Makarnalar Makarnalar

En başarılı bulduğunuz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    635
  • Anket Kapalı .
aynen oyle aslinda bu bnm 2. bide et yemeklerine katilayim dedim tarifimi hazirladim cektim yolladim bi baktim yarismanin gunu dolmus 1. bile secilmisti
:) ilk katıldım bu sefer ama inan devamlı girip çıkmaktan internet paketimi bitirdim ek paket aldım ortalarda yada sonlara doğru katılmak lazım internet yetmiyor

aynen oyle aslinda bu bnm 2. bide et yemeklerine katilayim dedim tarifimi hazirladim cektim yolladim bi baktim yarismanin gunu dolmus 1. bile secilmisti
Kiyamam yaaa hatırlıyorum bu kategori açıldığında koymustun

ne heyecanla katilmistim ya
cok ta uzuuldum
buna utanilmasinda nete utanilsin
Daha nice guzel tariflerinle katilirsin birincilik nasip olur insallah kuzumm takma kafana,her ay yarisma var ben sana inaniyorum.azim edersen katilirsan devamli kazanirsin birgun

ne heyecanla katilmistim ya
cok ta uzuuldum
buna utanilmasinda nete utanilsin
Niye utanacaksın canımOlabilir böyle şeylerNereden bileceksin yarışma nasıl devam ediyorAma bundan sonra takip edersin herkesten önce bilirsin

gurtmingotam ve hippotalamus kapisiyor bakilim kim galip gelcek :)

Gördüm ,heyecanlı olsun diye yazmadım.Geçen sene ki kategoride de el açması 1.olmuştu.Bu senede favoriler öyle olmuş.Bakalım bildirim gidince üyeler ne tercih yapacak.
Çok heyecanlıyım zaten kızlar yapmayın kapışma filan kalbime inecek bildirim gitmezse ne edeceğiz acaba gider heralde dün kesin gider demiştim ama işler yoğun sanırım ondan gecikti

Çok heyecanlıyım zaten kızlar yapmayın kapışma filan kalbime inecek bildirim gitmezse ne edeceğiz acaba gider heralde dün kesin gider demiştim ama işler yoğun sanırım ondan gecikti
Evet heyecanlı gerçekten ,bildirimler bugün gider bence.Bakalım ne olacak

Meraklı bekleyiş devam ediyor :) pek iddalı değilim ama nasip kısmet bakalım sonuç ne olacak
Sen yine de çok kaptırma kendini,geçen sene bildirimden önce 3 kişi sırayla birinciydik.Bildirimlerden sonra oylar tamamen değişti,kaptırınca daha kötü oluyor geriye gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…