Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Majör depresyon kızlar canlı canlı ölüyorum
- Konu Sahibi benil
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Mayıs 2020
- 7.100
- 37.308
- 498
Buna neden olan seyleri cozumlemek gerek.Travma mi yasadiniz?İçim içime sığmıyor nefesim kesiliyor göğsüm sıkışıyor kalbim patlıyor...
- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.102
- 748
Tabii ki gececek sadece gececegıne inan. Fırsatın varsa bol bol yürürüş yap spora gıt cok iyi geliyor. Kenıdını kapatma varsa bı ıkı arkadasın onlarla vakit gecır. Yalnız kalmamaya calıs. Sinemaya git, müzik dinle kitap oku biraz vakit alacak ama gececek inan buna.İçim içime sığmıyor nefesim kesiliyor göğsüm sıkışıyor kalbim patlıyor...
- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
Öleceğimi düşündüğüm öyle çok zaman oldu ki ama bak hala buradayım.Geçecek,bu yaşadığını yaşayan bir sürü insan var.Yalnız değilsin ve ölmeyeceksin.Hasta olmayacaksın.Her şey yolunda.Zihnin seni kandırıyor.Bu hastalığın özelliği bu zaten.Aklına gelen her düşünceye inanma,her düşünce gerçek olsa ben şuan çoktan ölmüştüm.Nefes egzersizi yap.Bir hobi bul.Lütfen diren,istediğin zaman yazabilirsin.Arkadaşlar çok kötüyüm depresyon atağı geçiriyorum kendimi yok etmek istiyorum ilaca başladım düzelecek herşey geçecek değil mi? Dr a da gittim ilaçları da alıyorum ama uyku yemek düzeni yok ve hiç bir iş yapamıyorum çalışamıyorum nefes bile alamıyorum
Evet alıyorum. İlk atağım da değil daha önce de geçirdim bu üçüncü. Her seferi biraz daha ağır sanki. Beni en çok üzen çocugum var ve onunla ilgilenemiyorum evde hiç bir iş yapamıyorum. Yardım edecek şu süreçte bir yakınımızda yok. Perişanlık diz boyu...Geçecek, geçiyor buna inan kendine inan:)
Çok kötü günler yaşadım ama bitti seninki de bitecek zaman ver kendine, ilaçlarını düzenli kullan, alabiliyorsan terapi desteği de al ve geçeceğine inan:)
Hiç birşeu yapamıyorum iştahım sıfır gün boyu yataktan çıkamıyorum ama uyku da uyumuyorum.Tabii ki gececek sadece gececegıne inan. Fırsatın varsa bol bol yürürüş yap spora gıt cok iyi geliyor. Kenıdını kapatma varsa bı ıkı arkadasın onlarla vakit gecır. Yalnız kalmamaya calıs. Sinemaya git, müzik dinle kitap oku biraz vakit alacak ama gececek inan buna.
Bende öyle. Majör depresyon var ilaçlarımı kesince dr tekrarlıyor. Birşeye odaklanamıyorum ki işe gidemiyorum eve çocuga kendime bakamıyorum duş bile alamıyorum....Sakin olun lütfen. 8 yıldır anti depresan kullanıyorum, 5 yıl depresyon için 3 yıl da travma sonrası stres bozukluğu için. Sakin olun, başka şeylere odaklanmaya çalışın.
- 16 Temmuz 2017
- 393
- 164
- 103
Hayır geçicek ben hem okb panik atak anksiyete yaşıyorum ayrıca depresyondayım bak bi gün bir anda iyi olabiliyorum adet zamanlarım çöküyorum şuan çok kötüyüm amaçsız keyifsiz anlamsız artık yaşama heyecanım yok hiç yok ama ben gördüm okb gibi bi illet geçti belki boyut değiştirdi biz atlatıcaz arkadaşım bizim sınavımız buÇok fenayım sanırım bu sefer geçmeyecek