Makarnacı CHP yağcı MHP

kardelen2780

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
1.371
1.676
133
Her fırsatta AK Parti’nin ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımları eleştiren CHP ve MHP, 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi vatandaşları etkilemek için her yolu deniyor. CHP’nin Mersin Milletvekili ve Adayı Dr. Hüseyin Çamak’ın vatandaşlara ‘makarna’, MHP’nin Kocaeli Milletvekili ve Adayı Lütfü Türkkan’ın ise ‘yağ’ dağıttığı ortaya çıktı.

Milletin partisi AK Parti karşısında girdiği tüm seçimleri kaybeden CHP ve MHP, oy oranını artırmak için ilginç yöntemlere başvuruyor. Yıllarca AK Partili belediyelerin ihtiyaç sahibi yoksullara yaptığı yardımları eleştiren CHP’nin 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi vatandaşlara ‘makarna’, MHP’nin ise ‘yağ’ dağıttığı ortaya çıktı.

MAKARNAYLA, YAĞLA VATANDAŞIN OYLARINI İSTİYORLAR

1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kala; CHP ve MHP’nin vatandaşlardan oy toplayabilmek adına, kılıktan kılığa girdiği görüldü. CHP’nin Mersin Milletvekili ve Adayı Dr. Hüseyin Çamak vatandaşları etkilemek için Kemal Kılıçdaroğlu ve kendi resminin olduğu makarnaları dağıtırken, MHP’nin Kocaeli Milletvekili ve Adayı Lütfü Türkkan’ın ise yağ dağıttığı öğrenildi. Siyaset harici yağ ham maddesi işiyle ilgilenen MHP’li Türkkan’ın seçim öncesi ziyarete gittiği evlere kendi fotoğrafının ve sloganın yer aldığı yağlardan hediye ettiği bildirildi.

CHP’Lİ İLGEZDİ SEÇMENE TESBİH DAĞITMIŞ

Sürekli “Laiklik elden gidiyor” korkusuyla dini faaliyetlerin neredeyse tamamına uzak duran ancak 7 Haziran Genel Seçimlerinde Paralel Yapı diye nitelendirilen Fetullah Gülen grubuyla işbirliği yaptığı öne sürülen CHP’nin ‘siyasi’ görüşüyle çelişen birçok çalışması bulunuyor. Rezidans skandallarıyla gündeme gelenCHP’nin Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi tesbih ve benzeri ürünler dağıtarak seçmeni etkilemeye çalıştığı ortaya çıkmıştı.

CHP’NİN SEÇİM STRATEJİSİ: MAKARNA

Aynı seçimlerde CHP İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün de makarna dağıttığı belirlenmişti. Her fırsatta AK Parti’nin vatandaşlara yaptığı yardımları eleştiren CHP’li Sarıgül’ün içinde makarnanın da olduğu dağıttığı gıda paketlerinin üzerinde “birlikte; sevgiyle” ve “afiyet olsun” ifadeleri ile kendi isminin yazması; tepki çekmişti.

MUHAMMED UZUN / YENİAKİT
http://www.yeniakit.com.tr/haber/makarnaci-chp-yagci-mhp-97948.html

makarna yerine omega 3 dağıtmak lazım dedim diye mapus damına düşmüştüm o geldi aklıma
halbuki çok sağlıklı bir öneriydi, neden böyle oldu anlamadıydım

beni kibleyene selamlar
Aslında fena fikir değil haklısın cidden neden ve niçin kiblediler ki seni?
Aaa sen mapıslara ne zaman düştün kız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…