- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
:) ilk katıldım bu sefer ama inan devamlı girip çıkmaktan internet paketimi bitirdim ek paket aldım ortalarda yada sonlara doğru katılmak lazım internet yetmiyoraynen oyle aslinda bu bnm 2. bide et yemeklerine katilayim dedim tarifimi hazirladim cektim yolladim bi baktim yarismanin gunu dolmus 1. bile secilmisti
:) ilk katıldım bu sefer ama inan devamlı girip çıkmaktan internet paketimi bitirdim ek paket aldım ortalarda yada sonlara doğru katılmak lazım internet yetmiyor
Kiyamam yaaa hatırlıyorumaynen oyle aslinda bu bnm 2. bide et yemeklerine katilayim dedim tarifimi hazirladim cektim yolladim bi baktim yarismanin gunu dolmus 1. bile secilmisti
aynnen canim co utanmistimKiyamam yaaa hatırlıyorumbu kategori açıldığında koymustun
Niye utaniyosun balım cok tatliydin insanlık hali olabilir boyle seyleraynnen canim co utanmistim
ne heyecanla katilmistim yaNiye utaniyosun balım cok tatliydin insanlık hali olabilir boyle seyler
Daha nice guzel tariflerinle katilirsin birincilik nasip olur insallah kuzumm takma kafana,her ay yarisma var ben sana inaniyorum.azim edersen katilirsan devamli kazanirsin birgunne heyecanla katilmistim ya
cok ta uzuuldum
buna utanilmasinda nete utanilsin
insaallah diyim ozmn ♡♡^^Daha nice guzel tariflerinle katilirsin birincilik nasip olur insallah kuzumm takma kafana,her ay yarisma var ben sana inaniyorum.azim edersen katilirsan devamli kazanirsin birgun
Niye utanacaksın canımne heyecanla katilmistim ya
cok ta uzuuldum
buna utanilmasinda nete utanilsin
Sağol canım benim teşekkür ederim senin de ellerine sağlık sende yapmışsın duydum :)Tabiki oyum el açması kıymalı erişteye ellerine sağlıkgurtmingotam canım bayılırım erişteye başarılar
Gördüm ,heyecanlı olsun diye yazmadım.Geçen sene ki kategoride de el açması 1.olmuştu.Bu senede favoriler öyle olmuş.Bakalım bildirim gidince üyeler ne tercih yapacak.
ayni sekilde olur herlade ikisi kapisirGördüm ,heyecanlı olsun diye yazmadım.Geçen sene ki kategoride de el açması 1.olmuştu.Bu senede favoriler öyle olmuş.Bakalım bildirim gidince üyeler ne tercih yapacak.
Çok heyecanlıyım zaten kızlar yapmayın kapışma filan kalbime inecekGördüm ,heyecanlı olsun diye yazmadım.Geçen sene ki kategoride de el açması 1.olmuştu.Bu senede favoriler öyle olmuş.Bakalım bildirim gidince üyeler ne tercih yapacak.
Evet heyecanlı gerçekten ,bildirimler bugün gider bence.Bakalım ne olacakÇok heyecanlıyım zaten kızlar yapmayın kapışma filan kalbime inecekbildirim gitmezse ne edeceğiz acaba gider heralde dün kesin gider demiştim ama işler yoğun sanırım ondan gecikti
gitmesse 1. sen gibisin ^^Çok heyecanlıyım zaten kızlar yapmayın kapışma filan kalbime inecekbildirim gitmezse ne edeceğiz acaba gider heralde dün kesin gider demiştim ama işler yoğun sanırım ondan gecikti
Evet heyecanlı gerçekten ,bildirimler bugün gider bence.Bakalım ne olacak
Meraklı bekleyiş devam ediyor :) pek iddalı değilim ama nasip kısmet bakalım sonuç ne olacakgitmesse 1. sen gibisin ^^
Sen yine de çok kaptırma kendini,geçen sene bildirimden önce 3 kişi sırayla birinciydik.Bildirimlerden sonra oylar tamamen değişti,kaptırınca daha kötü oluyor geriye gidinceMeraklı bekleyiş devam ediyor :) pek iddalı değilim ama nasip kısmet bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?