• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En başarılı bulduğunuz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    635
  • Anket Kapalı .
Ben de makarnamı yaptım fotograflari çektim ama bu kadar el açması ve afili makarnanın arasına böyle bir tarifle katılmak ayıp olur mu bilemedim hiç katilmasam mı acaba :KK70:
Bana dediğini mi yaptın? Bence katıl, o da farklı bir tarif ve çok lezzetli :KK37:
Hem önemli olan katılmak:KK73:

Ben de makarnamı yaptım fotograflari çektim ama bu kadar el açması ve afili makarnanın arasına böyle bir tarifle katılmak ayıp olur mu bilemedim hiç katilmasam mı acaba :KK70:
Ekle canım eminim çok güzel olmuştur:KK19::kk77:

Ne yaptın ne yaptın? :dondurma:

Evet canım onu yaptım :kk77:

Ya tadı süper aslında ama diğerlerinin yanında esamesi okunmaz o yüzden diyorum :p

Öğrenci usulü denebilecek bir makarna yaptım canim:oops:
Ekle ekle bekliyorum:KK19:

Evet canım onu yaptım :kk77:

Ya tadı süper aslında ama diğerlerinin yanında esamesi okunmaz o yüzden diyorum :p

Öğrenci usulü denebilecek bir makarna yaptım canim:oops:
Ya böyle deyince o zamanlara gittim. Tam bu havalarda, güz dönemi yeni başlamış, öğrenci evimizde makarnamızı yapmış yiyoruz :KK68: Özlemişim ya :KK60: Ellerine sağlık canım ablacığım :KK200:

Back