• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnacı CHP yağcı MHP

aynen kardelen hanım. hanım keleş ben iyi de olsa kötü de olsa asla chp den vazgeçmem hep oyum ona dedi . ona tık yok. biz deyince yok fanatikiz yok koyunuz neler neler. aman tınlama . yazar yazar dururlar

Bir dakika,iyide olsa kötüde olsa chp'den vazgeçmem demem..
Burada ne zaman gördünüz fanatiklik yaptığımı söylermisiz..
Yanlışını gördüğüm an yerden yere vururum dedim,hatırlatırım bir konuda chp heyeti hdp'ye geçmiş olsun ziyaretine gitmişlerdi.
Söylediğim tek şey ''ne işiniz var orada ''dedim..
Herşeyin fazlası bünyeye zararlıdır..
Bana tık yok olayına takılmayın sakın,fanatizm yaparsam o zaman desinler..

Peki Dini yasaklayan birisine oy vermek ne demek oluyor acaba?
Bu ülkede Ezanı yasaklayan ve Kuran eğitimini yasaklayan zihniyet hangi zihniyet acaba? Eğer ikdidar olursak Diyaneti kapatacagız diye söz veren hangi zihniyet acaba?
Kusura bakmada bu bana göre, şahsi fikrim '' Kendisine tecavüz edene aşık olan kızın'' Durumundan farkı yok:KK57:

Diyanet tarafsız olmalı ama o da siyasileşti.Kapatmak değil ama siyasetin tekelinden çıkmalı.İsrafı önce kendisi yapmayacak.Kuranı yasaklayan Ezanı yasaklayan zihniyet dediğin kim ? Hangi seçim propagandasında var.
İnancımız bu kadar mı basit.Bir kişi ezanın sesini kıssa 100 kişi üzerine çullanır kısanın.Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz.Seçim mitinginde konuşması bölünmesin diye ezanı geç okutanı unuttunuz mu ?

hımmm @Mune buradaymış bu fanatikler.

ne olur akepeliler gibi, bir chp yada mhp'li fanatik göstersene,sadece 1 tane arattırma bana boşu boşuna,zaten başka işler için yeterince araştırma yapıyorum.:KK51:

Mesela ben egemcim,bana tık yokmuş kişmse bana bişey demiyormuş..
Sen hiç gördünmü benim aşırı uçlarda yazdığımı söyle arkadaşım b ilsinler..

Bu ülkede Ezanı yasaklayan ve Kuran eğitimini yasaklayan zihniyet hangi zihniyet acaba? Eğer ikdidar olursak Diyaneti kapatacagız diye söz veren hangi zihniyet acaba?
Kusura bakmada bu bana göre, şahsi fikrim '' Kendisine tecavüz edene aşık olan kızın'' Durumundan farkı yok:KK57:
Kim dini yasaklamış,kim ezanı yasaklamış,kim Kuran eğitimini yasaklamış ya daha saçma bi iftira bulamadın mı atacak?

Diyaneti kuran atatürkün ta kendisi zaten :)

Kim diyaneti kapatıcaz diye söz vermiş bilmiyorum hiç duymadım.

Ezan ve çan sesi zaten her yerde yasak olmalı bence ama bunu yapacak cesarette lider yok.

fravuna karşı olmak yetmez.fravuna karşı ''MUSANIN'' yanında olup safını belli edip, fravuna karşı savaşmak lazım!!!..
Eğer israili almanyası fransası tüm küfür birleşip Ak partiye ve Erdoğana cephe almışsa, benimde Erdoğan ve Ak partinin yanında durmam boynumun borcudur.
Resulullah o kadar dayatmalara ve hakaretlere rağmen ''TEBLİĞDEN'' vazgeçti mi ki, ben ''HAK'' gördüğüm ''DAVAMDAN'' geri adım atayım ve vazgeçeyim!!....

Düşmanımın düşmanı benim dostumdur mu diyorsun yani?
Yani yanlış anlama Kardelen akp'ye niye oy veriyorsun diye eleştirecek değilim seni, Tayyip Erdoğanı da sevebilirsin. çok doğal, Bazı haksızlıklar da yaşamış olabilirsin, horlanmışsındır, ezilmişsindir tamam hepsi doğrudur.
ama fazla abartılı değil mi? HAK gördüğüm davam diyorsun siyaseti o kadar içselleştirmişsin ki o gazla Peygamber efendimizin yaşadıklarına atıfta bulunuyorsun. O vazgeçmiş mi ben vazgeçeyim diyorsun. Onun hak yolu ile senin ki bir mi? AKP'nin iktidara gelmesi midir senin için haklı dava? Hak yolunun anlamını tekrar bir düşünmeni öneririm sana.

Dini yasaklayan kimmiş onu öğrenseydik bari..
Bu topraklarda Diyanet Vakfını kimin kurduğunu biliyorsundur umarım ATATÜRK kurdu..

Sen ne iftiracı, ne cahil biseysin oyle ya..Okudukca gerildim.

Gecmis siyaset tarihini iyi ogren insanın ayarını kacırma.

Dini kim ne zaman yasakladı? Ezan ne zaman yasaklandı? Diyanet kurumunu bizzat Ataturk kurmusken, diyanetin kapatılacagı ne zaman soylendi?

Nasıl boyle genis genis carpıtabiliyosun sen tarihi?

Verdigin ornek stockholm sendromudur. Onu da araklamıssın biyerlerden..

Bu memlekette stockholm sendromunun dibine vurmus bir güruh varsa, o da %40 tır..

Aclıktan, issizlikten, haksızlıktan geberiyosunuz, hala asıksınız liderinize. MEMlekette peskes cekilmeyen hic bir kurum, hic bir toprak kalmadı, hala isin trollugundesiniz. KAn golune dondu memleket, hala ilkokul siirleriyle dalga geciyorsunuz..

Tukureyim sizin vatanseverliginize. Bu nedir ya.

Diyanet tarafsız olmalı ama o da siyasileşti.Kapatmak değil ama siyasetin tekelinden çıkmalı.İsrafı önce kendisi yapmayacak.Kuranı yasaklayan Ezanı yasaklayan zihniyet dediğin kim ? Hangi seçim propagandasında var.
İnancımız bu kadar mı basit.Bir kişi ezanın sesini kıssa 100 kişi üzerine çullanır kısanın.Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz.Seçim mitinginde konuşması bölünmesin diye ezanı geç okutanı unuttunuz mu ?
dini en fazla kullanan akepe,meydanlarda Kuran salladılar.düşünebiliyor musun ezan saatlerini bile ertelediler ama onlara bir kelam eden yok.yanlıştı diyen bile yok.
diyanet,diyaneti boş ver.

dini en fazla kullanan akepe,meydanlarda Kuran salladılar.düşünebiliyor musun ezan saatlerini bile ertelediler ama onlara bir kelam eden yok.yanlıştı diyen bile yok.
diyanet,diyaneti boş ver.

hala parti ve şahıs kavgasındalar.İnanç falan boş.Peygamber yerine koyuyorlar şahısları şaşırıyorum.Seçimi bile "rabbimiz yeniden seçim istiyor dediler.Artık vahiyde iniyor galiba.Ama bir tek onlara ve onların partisine.Dünyadaki bütün müslümanlar şuanda zavallı.İnançları sapmış durumda.Çünkü uzun adamları yok.

hala parti ve şahıs kavgasındalar.İnanç falan boş.Peygamber yerine koyuyorlar şahısları şaşırıyorum.Seçimi bile "rabbimiz yeniden seçim istiyor dediler.Artık vahiyde iniyor galiba.Ama bir tek onlara ve onların partisine.Dünyadaki bütün müslümanlar şuanda zavallı.İnançları sapmış durumda.Çünkü uzun adamları yok.
11924229_688718587896532_2044931640697420014_n.jpg

kullandığın bilgisayar ,yüklediğin windows,elindeki telefon,evine aldığın ekmek (yasal olarak yerli tohum yasak israil malı tohum yasa gereği zorunlu) hepsi İsrail malıyken sen bana mı laf söylüyorsun ? Filistine yardım için ticaret yaptığına da inanmıyorum.Filistinliye vize var , isarilliye yok . Yardım bir tek böyle mi yapılır.Gizli ve israil üzerinden.
Önce senin partin yerli tohum kullanana cezayı kaldırsın,isaril tohumu kullanma zorunluluğunu yasadan çıkarsın.
Resullah sevgisi bir şahıs üzerinden geçmez.1400 yıldır islamiyet var.Şimdi mi herkes müslüman oldu.Demekki diğer ülkelerdeki müslümanlarda boşu boşuna yaşıyor.

kardelen2780 kardelen2780 ya arkadaşım sana zahmet şu yukarıda yazdıklarıma bir cevap versen.

Back