitiyor sanıyorum. :)
Teşekkür ederim nevreste ablacimTurkuazKrampon canım ben de tebrik ederim.
Oylama 1 gün daha sürse bile değişmez
Kazanmana sahiden çok sevindim.Daha önce kazanmayanların kazanmasına ayrıca mutlu oluyorum
![]()
Sonraki kategori ne zaman belli olur?Yarışma yarın sonlanıyor![]()
Yakında diyelimSonraki kategori ne zaman belli olur?![]()