- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
ay canım bende balık hafızası var sabah yediğimi, hatırlamıyorumkiausencia kim cryptic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım bende balık hafızası var sabah yediğimi, hatırlamıyorumkiausencia kim cryptic
Yeni bir üye olarak siteyle ilgili geçmişte yaşanmış bu kadar şeyi nereden biliyorsunuz?Hmmmsenin aldigin bandan ben bie ayda 5 kez aldimo bani gectik biz... bu bölümde iktidar karşiti olupta, süresiz ban alan yok okypete Ama son 10 ay icinde iktidar lehine olup süresiz ban alan en az 5 kisi var benim saydigim...Üstelik bu kisiler cok kaliteli cok donanimli ve güzel yazi yazan insanlardi..Eften püften bahanelerle hepsi banlandi..Bak kendi kendinize yazar çizer oldunuz bu bölümde..Yapilan bu haksizliklar elbet kimsenin yanina kalmaz..Göreceksin ilahi adalet birgün karsiligini verir...O yüzden okypete gec bu konulari bişviiiir
ay canım bende balık hafızası var sabah yediğimi, hatırlamıyorumki
yok kız kazenin gelmesine şaşırdımda ondan beğendim yani şaşkınlıktanne bileyim beğendin ya kazenin yazdığını sandım ki tanırsın anladım kuzum
Aynen benim de.hatta geçen gece rüyamda gördüm onu keşke geri gelse :)Ausencia dışında hiç biri için içim cız etmiyor...
Aynen benim de.hatta geçen gece rüyamda gördüm onu keşke geri gelse :)
Ausencia ,ausencia kim cryptic
ooo çok enteresan..Ausencia ,
bu Bölümün editörüydü, iktidar partisini desteklerdi lakin Yazım Şekli, üslubu Saygındı.
Editörlüğünü de çok dengeli yaptı, karakter olarakta sağlam bir kadındı şahsen.
Aaaa ne kadar Şaşırtıcı değil mi? Iktidarı destekleyen biri editör olmuşşşş
Evet Osmanlı döneminde hiç alkol kullanılmıyordu. O pis Atatürk geldi bizi alkolik yaptı. Zaten rakı da bizim değil Ugandalıların milli içkisi.Heaaa dogru bira fabrikalari demi cok yararliydi coookkk yaw heahea
Yazilmis tarih masallarindan secmeler dinlediniz
Abla niye yazdın bunu şimdi nasıl mağdur edebiyatı yapacaklar bak olmadı buAusencia ,
bu Bölümün editörüydü, iktidar partisini desteklerdi lakin Yazım Şekli, üslubu Saygındı.
niden banlanmış pekiAusencia ,
sanırım arkadaşı banlanınca kendide banlanmak istemiş ama mune izah eder sanırımniden banlanmış peki
Abla niye yazdın bunu şimdi nasıl mağdur edebiyatı yapacaklar bak olmadı bu
Yoo enteresan değil aus çatlayin da patlayin biz akp ye oy vereceğiz,gillicdaroglu hihaho bilmem ne tarzı yazmadı tam tersi gayet saygılı ve bilinçli yazardı. Bir o kadar da kibar di.ooo çok enteresan..
Aus, banlanmadı, üyelik iptali yaptırdı.niden banlanmış peki
teşekkürler mune meraklı benim merakımı giderdin :)Aus, banlanmadı, üyelik iptali yaptırdı.
saraylım zevk aldığını yazmış onlarla tartışmaktan..bazen fazla gergin ortamlar olabiliyor maalesefYoo enteresan değil aus çatlayin da patlayin biz akp ye oy vereceğiz,gillicdaroglu hihaho bilmem ne tarzı yazmadı tam tersi gayet saygılı ve bilinçli yazardı. Bir o kadar da kibar di.
Aus, banlanmadı, üyelik iptali yaptırdı.
Örnek vereyim mi ? OKYPETE
tam 3(üç) sene(yıl) ban(yasak) aldı bu siteden .... Şimdi ne diyeceksin merak ediyorum
bence çok haksızlık yapıyorsunuz benim ceza puanım çok yüksek ve siyasetten,onunda yöntemleri var,banlanmamanın,hakaret tarzı asla yazmayacaksın aşağılama küçük görme kişiliğe hakaret,biri sana ettiyse sindire biliyorsan sukunetini koruyabiliyorsan kibleme ve makul şeklde yanıtlarını ver,dikkatli olursan ve sabırlı olabilirsen banlanmazssın..Bu yazi ne demek olmuş biliyonuzmu. Evet bu bölümde iktidar karşıtı olup süresiz ban alan tek kisi yok demek olmuş))
Zira okypete nin yillarrrr önce aldigi bani üstelik daha siyaset falan yokken üstelik siyaset yüzünden bile olmayan bir bani bu bölüm icin örnek vermissiniz
Okypete sende bakiyorum hic caktirmiyon haaa ahahaha hic demiyon yaw patron o banin bu bölümle ilgisi ne diye
Soran arkadaş merakini gidereyim. Yeni üye degilim. Bu üyeligim 1 yıllık.Bundan önceki üyeligim senliben. Senliben üyeligimle girerdim ama yazmadim hiç. Sonra kayboldu gitti sifresi mifresi...Ondan öncede 4-5 senedir bu sitedeyim. Sevgili yagmurlugun admin oldugu zamanlardada vardim. Gerçekten hakkaniyetli biriydi bilmem bu bölüm geldikten sonra hala admin olsa ayni hakkaniyetini korurmuydu ama hakkaniyetliydi. Bu bölümü hep takip ettim. Yazisini severek okudugum 4- 5 kisi vardi hepsi eften püften sebeplerle yollandi. Bu bir gerçek.....................