Popüler Konu Makarna Tarifleri

Tansiyon diye gittiğim dr, el muayenesi sırasında guatr tetkikleri ve usg istedi. Tetkiklerim temiz çıktı ama usg’de 2 cm üstü nodül göründü ve biyopsi alındı.
Biyopsi sonucum şüpheli çıktı, önümüzdeki hafta tekrar biyopsi alınacak ve duruma göre hemen ameliyat dendi.

Geçen Cuma Mammografim çekildi, onda da bir şeyler göründü. Onun için de usg yapılacak ve gerekirse biyopsi alınacakmış.

Anlayacağın bu ayım muhtemelen hastane koşturması ile geçecek ablacığım.
Çok geçmiş olsun canım benim,umarım sonuçlarının hepsi temiz çıkar.
Nodül için inşallah ameliyata gerek kalmaz.
Memede kist filanmı gözüktü acaba bendede varda ondan bir çok kadında oluyor maalesef.
Sonuçlar belli olunca haber ver olurmu canımcım .

Çok geçmiş olsun canım benim,umarım sonuçlarının hepsi temiz çıkar.
Nodül için inşallah ameliyata gerek kalmaz.
Memede kist filanmı gözüktü acaba bendede varda ondan bir çok kadında oluyor maalesef.
Sonuçlar belli olunca haber ver olurmu canımcım .
Ablam ben 2007’de zaruriyetten meme küçültme ameliyatı oldum.
Geçen Cuma çekilen mammografi raporum temiz çıktı, ama görüntülemede bir şey var.
Eniştem dr, bayramda kendisine gösterdim sonuçlarımı. Eski ameliyatımdan kalma bir durum da olabilir, kitle de olabilir bu neden rapora yazılmamış dedi.
Ve önümüzdeki hafta biyopsi işlemlerimle beraber onu da incelemeye alayım dedi.
Görüntüyü atıyorum.
IMG_5603.webp

Geçen Cuma çekilen mammografi raporum temiz çıktı, ama görüntülemede bir şey var.
Eniştem dr, bayramda kendisine gösterdim sonuçlarımı. Eski ameliyatımdan kalma bir durum da olabilir, kitle de olabilir bu neden rapora yazılmamış dedi.
Görüntüyü atıyorum.Eki Görüntüle 3569947
Çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur 🤲🏻

Görüntüyü atıyorum.Eki Görüntüle 3569947
Yuvarlak olan demi görüntüdeki,inşallah önemli bişey değildir .

Yuvarlak olan demi görüntüdeki,inşallah önemli bişey değildir .
Evet ablacım. Rapor temiz olduğu için içim rahat, çeken kişilere de söylemiştim ameliyat olduğumu, belki o yüzden rapor temizdir.
Meme işlemlerim tedbir amaçlı yapılacak yani.
Ama nodül için kesin ameliyat yolu görünüyor sanırım.

Evet ablacım. Rapor temiz olduğu için içim rahat, çeken kişilere de söylemiştim ameliyat olduğumu, belki o yüzden rapor temizdir.
Meme işlemlerim tedbir amaçlı yapılacak yani.
Ama nodül için kesin ameliyat yolu görünüyor sanırım.
Meme ihmale gelmez zaten,inşallah ameliyata da gerek kalmaz yasocum tekrar çekimle rolsun bakalım dr ne diyecek.

Back
X