• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Majör depresyon kızlar canlı canlı ölüyorum

benil

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.718
466
648
40
Ankara
Arkadaşlar çok kötüyüm depresyon atağı geçiriyorum kendimi yok etmek istiyorum ilaca başladım düzelecek herşey geçecek değil mi? Dr a da gittim ilaçları da alıyorum ama uyku yemek düzeni yok ve hiç bir iş yapamıyorum çalışamıyorum nefes bile alamıyorum

Geçecek, geçiyor buna inan kendine inan:)
Çok kötü günler yaşadım ama bitti seninki de bitecek zaman ver kendine, ilaçlarını düzenli kullan, alabiliyorsan terapi desteği de al ve geçeceğine inan:)

Canim once bir sakin ol. Tabi ki gececek. Gecmeyen ne var ki bu hayatta. Terapi alma sansin varsa iyi olur. Hepimiz kotu donemlerden gectik inan. Neden bu hale geldin bilmiyorum ama gececek.

Dr a gittim ilaçlarımı alıyorum ama düzelir mi bilmiyorum umudumu yitirdim bu 4.atağım ve bu sürekli tekrarlıyor....

Nasıl yani ne oluyoki mesela🤔

Geçicek.. Bunları bir ay sonra daha rahat hatırlıycaksın. Sadece sakin ol. İlaçlarına devam et. Çok fazla zihninin kötü şeyleri düşünmesine imkan tanıma. Ne bileyim resim çiz, yürüyüş yap, bul bir şeyler kendine

İçim içime sığmıyor nefesim kesiliyor göğsüm sıkışıyor kalbim patlıyor...
Tabii ki gececek sadece gececegıne inan. Fırsatın varsa bol bol yürürüş yap spora gıt cok iyi geliyor. Kenıdını kapatma varsa bı ıkı arkadasın onlarla vakit gecır. Yalnız kalmamaya calıs. Sinemaya git, müzik dinle kitap oku biraz vakit alacak ama gececek inan buna.

Geçicek en zor günler geçiyo.. Terapi almani tavsiye ederim ayrıca biseylerle oyalanmak iyi geliyo. Bana en iyi gelen dua etmekti zikir cekmek kuran okumak..

Bende artık sık sık olmaya başladı bu üçüncü atağım. Doğum yaptığımda çıktı ortaya ve sonra sürekli tekrar etti artık kaldıramıyorum. Kendimi yolun sonuna gelmiş gibi hissediyorum

Arkadaşlar çok kötüyüm depresyon atağı geçiriyorum kendimi yok etmek istiyorum ilaca başladım düzelecek herşey geçecek değil mi? Dr a da gittim ilaçları da alıyorum ama uyku yemek düzeni yok ve hiç bir iş yapamıyorum çalışamıyorum nefes bile alamıyorum
Öleceğimi düşündüğüm öyle çok zaman oldu ki ama bak hala buradayım.Geçecek,bu yaşadığını yaşayan bir sürü insan var.Yalnız değilsin ve ölmeyeceksin.Hasta olmayacaksın.Her şey yolunda.Zihnin seni kandırıyor.Bu hastalığın özelliği bu zaten.Aklına gelen her düşünceye inanma,her düşünce gerçek olsa ben şuan çoktan ölmüştüm.Nefes egzersizi yap.Bir hobi bul.Lütfen diren,istediğin zaman yazabilirsin.

Geçecek, geçiyor buna inan kendine inan:)
Çok kötü günler yaşadım ama bitti seninki de bitecek zaman ver kendine, ilaçlarını düzenli kullan, alabiliyorsan terapi desteği de al ve geçeceğine inan:)
Evet alıyorum. İlk atağım da değil daha önce de geçirdim bu üçüncü. Her seferi biraz daha ağır sanki. Beni en çok üzen çocugum var ve onunla ilgilenemiyorum evde hiç bir iş yapamıyorum. Yardım edecek şu süreçte bir yakınımızda yok. Perişanlık diz boyu...

Tabii ki gececek sadece gececegıne inan. Fırsatın varsa bol bol yürürüş yap spora gıt cok iyi geliyor. Kenıdını kapatma varsa bı ıkı arkadasın onlarla vakit gecır. Yalnız kalmamaya calıs. Sinemaya git, müzik dinle kitap oku biraz vakit alacak ama gececek inan buna.
Hiç birşeu yapamıyorum iştahım sıfır gün boyu yataktan çıkamıyorum ama uyku da uyumuyorum.

Sakin olun lütfen. 8 yıldır anti depresan kullanıyorum, 5 yıl depresyon için 3 yıl da travma sonrası stres bozukluğu için. Sakin olun, başka şeylere odaklanmaya çalışın.
Bende öyle. Majör depresyon var ilaçlarımı kesince dr tekrarlıyor. Birşeye odaklanamıyorum ki işe gidemiyorum eve çocuga kendime bakamıyorum duş bile alamıyorum....

Çok fenayım sanırım bu sefer geçmeyecek
Hayır geçicek ben hem okb panik atak anksiyete yaşıyorum ayrıca depresyondayım bak bi gün bir anda iyi olabiliyorum adet zamanlarım çöküyorum şuan çok kötüyüm amaçsız keyifsiz anlamsız artık yaşama heyecanım yok hiç yok ama ben gördüm okb gibi bi illet geçti belki boyut değiştirdi biz atlatıcaz arkadaşım bizim sınavımız bu

Back