Majör depresyon kızlar canlı canlı ölüyorum

Sakin olun lütfen. 8 yıldır anti depresan kullanıyorum, 5 yıl depresyon için 3 yıl da travma sonrası stres bozukluğu için. Sakin olun, başka şeylere odaklanmaya çalışın.
Bende öyle. Majör depresyon var ilaçlarımı kesince dr tekrarlıyor. Birşeye odaklanamıyorum ki işe gidemiyorum eve çocuga kendime bakamıyorum

Bu sefer hiç geçmeyecek gibi ama hastalığın bir oyunu bu da. Rabbim şifa versin bu derdi çekenlere çok zor çookkk

Bende öyle. Majör depresyon var ilaçlarımı kesince dr tekrarlıyor. Birşeye odaklanamıyorum ki işe gidemiyorum eve çocuga kendime bakamıyorum
Derin nefesler alın, Allah’a dua edin ben de bu aralar çok dua ediyorum. Allah şifamızı verecek inşallah, her şey iyi olacak, sakin kalmaya çalışın. Kötü şeyler geldiği an bir müzik açın.

Allah yardımcımız olsun işin kötüsü benim yardımcı olacak evi çekip çevirecek kimsem de yok tüm yük eşimde 9 yasında çocuk var allahım yüzümüze baksın inş

Derin nefesler alın, Allah’a dua edin ben de bu aralar çok dua ediyorum. Allah şifamızı verecek inşallah, her şey iyi olacak, sakin kalmaya çalışın. Kötü şeyler geldiği an bir müzik açın.
Hiç gitmiyor ki kötü şeyler. Yataktan çıkamıyorum sürünüyorum resmen. Kaç gündür duş bile alamadım

Yapamıyorum hiç birsey imkansız yürüyüş resim falan çocuguma kahvaltı bile verecek halde değilim....

Yapamıyorum ki hiç birsey. Evde ekmek bitse gidip alacak onu düşünecek halde değilim ki

Anladım, inşallah en kısa zamanda biraz daha iyi hissedersiniz.
Tşkler ama zor durumdayım. Bir çocugum var çekip çevirmem gereken bir ev var gitmem gereken bir işim var ve hiç birini yapamıyorum üstelik bunun içim yardım alacağım bir yakınım çağırıp bizde kalmasını isteyeceğim kimse yok (

Kalkamıyorum yataktan işe gidemiyorum yemek yiyemiyorum iyice düştüm ilaçları alıyorum dr dozu da arttırdı ama düzelemiyorum... Galiba artık sona geldim
Dur bi dakika ya neden düzelme yaz bana özelden lütfen net olarak neyin var hangi ilacı kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…