Bende öyle. Majör depresyon var ilaçlarımı kesince dr tekrarlıyor. Birşeye odaklanamıyorum ki işe gidemiyorum eve çocuga kendime bakamıyorumSakin olun lütfen. 8 yıldır anti depresan kullanıyorum, 5 yıl depresyon için 3 yıl da travma sonrası stres bozukluğu için. Sakin olun, başka şeylere odaklanmaya çalışın.
Bu sefer hiç geçmeyecek gibi ama hastalığın bir oyunu bu da. Rabbim şifa versin bu derdi çekenlere çok zor çookkkHayır geçicek ben hem okb panik atak anksiyete yaşıyorum ayrıca depresyondayım bak bi gün bir anda iyi olabiliyorum adet zamanlarım çöküyorum şuan çok kötüyüm amaçsız keyifsiz anlamsız artık yaşama heyecanım yok hiç yok ama ben gördüm okb gibi bi illet geçti belki boyut değiştirdi biz atlatıcaz arkadaşım bizim sınavımız bu
Derin nefesler alın, Allah’a dua edin ben de bu aralar çok dua ediyorum. Allah şifamızı verecek inşallah, her şey iyi olacak, sakin kalmaya çalışın. Kötü şeyler geldiği an bir müzik açın.Bende öyle. Majör depresyon var ilaçlarımı kesince dr tekrarlıyor. Birşeye odaklanamıyorum ki işe gidemiyorum eve çocuga kendime bakamıyorum
Allah yardımcımız olsun işin kötüsü benim yardımcı olacak evi çekip çevirecek kimsem de yok tüm yük eşimde 9 yasında çocuk var allahım yüzümüze baksın inşHayır geçicek ben hem okb panik atak anksiyete yaşıyorum ayrıca depresyondayım bak bi gün bir anda iyi olabiliyorum adet zamanlarım çöküyorum şuan çok kötüyüm amaçsız keyifsiz anlamsız artık yaşama heyecanım yok hiç yok ama ben gördüm okb gibi bi illet geçti belki boyut değiştirdi biz atlatıcaz arkadaşım bizim sınavımız bu
Hiç gitmiyor ki kötü şeyler. Yataktan çıkamıyorum sürünüyorum resmen. Kaç gündür duş bile alamadımDerin nefesler alın, Allah’a dua edin ben de bu aralar çok dua ediyorum. Allah şifamızı verecek inşallah, her şey iyi olacak, sakin kalmaya çalışın. Kötü şeyler geldiği an bir müzik açın.
Yapamıyorum hiç birsey imkansız yürüyüş resim falan çocuguma kahvaltı bile verecek halde değilim....Geçicek.. Bunları bir ay sonra daha rahat hatırlıycaksın. Sadece sakin ol. İlaçlarına devam et. Çok fazla zihninin kötü şeyleri düşünmesine imkan tanıma. Ne bileyim resim çiz, yürüyüş yap, bul bir şeyler kendine
Yapamıyorum ki hiç birsey. Evde ekmek bitse gidip alacak onu düşünecek halde değilim kiTabii ki gececek sadece gececegıne inan. Fırsatın varsa bol bol yürürüş yap spora gıt cok iyi geliyor. Kenıdını kapatma varsa bı ıkı arkadasın onlarla vakit gecır. Yalnız kalmamaya calıs. Sinemaya git, müzik dinle kitap oku biraz vakit alacak ama gececek inan buna.
Size neşeli şeyler gerek.Hiç gitmiyor ki kötü şeyler. Yataktan çıkamıyorum sürünüyorum resmen. Kaç gündür duş bile alamadım
Bilmiyorum ağır bir depresyondayım eşim de bıktı artık yardımcı olabilicek kimsemde yok ne yapacağımı bilmiyorum. İlaçların etki etmesini bekliyorum çaresizceSize neşeli şeyler gerek.
Terapiye gidiyor muydunuz?Bilmiyorum ağır bir depresyondayım eşim de bıktı artık yardımcı olabilicek kimsemde yok ne yapacağımı bilmiyorum. İlaçların etki etmesini bekliyorum çaresizce
Henüz değil dr biraz daha düzelince dediTerapiye gidiyor muydunuz?
Anladım, inşallah en kısa zamanda biraz daha iyi hissedersiniz.Henüz değil dr biraz daha düzelince dedi
Tşkler ama zor durumdayım. Bir çocugum var çekip çevirmem gereken bir ev var gitmem gereken bir işim var ve hiç birini yapamıyorum üstelik bunun içim yardım alacağım bir yakınım çağırıp bizde kalmasını isteyeceğim kimse yokAnladım, inşallah en kısa zamanda biraz daha iyi hissedersiniz.
Bir sıkıntı yok değil miKızlar kimse yok mu
Çok zor zamanlar geçiriyorum... Yardıma ihtiyacım varBir sıkıntı yok değil mi
Paylaşmak ister misin anlatmak iyi gelir belki yardımcı olalımÇok zor zamanlar geçiriyorum... Yardıma ihtiyacım var
Kalkamıyorum yataktan işe gidemiyorum yemek yiyemiyorum iyice düştüm ilaçları alıyorum dr dozu da arttırdı ama düzelemiyorum... Galiba artık sona geldimPaylaşmak ister misin anlatmak iyi gelir belki yardımcı olalım
Dur bi dakika ya neden düzelme yaz bana özelden lütfen net olarak neyin var hangi ilacı kullanıyorsunKalkamıyorum yataktan işe gidemiyorum yemek yiyemiyorum iyice düştüm ilaçları alıyorum dr dozu da arttırdı ama düzelemiyorum... Galiba artık sona geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?