Bana söylediğin tarifi yaptıysan tariflerinizin alakası yok canımkısmet artık yükledim sonuçta sende öyle yapacak bir şey yok aynıysa bile :)) geçmiş olsun @Kazen onayı bekleniyor
evet canım onu yaptım sarmasını :) sabaha artık göreceğiz iyi gecelerBana söylediğin tarifi yaptıysan tariflerinizin alakası yok canım
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinİyi geceler marifetli bayanlarOğluşun biraz ateşi var ondan pek katılamıyorum aranıza ama takipteyim
Sağol canım aminçok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Sen de katılacak mısın canımYeni kategori hayırlı olsun herkese başarılar
KatılıcamSen de katılacak mısın canım
Salçalı makarna yapayım mıGünaydınHayırlı Cumalar
Yeni tarifleri bekliyoruz
Olur canımKatılıcamNevreste ama yazdan yaptığımız ev makarnasıyla bir yemek yapıcam olur değilmi?
Yap canım neden olmasınSalçalı makarna yapayım mı
Hayırlı Cumalar
Vayy.. geçen senenin birincisi.. geçen sene hangi tatifle birinci olmuştun cnm.. madalya var ama tarif yazmiyor.. aslında basıcaksın tatifte çıkacak :))Hayırlı cumalar
Katılıcam ama bakalım ne zaman
Bu kategoriye de güzel bişey planlıyorum bakalım inşallah :)Vayy.. geçen senenin birincisi.. geçen sene hangi tatifle birinci olmuştun cnm.. madalya var ama tarif yazmiyor.. aslında basıcaksın tatifte çıkacak :))
Vay ilk katılımla birincilik .. bende elde açtım makarnayı.. valla gerçekten tadı çok güzel oldu.. sırf yarışma için denedim.. hep denemek isterdim ama üşeniyordum.. ama hazır makarnadan farklı ve lezzetli olduBu kategoriye de güzel bişey planlıyorum bakalım inşallah :)
Geçen sene tavuklu kremalı tagliatelle yapmıştım kendim açaraktan
İlk katılışımdı o zaman şans benden yana oldu
Vay ilk katılımla birincilik .. bende elde açtım makarnayı.. valla gerçekten tadı çok güzel oldu.. sırf yarışma için denedim.. hep denemek isterdim ama üşeniyordum.. ama hazır makarnadan farklı ve lezzetli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?