Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ellerine sağlık canım aslında çok yağlı olmaması gerek peçeteye koyunca çekiyor hafif oluyor belki birkaç püf noktasını atlamışızdır bir cips tarifim daha var patatesten.. inşallah onu daha çok beğenirsin sevgiler
Ben de çok beğendim ya, makarnalar sıcakken mi yapılması lazım acaba, yenmeyen makarnaları değerlendirmek için çok iyi fikir. Bir de çıtır olması için bol yağda kızartmak gerekecek sanırım, en kısa zamanda denicem opuyorumnanaktan
libim canim cumartesi tuanaya dogum günü yapicam allah nasip ederse bir gün öncesi yapilsa olurmu??? bide sos yapmak sartmi sadede olurmu cocuklara deyisik alternatif olsun istiyorumda
Ben de çok beğendim ya, makarnalar sıcakken mi yapılması lazım acaba, yenmeyen makarnaları değerlendirmek için çok iyi fikir. Bir de çıtır olması için bol yağda kızartmak gerekecek sanırım, en kısa zamanda denicem opuyorumnanaktan
Haşlama aşamasından sonra soğutup - mısır unu veya galeta ununa bulayıp bol kızgın yağda kızartıyoruz gülüm.. Daha sonra peçete serdiğimiz bir tabağa koyup yağını süzdürüyoruz ki kıtırlaşsın.. İyice kızartmak gerekiyor yoksa plastik gibi olur sertleşmez..
libim canim cumartesi tuanaya dogum günü yapicam allah nasip ederse bir gün öncesi yapilsa olurmu??? bide sos yapmak sartmi sadede olurmu cocuklara deyisik alternatif olsun istiyorumda