- Konu Sahibi kardelen2780
canım gece gece bolognese soslu spagetti çekti. çıkayım şu konudan. rejimi mahvedecek yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangisi hoşuna gidiyorsa onu de canımÜnlem işareti koyamadan yorum yapamazmısnız acaba çok sert gördüm yada ciddimi desem ne desem bilemedim![]()
canım gece gece bolognese soslu spagetti çekti. çıkayım şu konudan. rejimi mahvedecek yoksa
Evet tabiiİnşallah bu seçimde AKP kazanacak !
çok kötüsün ya
of yapma... :/
Ooo hiddetliÜnlem işareti koyamadan yorum yapamazmısnız acaba çok sert gördüm yada ciddimi desem ne desem bilemedim![]()
Zaten öyle yapacak hoşuna gittiği gibi konuşacak da bu sinir neden? :)Hangisi hoşuna gidiyorsa onu de canım
puhahaha:))yanlız bi paket markarnanın yanında bi kilo kıyma veriliyosa ben düşünebilirim![]()
Ben diyetteyim yemem sen ye
aman boşver bi daha mı gelcen dünyaya (bak hala devam ediyorum sabotajaçok kötüsün ya. off manzaraya bak. gidip yapsam yarına vicdan azabı çekermiyim ki:))
Hamile var, bak canım istemesin kiko alıcam :))))
ühüüüüüüüaman boşver bi daha mı gelcen dünyaya (bak hala devam ediyorum sabotaja)
Kafaniz mi iyi neden kızım :) heyecan bildiren bir cumleydi benim için ve ünlem koydum :)Ooo hiddetlikızmış bize .
Zaten öyle yapacak hoşuna gittiği gibi konuşacak da bu sinir neden? :)
ühüüüüüüü![]()
Ben diyetteyim yemem sen ye![]()
İyi iyi merak etmeKafaniz mi iyi neden kızım :) heyecan bildiren bir cumleydi benim için ve ünlem koydum :)