- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
- Konu Sahibi kardelen2780
-
Aslında fena fikir değil haklısın cidden neden ve niçin kiblediler ki seni?
Aaa sen mapıslara ne zaman düştün kız:)
Yaa hahaha :) ne zaman oldu bu :))))makarna yerine omega 3 dağıtmak lazım dedim diye mapus damına düşmüştüm o geldi aklıma
halbuki çok sağlıklı bir öneriydi, neden böyle oldu anlamadıydım
beni kibleyene selamlar
Yaa hahaha :) ne zaman oldu bu :))))
Heee doğru o da vardı ya keyfim yerine geldiÖnceden akp nin oy toplamak için suları bile olmayan köylülerimize çamaşır makinesi göndermesine ne diyorsun peki. Hangisi daha komik
Kuzu den düşersen mapusa ben sana temiz cana sor getirim. Ben dusersem sen getir :))))siyaset ilk açıldığı zaman, makarna demek yasakmış ne bilem
Kuzu den düşersen mapusa ben sana temiz cana sor getirim. Ben dusersem sen getir :))))
Siyasette ban yok ya inan bende kimseyle atışmak istemiyom oysa eskiden mune gelip kızlar sakin derse ben daha fazla yazmak isterdim yazardımda ama şimdi serbest ya hiç uğraşmak istemiyorum...o kızlar sizin lale devriniz, artık siyasette ban yok, öneli kişi ve kurumlara hakaret olmadıkça
Ay benim akıllı tel rezil ediyo beni, ne yazsam saçma bişey yazıyo öyle kalıyım ortada kimse bisey anlamıyo offfo kızlar sizin lale devriniz, artık siyasette ban yok, öneli kişi ve kurumlara hakaret olmadıkça
Uğraşacak birileri var da amannnn gerek duymuyorum ben, zira neyseeSiyasette ban yok ya inan bende kimseyle atışmak istemiyom oysa eskiden mune gelip kızlar sakin derse ben daha fazla yazmak isterdim yazardımda ama şimdi serbest ya hiç uğraşmak istemiyorum...
Yada uğraşacak kimse olmadığından olabilirmi?
Siyasette ban yok ya inan bende kimseyle atışmak istemiyom oysa eskiden mune gelip kızlar sakin derse ben daha fazla yazmak isterdim yazardımda ama şimdi serbest ya hiç uğraşmak istemiyorum...
Yada uğraşacak kimse olmadığından olabilirmi?
Demi aman bende aynı şeyi düşünüyomUğraşacak birileri var da amannnn gerek duymuyorum ben, zira neysee
Bak bu olabilir hani bişey yapma yeme deyince sana çok tatlanırya hah buda öyle bişey....yasak olmadığı için cazibesimi kalmadı acep
Bak bu olabilir hani bişey yapma yeme deyince sana çok tatlanırya hah buda öyle bişey....
Demi ya iyi oldu iyi...bence iyi oldu ya, en azından polemikte banın kalkması... ağır bi hakaret olmadıkça polemikte bişey yok bence
Ünlem işareti koyamadan yorum yapamazmısnız acaba çok sert gördüm yada ciddimi desem ne desem bilemedimİnşallah bu seçimde AKP kazanacak !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?