arada almış başkasını
memnun kalmamış hemen daha önce düşündüklerine geri dönmüş
gel yarın başla modundaydı
hatta oradan ayrıl buraya gel dedi
ben olmaz deyince yeni ilan verip aradı
Bence aday havuzu olusturmalari gereksiz zaten yeniden eski ilanı aktif hale getirseler bir gün içinde en az 100 kişi başvurur zaten cvlere bakınca zaten muhakkak ilanın özelliklerine tam uyan bir sürü kişi bulurlar başvuranlar da bilmediği için gerçekten eleman ihtiyacı mı var yoksa aday havuzuna cv mı topluyor boşuna umut bağlıyoruz
Oradan ayrıl buraya gel mi?
İnsanlar onca zaman senin dönüş yapmanı bekleyecek, beklemeyip işe başlamayınca da "oradan ayrıl, buraya gel" Hee oldu canım. Kabul etmemekle iyi yapmışsınız.
astrojurnal yani ümidi kesmiyim demi cnm sence aşağı yukarı eğer eleman ihtiyacı varsa aday havuzu oluşturmak için acmamissa ilanı ortalama kac gün içinde dönebilir aynen cnm yeni ilanlara da başvuruyorum fazla ilan olmasa da.
Anneniz haklı ama yol parası yok diye cıkmışsınız şimdi ki yerde de yok yol parası birde 4 saat mi toplam yol. süresi gidiş geliş buda zor olur benceSelam kızlar bugün WhatsApp üzerinden görüştüm başvurduğum firma iyi bir yer isim olarak.Haftaici sabah dokuz akşam altı Pandemiden dolayı beş buçuk cumartesi sabah dokuz öğlen üç .Yemek orda yeniyor.
Servis ve yol parası yok .Aylık 270-280 lira yol tutuyor maaş beklentimi sordu 2500-2600 dedim bende yolu da cebimden verirsem 2200 gibi bir rakam kalacak.
Annem de hem haftasonu gidiyorsun hem yol paran yok dedi hftsonu olsun ama kendi cebinden yol parasını vereceksin dedi en son çalıştığin yerden yol parası yok diye çıkmıştın dedi iki buçuk sene çalıştım gümrük firmasiydi hftsonu yoktu maaş ve yol parası az ve başka sebepler vardı .
Napicagim hiç bilmiyorum
Bana makul geldi
Sonuçta 9-6 çalışma saatleri normal
Cumartesi yarım gün
2500-2600 verirlerse bence kabul edilebilir
2021 deki artış sordun mu yani sana da zam yapacaklarsa iyi
Bu arada 20 yıldır çalışma hayatındayım hiç yol parası veren ya da servisi olan işim olmadı
Size daha once de yazmistik,ayrilmak isterseniz isten buyrun ayrilin ama su piyasa kosullarinda daha iyisini de bulamayacaksiniz diye. Dedigimiz cikti. Siz burayi is bulma gunlugu olarak kullaniyorsunuz amaciniz is tecrubeleri dinlemek degil bence. İs bulursunuz ama yine sikayetci olacaksiniz her seyden. Bir isyeri her anlamda mukemmel ,istediginiz gibi olamaz. Hem mesaisi az olsun,hem parasi cok olsun yaninda yol parasi olsun,ama is istenmesin,hafta sonu olmasin,hepsi ayni is yerinde mumkun degilSelam kızlar bugün WhatsApp üzerinden görüştüm başvurduğum firma iyi bir yer isim olarak.Haftaici sabah dokuz akşam altı Pandemiden dolayı beş buçuk cumartesi sabah dokuz öğlen üç .Yemek orda yeniyor.
Servis ve yol parası yok .Aylık 270-280 lira yol tutuyor maaş beklentimi sordu 2500-2600 dedim bende yolu da cebimden verirsem 2200 gibi bir rakam kalacak.
Annem de hem haftasonu gidiyorsun hem yol paran yok dedi hftsonu olsun ama kendi cebinden yol parasını vereceksin dedi en son çalıştığin yerden yol parası yok diye çıkmıştın dedi iki buçuk sene çalıştım gümrük firmasiydi hftsonu yoktu maaş ve yol parası az ve başka sebepler vardı .
Napicagim hiç bilmiyorum