Sana da geçmişler olsun ablam.İnşallah yıllar önce yaşamıştım bende 3 cm tümör alınmıştı.
Hayırdırrr bilmediğim durum varrr kesin
Teşekkür ederimNasılsın şimdi ameliyat oldun demi,protez takılacaktı hatırladığım kadarıyla iyisin demi şimdi.
Daha çok yeni değilmi ameliyat oldun sonuçta,mutlaka zaman içerisinde düzelir mutlaka .Teşekkür ederimevet tümör temizlendi, bacağımın içine protez takıldı. Ayağa kalkar kalkmaz sancı başlıyor yürürken korkunç bir kemik ağrım oluyor ve düzgün bir yürüme hareketim yok. Bir an önce toparlanıp yürüme derdindeyim canım yana yana her gün yürümeye çalışıyorum
Diz kapağımın altında tümör çıkmıştı onu alıp bacak içime protez taktılar. Maalesef tekrarlayabilen bir tümör ve protezimin iltihap kapma ihtimali var. Ameliyat oldum kurtuldum diyemiyorum yani
Evet haklısınızDaha çok yeni değilmi ameliyat oldun sonuçta,mutlaka zaman içerisinde düzelir mutlaka .
Her gün adım sayını biraz artırarak çok daha iyi olacaksın,yürürkende dikaktet tabiki.
Protez ameliyatlarında ayağa kalkman, saat başı buz kompresi yapman, hatta protez dizinde ise dinlenme zamanında 10’ar dakikalık üstüne ağırlık koyman çok önemli Stemina.Diz kapağımın altında tümör çıkmıştı onu alıp bacak içime protez taktılar. Maalesef tekrarlayabilen bir tümör ve protezimin iltihap kapma ihtimali var. Ameliyat oldum kurtuldum diyemiyorum yani
Ama bolca dua ediyorum inşallah birdaha sağlıkla sınanmam diye
Umut biraz büyüsün yine yaptırırsın. Antep’te sarı saç önemli, alyans gibi bir şey. Medeni hal işareti.Benim ki hamile değilken sarıydı .
Sonra boyatmayı bıraktım.
Bakalım kısmet.Umut biraz büyüsün yine yaptırırsın. Antep’te sarı saç önemli, alyans gibi bir şey. Medeni hal işareti.
Hareket alanı kısıtlnaınca olması çok normal,fizik tedavi filan verdimi doktor daha sonra.Evet haklısınızgeçen yıl yazdan beri de yatınca iyice hareket etmeye hasret kaldım. İnşallah toparlanıp bacak hareketlerimi tekrar kazanabilirim. Sağlıklıyken yürüyüş yapmaya erinen biriydim ah o günler Allah kimseyi sağlıkla sınamasın
Canom yağlı makarna neee bilmiyomYağlı makarnayı kim aldı ortaya çıksın
Ablacım fizik tedavi sürecine kadar evde egzersizlerini eksiksiz yapması şart. Eğer egzersizlerini yapmaz ise son olarak fizik tedaviye geçiliyor.Hareket alanı kısıtlnaınca olması çok normal,fizik tedavi filan verdimi doktor daha sonra.
Rabbim acil şifalar versin inş yasom,korktuğuna ugratmasin. Dermansız dert vermesin inşTansiyon diye gittiğim dr, el muayenesi sırasında guatr tetkikleri ve usg istedi. Tetkiklerim temiz çıktı ama usg’de 2 cm üstü nodül göründü ve biyopsi alındı.
Biyopsi sonucum şüpheli çıktı, önümüzdeki hafta tekrar biyopsi alınacak ve duruma göre hemen ameliyat dendi.
Geçen Cuma Mammografim çekildi, onda da bir şeyler göründü. Onun için de usg yapılacak ve gerekirse biyopsi alınacakmış.
Anlayacağın bu ayım muhtemelen hastane koşturması ile geçecek ablacığım.
Çok sağol yasocumSana da geçmişler olsun ablam.
Var gibi görünüyor
Çaktım durumu şimdiiii sarı saç önemli tabiii oradaUmut biraz büyüsün yine yaptırırsın. Antep’te sarı saç önemli, alyans gibi bir şey. Medeni hal işareti.
Direk tabağa koymuştu demi bahsettiğinnn.Canom yağlı makarna neee bilmiyom
Yaa coook eskiden biri varmış makarna yapmış neydi ooo, hatceme mi neydiii
Amin canım.Rabbim acil şifalar versin inş yasom,korktuğuna ugratmasin. Dermansız dert vermesin inş
Acil şifalar canım benim, ins eskisinden daha güzel geçer bundan sonrasıTeşekkür ederimevet tümör temizlendi, bacağımın içine protez takıldı. Ayağa kalkar kalkmaz sancı başlıyor yürürken korkunç bir kemik ağrım oluyor ve düzgün bir yürüme hareketim yok. Bir an önce toparlanıp yürüme derdindeyim canım yana yana her gün yürümeye çalışıyorum
Yok henüz yeni ameliyat oldum dikiş alınma zamanı fizik tedavi vermelerini rica edeceğimHareket alanı kısıtlnaınca olması çok normal,fizik tedavi filan verdimi doktor daha sonra.
Evet gül goncam yanında soda vardiDirek tabağa koymuştu demi bahsettiğinnn.
Yağ tuz su makarna. Nasıl bilmezsinCanom yağlı makarna neee bilmiyom
Yaa coook eskiden biri varmış makarna yapmış neydi ooo, hatceme mi neydiii
Yapan oldu mu hatırlamıyom ki canomYağ tuz su makarna. Nasıl bilmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?