Makale yazarlığı için iş arıyorum önerisi olan?

kafamda_cok_soru_var

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
36
3
18
İstanbul
Kızlar paraya ihtiyacım var ve 4 yıldır dergilerde yazdım ama gönüllü olarak. Artık bu işten para kazanmak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı bu konuda? İllaki birileri bu işi yapıyordur nereye başvuracağım hakkında bilgim yok.

Bende bu tarz bir is ariyorum. Dergilere makale nasil yazdiniz, bilgi alabilir miyim? Ayrica unv mezunuyum, kitap duzenlemeleriylede ilgilenebilirim.

Benm bir arkadasım bu işi yapıyor.Fakat tam zamanlı yarı zamanlı yapılıyormu bilemiyorum.cvnizi buyuk yayınevlerine gönderebilirsiniz

Benm bir arkadasım bu işi yapıyor.Fakat tam zamanlı yarı zamanlı yapılıyormu bilemiyorum.cvnizi buyuk yayınevlerine gönderebilirsiniz

kitap düzenlemesi derken tam olarak ne yapıyorlar? bunu yaparken o yayınevinin bulunduğu şehirde olmak gerekiyor mu? benim de ilgimi çekti açıkçası...

kitap düzenlemesi derken tam olarak 4 ne yapıyorlar? bunu yaparken o yayınevinin bulunduğu şehirde olmak gerekiyor mu? benim de ilgimi çekti açıkçası...
Bildiğim kadarıyla kitap düzenlemesi derken yazarın bank kaydını soft hale çeviriyorsunuz yani bilgisayar ortamında word de yazıyorsunuz .Daha sonra yayınevi ile çeşitli düzeltmeler yapılıyor ve takrar yazıp ima kurallarına göre değiştirmeniz gerekiyor.Mesela yabancı dillerden çevrilen kitaplar genel olarak cümle düşüklüğü oluyor.Onları düzeltmek gerekiyor.Fakat gerçekten zor iş.Kısa sürede fazla iş istiyorlar.Arkadaşım yayınevinde çalışıyor.Uzak şehir konusunda bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…