Makam araçları bütçenin çerez parası bile değil

Hmmmsenin aldigin bandan ben bie ayda 5 kez aldim:KK66:o bani gectik biz... bu bölümde iktidar karşiti olupta, süresiz ban alan yok okypete:KK66: Ama son 10 ay icinde iktidar lehine olup süresiz ban alan en az 5 kisi var benim saydigim...Üstelik bu kisiler cok kaliteli cok donanimli ve güzel yazi yazan insanlardi..Eften püften bahanelerle hepsi banlandi..Bak kendi kendinize yazar çizer oldunuz bu bölümde..Yapilan bu haksizliklar elbet kimsenin yanina kalmaz..Göreceksin ilahi adalet birgün karsiligini verir...O yüzden okypete gec bu konulari bişviiiir:KK66:
Yeni bir üye olarak siteyle ilgili geçmişte yaşanmış bu kadar şeyi nereden biliyorsunuz?
Bir şey ima etmiyorum gerçekten merak ediyorum. Düzenli takip mi ediyordunuz siteyi hergün?

ausencia kim cryptic :KK70:
Ausencia Ausencia ,
bu Bölümün editörüydü, iktidar partisini desteklerdi lakin Yazım Şekli, üslubu Saygındı.
Editörlüğünü de çok dengeli yaptı, karakter olarakta sağlam bir kadındı şahsen.

Aaaa ne kadar Şaşırtıcı değil mi? Iktidarı destekleyen biri editör olmuşşşş:KK57:

Ausencia Ausencia ,
bu Bölümün editörüydü, iktidar partisini desteklerdi lakin Yazım Şekli, üslubu Saygındı.

Aaaa ne kadar Şaşırtıcı değil mi? Iktidarı destekleyen biri editör olmuşşşş:KK57:
ooo çok enteresan..

Heaaa dogru bira fabrikalari demi cok yararliydi coookkk yaw heahea :KK53::KK53::KK53:

Yazilmis tarih masallarindan secmeler dinlediniz:KK53::KK53::KK53:
Evet Osmanlı döneminde hiç alkol kullanılmıyordu. O pis Atatürk geldi bizi alkolik yaptı. Zaten rakı da bizim değil Ugandalıların milli içkisi.
Avni mahlasıyla şarabı öven şiirler yazan Fatih Sultan Mehmet değil babamdı. İstanbulda Osmanlı'dan kalma meyhaneler de aslında ecdadımız değil Marslılar tarafından inşa edilmedir.
Viyanadan fıçı fıçı bira getirten de padişahlar değil ninemin bizzat kendisiydi.

Ausencia Ausencia ,

Abla niye yazdın bunu şimdi nasıl mağdur edebiyatı yapacaklar bak olmadı bu :eek:

Ausencia Ausencia ,

niden banlanmış peki

Yoo enteresan değil aus çatlayin da patlayin biz akp ye oy vereceğiz,gillicdaroglu hihaho bilmem ne tarzı yazmadı tam tersi gayet saygılı ve bilinçli yazardı. Bir o kadar da kibar di.
saraylım zevk aldığını yazmış onlarla tartışmaktan..bazen fazla gergin ortamlar olabiliyor maalesef

Örnek vereyim mi ? OKYPETE

tam 3(üç) sene(yıl) ban(yasak) aldı bu siteden .... Şimdi ne diyeceksin merak ediyorum

Bu yazi ne demek olmuş biliyonuzmu. Evet bu bölümde iktidar karşıtı olup süresiz ban alan tek kisi yok demek olmuş))
Zira okypete nin yillarrrr önce aldigi bani üstelik daha siyaset falan yokken üstelik siyaset yüzünden bile olmayan bir bani bu bölüm icin örnek vermissiniz:KK66:
Okypete sende bakiyorum hic caktirmiyon haaa ahahaha hic demiyon yaw patron o banin bu bölümle ilgisi ne diye:KK66:

Soran arkadaş merakini gidereyim. Yeni üye degilim. Bu üyeligim 1 yıllık.Bundan önceki üyeligim senliben. Senliben üyeligimle girerdim ama yazmadim hiç. Sonra kayboldu gitti sifresi mifresi...Ondan öncede 4-5 senedir bu sitedeyim. Sevgili yagmurlugun admin oldugu zamanlardada vardim. Gerçekten hakkaniyetli biriydi bilmem bu bölüm geldikten sonra hala admin olsa ayni hakkaniyetini korurmuydu ama hakkaniyetliydi. Bu bölümü hep takip ettim. Yazisini severek okudugum 4- 5 kisi vardi hepsi eften püften sebeplerle yollandi. Bu bir gerçek.....................

Bu yazi ne demek olmuş biliyonuzmu. Evet bu bölümde iktidar karşıtı olup süresiz ban alan tek kisi yok demek olmuş))
Zira okypete nin yillarrrr önce aldigi bani üstelik daha siyaset falan yokken üstelik siyaset yüzünden bile olmayan bir bani bu bölüm icin örnek vermissiniz:KK66:
Okypete sende bakiyorum hic caktirmiyon haaa ahahaha hic demiyon yaw patron o banin bu bölümle ilgisi ne diye:KK66:

Soran arkadaş merakini gidereyim. Yeni üye degilim. Bu üyeligim 1 yıllık.Bundan önceki üyeligim senliben. Senliben üyeligimle girerdim ama yazmadim hiç. Sonra kayboldu gitti sifresi mifresi...Ondan öncede 4-5 senedir bu sitedeyim. Sevgili yagmurlugun admin oldugu zamanlardada vardim. Gerçekten hakkaniyetli biriydi bilmem bu bölüm geldikten sonra hala admin olsa ayni hakkaniyetini korurmuydu ama hakkaniyetliydi. Bu bölümü hep takip ettim. Yazisini severek okudugum 4- 5 kisi vardi hepsi eften püften sebeplerle yollandi. Bu bir gerçek.....................
bence çok haksızlık yapıyorsunuz benim ceza puanım çok yüksek ve siyasetten,onunda yöntemleri var,banlanmamanın,hakaret tarzı asla yazmayacaksın aşağılama küçük görme kişiliğe hakaret,biri sana ettiyse sindire biliyorsan sukunetini koruyabiliyorsan kibleme ve makul şeklde yanıtlarını ver,dikkatli olursan ve sabırlı olabilirsen banlanmazssın..

X