Ayyyy en cok makam araci bizde laflari yalan ve balon cikti...napalim napalim hemen kazi cevirelum yanmasinnnn..Ama onlar kendi uretiyorrrrr))))
Onlar kendileri istedi banlanmayi ama.. Bir tanesi beni uyelikten at o zaman dedi, digerleri de Onu uyelikten attiysan beni de at, beni de at deyip durdular Kazen'e, bir topic altinda uyelikten atilmak isteyen 4-5 kisi biliyorum kastettigin onlarsa.. topic ve mesajlar silindi gitti, veya biryerlere tasindi ama, ben o sirada okuyordum.Hmmmsenin aldigin bandan ben bie ayda 5 kez aldimo bani gectik biz... bu bölümde iktidar karşiti olupta, süresiz ban alan yok okypete Ama son 10 ay icinde iktidar lehine olup süresiz ban alan en az 5 kisi var benim saydigim...Üstelik bu kisiler cok kaliteli cok donanimli ve güzel yazi yazan insanlardi..Eften püften bahanelerle hepsi banlandi..Bak kendi kendinize yazar çizer oldunuz bu bölümde..Yapilan bu haksizliklar elbet kimsenin yanina kalmaz..Göreceksin ilahi adalet birgün karsiligini verir...O yüzden okypete gec bu konulari bişviiiir
Ne demagojisi yav? Demagoji yapan asil sensin, neden ikide bir banlandigin belli. Koca koca ulkelerin 10,000 civarinda makam arabasi varken bizdeki 125,000 makam arabasinin nesi normal? hem senin de dedigin gibi "geldigimizde bu makam arabalarini satacagiz, bu saltanata son veerecegiz" diyorlardi, ne satmasi, savurganliklarina hazine yetisemiyor artik.. Gun gecmiyor ki yeni bir makam arabasi veya makam ucagi alip saltanatlarina saltanat eklemesinler... Biz ayni Turkiyeden mi bahsediyoruz acaba?Ayyy artik iyice sastilar neyi karalayacaklarini..Atatürk bastayken millet açliktan kiriliyordu, ayagindaki çarigi yiyordu millet ama savaronalar, katlar yatlar partiler hatta hatta milletten harac toplanip kardes makbuleye bugün ki cankaya köşkünü almalar...Birakin artik demogojiyi ya..Dünyada makam araci birtek Türkiyede yok..Ayrica memurundan işcisinden haraç olarak kesilen nema keyi bile ödeyen ve 2001 yilinin ac Türkiyesini ayaga kaldiran adam, ondan öncekiler bile hem milleti süründürüp hem makam araçlarinda fink atarken bu hükümet yürüyerek gidecekti gidecegi yere heralde..
Bundan öncekiler milletvekili binalarinda elektirigi suyu bedava oturup miletin sirtinda yatarken RTE o binalarin hepsini satip milletvekilleri kendi ev tutup otursun derken CeHePe bar bar bagiriyordu, biz milletin vekiliyiz bu evler hakkimiz diye...ŞİMDİ MAKAM ARAÇLARI KALDIRILMAK İSTENSİN İLK BAĞIRACAK OLAN YİNE MUHALEFET OLUR...BUNLAR BİZİM HAKKIMIZ DIYE...
Onlardan bahsediliyor Saraylım, Şahitli ispatlı, Süresiz banlananlar ki biz ceza verip banlamadık, üyelik iptali yapıldı talepleri üzerine.Onlar kendileri istedi banlanmayi ama.. Bir tanesi beni uyelikten at o zaman dedi, digerleri de Onu uyelikten attiysan beni de at, beni de at deyip durdular Kazen'e, bir topic altinda uyelikten atilmak isteyen 4-5 kisi biliyorum kastettigin onlarsa.. topic ve mesajlar silindi gitti, veya biryerlere tasindi ama, ben o sirada okuyordum.
Oyleyse ben o konuyu hatirliyorum, Kazen konuya gelmis kural ihlalinden uyari yapiyordu senin her zaman yaptigin gibi.. Bir tanesi "o halde benim uyeligimi iptal et" diye resti cekti, Kazen daha fazla ustelemedi ve oracikta uyeligini iptal etti. digerleri de bu duruma cok ofkelenip sirayla "onun uyeligini iptal ediyorsan benimkini de et" dediler. Bir kac dakika icinde hepsi birden gitti. Konu kapatildi ve tasindi. Ben ne yalan soyleyim, isin bu raddeye gelmesine uzulmustum, onlarla tartismak hosuma gidiyordu..Onlardan bahsediliyor Saraylım, Şahitli ispatlı, Süresiz banlananlar ki biz ceza verip banlamadık, üyelik iptali yapıldı talepleri üzerine.
Topik silinmedi, yönetimde duruyordur biz hiçbirşeyi silmeyiz, biliriz çünkü bu gibi durumlar olacağını, ayrıca yasal zorunluluklarımız Gereği de saklamakla yükümlüyüz her bir paylaşımı.
Bu sitede bir pelinyaman vardı, kadın tarihçiydi tarihçi, onun tarihi belgelerine bile laf söylediler, ne yaptı, üyelik iptali yaptırıp gitti, sayayım mı iktidar Karşıtı olmasına rağmen Süresiz gidenleri de.
Ne yarışı bu?
Bu platform herkese açık ama yasalar ve kurallar çerçevesinde yazmak kaydıyla, siz çatır çatır Kuralları ve yasaları çiğniyorsanız Ağa'm paşam ne kadar güzel yapıyorsun demeyiz.
Muhalif olupta burda ceza almamış tek bir üye de yoktur ayrıca, her seferinde aynı mevzu, temcit pilavı gibi tekrarlatıyorlar bize.
O mevzu Saraylım, başka olay olmadı burda zaten.Oyleyse ben o konuyu hatirliyorum, Kazen konuya gelmis kural ihlalinden uyari yapiyordu senin her zaman yaptigin gibi.. Bir tanesi "o halde benim uyeligimi iptal et" diye resti cekti, Kazen daha fazla ustelemedi ve oracikta uyeligini iptal etti. digerleri de bu duruma cok ofkelenip sirayla "onun uyeligini iptal ediyorsan benimkini de et" dediler. Bir kac dakika icinde hepsi birden gitti. Konu kapatildi ve tasindi. Ben ne yalan soyleyim, isin bu raddeye gelmesine uzulmustum, onlarla tartismak hosuma gidiyordu..En azindan "catla da patla "ci degillerdi, birbirimize kizsak bile konu uzerine tartisabiliyorduk..
Amannnn okypete birak Allah askina herkese anlattigin masali banada anlatma ya..Yok editör ban yemiş..Yok kendi istegi ile gitmismis falan filan..E editörsün diye yaptingin kural ihlalleride yok sayilaydi bari..Ben iktidar karsiti olup süresiz ban yemis tek kisi göster diyorum..Varsa göster yoksa bosuna konu uzamasin...
oky merakımı mazur gör o kadar uzun banlı kaldın sonra nasıl geldin insan soğurrekor bende sanırım:)
soğumamışım demekki:)oky merakımı mazur gör o kadar uzun banlı kaldın sonra nasıl geldin insan soğur
rekor sende oky,bunun içinde ödül falan alman lazım aslındasoğumamışım demekki:)
evet. bir ödül bana birde offişime:)))rekor sende oky,bunun içinde ödül falan alman lazım aslında
ausencia kim cryptickazen bey gelmiş