- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi kardelen2780
-
aynen kardelen hanım. hanım keleş ben iyi de olsa kötü de olsa asla chp den vazgeçmem hep oyum ona dedi . ona tık yok. biz deyince yok fanatikiz yok koyunuz neler neler. aman tınlama . yazar yazar dururlar
Peki Dini yasaklayan birisine oy vermek ne demek oluyor acaba?
Bu ülkede Ezanı yasaklayan ve Kuran eğitimini yasaklayan zihniyet hangi zihniyet acaba? Eğer ikdidar olursak Diyaneti kapatacagız diye söz veren hangi zihniyet acaba?
Kusura bakmada bu bana göre, şahsi fikrim '' Kendisine tecavüz edene aşık olan kızın'' Durumundan farkı yok
hımmm @Mune buradaymış bu fanatikler.
ne olur akepeliler gibi, bir chp yada mhp'li fanatik göstersene,sadece 1 tane arattırma bana boşu boşuna,zaten başka işler için yeterince araştırma yapıyorum.
Kim dini yasaklamış,kim ezanı yasaklamış,kim Kuran eğitimini yasaklamış ya daha saçma bi iftira bulamadın mı atacak?Peki Dini yasaklayan birisine oy vermek ne demek oluyor acaba?
Bu ülkede Ezanı yasaklayan ve Kuran eğitimini yasaklayan zihniyet hangi zihniyet acaba? Eğer ikdidar olursak Diyaneti kapatacagız diye söz veren hangi zihniyet acaba?
Kusura bakmada bu bana göre, şahsi fikrim '' Kendisine tecavüz edene aşık olan kızın'' Durumundan farkı yok
fravuna karşı olmak yetmez.fravuna karşı ''MUSANIN'' yanında olup safını belli edip, fravuna karşı savaşmak lazım!!!..
Eğer israili almanyası fransası tüm küfür birleşip Ak partiye ve Erdoğana cephe almışsa, benimde Erdoğan ve Ak partinin yanında durmam boynumun borcudur.
Resulullah o kadar dayatmalara ve hakaretlere rağmen ''TEBLİĞDEN'' vazgeçti mi ki, ben ''HAK'' gördüğüm ''DAVAMDAN'' geri adım atayım ve vazgeçeyim!!....
http://www.gezenkus.com/haber_detay.asp?haberID=2394Dini yasaklayan kimmiş onu öğrenseydik bari..
Bu topraklarda Diyanet Vakfını kimin kurduğunu biliyorsundur umarım ATATÜRK kurdu..
dini en fazla kullanan akepe,meydanlarda Kuran salladılar.düşünebiliyor musun ezan saatlerini bile ertelediler ama onlara bir kelam eden yok.yanlıştı diyen bile yok.Diyanet tarafsız olmalı ama o da siyasileşti.Kapatmak değil ama siyasetin tekelinden çıkmalı.İsrafı önce kendisi yapmayacak.Kuranı yasaklayan Ezanı yasaklayan zihniyet dediğin kim ? Hangi seçim propagandasında var.
İnancımız bu kadar mı basit.Bir kişi ezanın sesini kıssa 100 kişi üzerine çullanır kısanın.Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz.Seçim mitinginde konuşması bölünmesin diye ezanı geç okutanı unuttunuz mu ?
sen nerde fanatiklik yapmışsın,akepe fanatiklerini görüyoruzMesela ben egemcim,bana tık yokmuş kişmse bana bişey demiyormuş..
Sen hiç gördünmü benim aşırı uçlarda yazdığımı söyle arkadaşım b ilsinler..
sen nerde fanatiklik yapmışsın,akepe fanatiklerini görüyoruz
abi yeter ama. ne demek dini yasaklamak ne demek ezanı yasaklamak. herkes bir haddini bilsin. uydurup uydurup iftira atmasın. bir kendinize gelin. trol musunuz nesiniz haddinizi bilin
burası yalan ve iftira atma yeri değil. nerde yazarsa yazsın ama böyle yalanları gözümüze gözümüze sokmasın. yeter.Aman boşver bana bile yazdılar ya sonunda pes dedim artık..
dini en fazla kullanan akepe,meydanlarda Kuran salladılar.düşünebiliyor musun ezan saatlerini bile ertelediler ama onlara bir kelam eden yok.yanlıştı diyen bile yok.
diyanet,diyaneti boş ver.
hala parti ve şahıs kavgasındalar.İnanç falan boş.Peygamber yerine koyuyorlar şahısları şaşırıyorum.Seçimi bile "rabbimiz yeniden seçim istiyor dediler.Artık vahiyde iniyor galiba.Ama bir tek onlara ve onların partisine.Dünyadaki bütün müslümanlar şuanda zavallı.İnançları sapmış durumda.Çünkü uzun adamları yok.
burası yalan ve iftira atma yeri değil. nerde yazarsa yazsın ama böyle yalanları gözümüze gözümüze sokmasın. yeter.
kullandığın bilgisayar ,yüklediğin windows,elindeki telefon,evine aldığın ekmek (yasal olarak yerli tohum yasak israil malı tohum yasa gereği zorunlu) hepsi İsrail malıyken sen bana mı laf söylüyorsun ? Filistine yardım için ticaret yaptığına da inanmıyorum.Filistinliye vize var , isarilliye yok . Yardım bir tek böyle mi yapılır.Gizli ve israil üzerinden.
Önce senin partin yerli tohum kullanana cezayı kaldırsın,isaril tohumu kullanma zorunluluğunu yasadan çıkarsın.
Resullah sevgisi bir şahıs üzerinden geçmez.1400 yıldır islamiyet var.Şimdi mi herkes müslüman oldu.Demekki diğer ülkelerdeki müslümanlarda boşu boşuna yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?