Popüler Konu Makarna Tarifleri

Nasılsın şimdi ameliyat oldun demi,protez takılacaktı hatırladığım kadarıyla iyisin demi şimdi.
Teşekkür ederim evet tümör temizlendi, bacağımın içine protez takıldı. Ayağa kalkar kalkmaz sancı başlıyor yürürken korkunç bir kemik ağrım oluyor ve düzgün bir yürüme hareketim yok. Bir an önce toparlanıp yürüme derdindeyim canım yana yana her gün yürümeye çalışıyorum

Daha çok yeni değilmi ameliyat oldun sonuçta,mutlaka zaman içerisinde düzelir mutlaka .
Her gün adım sayını biraz artırarak çok daha iyi olacaksın,yürürkende dikaktet tabiki.

Aaaa, geçmişler olsun Stemina

Protez derken neresi işlem gördü?
Diz kapağımın altında tümör çıkmıştı onu alıp bacak içime protez taktılar. Maalesef tekrarlayabilen bir tümör ve protezimin iltihap kapma ihtimali var. Ameliyat oldum kurtuldum diyemiyorum yani
Ama bolca dua ediyorum inşallah birdaha sağlıkla sınanmam diye

Daha çok yeni değilmi ameliyat oldun sonuçta,mutlaka zaman içerisinde düzelir mutlaka .
Her gün adım sayını biraz artırarak çok daha iyi olacaksın,yürürkende dikaktet tabiki.
Evet haklısınız geçen yıl yazdan beri de yatınca iyice hareket etmeye hasret kaldım. İnşallah toparlanıp bacak hareketlerimi tekrar kazanabilirim. Sağlıklıyken yürüyüş yapmaya erinen biriydim ah o günler Allah kimseyi sağlıkla sınamasın

Protez ameliyatlarında ayağa kalkman, saat başı buz kompresi yapman, hatta protez dizinde ise dinlenme zamanında 10’ar dakikalık üstüne ağırlık koyman çok önemli Stemina.

Benim kv 3 defa protez ameliyatı oldu, benden başka kimse egzersizlerini falan yaptıramıyordu.
Diz bükme egzersizini dr önerdi mi?

Ağırlık olarak kvnin dizine 2 buçuk kiloluk pirinç paketini koyuyordum, eğer doktorun önerdi ise aklında olsun.

Ağrın mevsim dolayısı ile daha fazla olacaktır, bunun için buz kompresini aksatma sakın.

Hareket alanı kısıtlnaınca olması çok normal,fizik tedavi filan verdimi doktor daha sonra.

Rabbim acil şifalar versin inş yasom,korktuğuna ugratmasin. Dermansız dert vermesin inş

Sana da geçmişler olsun ablam.

Var gibi görünüyor
Çok sağol yasocum aman dur şimdi yok diyelimmm
Umut biraz büyüsün yine yaptırırsın. Antep’te sarı saç önemli, alyans gibi bir şey. Medeni hal işareti.
Çaktım durumu şimdiiii sarı saç önemli tabiii orada
Canom yağlı makarna neee bilmiyom

Yaa coook eskiden biri varmış makarna yapmış neydi ooo, hatceme mi neydiii
Direk tabağa koymuştu demi bahsettiğinnn.

Acil şifalar canım benim, ins eskisinden daha güzel geçer bundan sonrası sağlığına kavuşup yarışmaya girdiğin gunleride görürüz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…