• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En başarılı bulduğunuz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    635
  • Anket Kapalı .
Makarnamı yapmaya başladım kızlar :) deynepin madalyası çok güzel görünüyor bi özendim bi istedim sanki :D bu gazla ilk yapan ben olurm inşallah da akşama yükleyeceğim mecburen aşure yemeye gelecek komşularım dün de aşuremi yaptım güzel oldu gibi ama biraz koyu oldu nerde yanlış yaptım anlamadım tadı süper ama kıvamda bi hata var

Makarnamı yapmaya başladım kızlar :) deynepin madalyası çok güzel görünüyor bi özendim bi istedim sanki :KK70: bu gazla ilk yapan ben olurm inşallah da akşama yükleyeceğim mecburen aşure yemeye gelecek komşularım dün de aşuremi yaptım güzel oldu gibi ama biraz koyu oldu nerde yanlış yaptım anlamadım tadı süper ama kıvamda bi hata var
Canım aşureyi çok sulu yapacaksın.. kıvamı iyi geldikten sonra ben bi ketıl faha kaynar su koydum.. kaldıkça koyulaşıyo çünkü ;) Bende dün yaptım çok güzel oldu.. seninde eline sağlık cnm ♡♡♡

Makarnamı yapmaya başladım kızlar :) deynepin madalyası çok güzel görünüyor bi özendim bi istedim sanki :KK70: bu gazla ilk yapan ben olurm inşallah da akşama yükleyeceğim mecburen aşure yemeye gelecek komşularım dün de aşuremi yaptım güzel oldu gibi ama biraz koyu oldu nerde yanlış yaptım anlamadım tadı süper ama kıvamda bi hata var
Canım bende yaptım aşureyi çok su çekiyor sürekli su ekleyeceksin Ocağı kapattığında bile sulu kalacak çünkü suyunu yine çekiyor aşure

Back