Mailden tekrar gonderirsem ısrarcı mı olurum sizce?

Bence aday havuzu olusturmalari gereksiz zaten yeniden eski ilanı aktif hale getirseler bir gün içinde en az 100 kişi başvurur zaten cvlere bakınca zaten muhakkak ilanın özelliklerine tam uyan bir sürü kişi bulurlar başvuranlar da bilmediği için gerçekten eleman ihtiyacı mı var yoksa aday havuzuna cv mı topluyor boşuna umut bağlıyoruz

arada almış başkasını

memnun kalmamış hemen daha önce düşündüklerine geri dönmüş

gel yarın başla modundaydı

hatta oradan ayrıl buraya gel dedi

ben olmaz deyince yeni ilan verip aradı

Oradan ayrıl buraya gel mi?

İnsanlar onca zaman senin dönüş yapmanı bekleyecek, beklemeyip işe başlamayınca da "oradan ayrıl, buraya gel" Hee oldu canım. Kabul etmemekle iyi yapmışsınız.

Yıllarca bu işin eğitimini almış, dirsek çürütmüş insanlar havuz oluşturmanın gereksizliğini anlayamamışlar siz bir çırpıda çözdünüz mevzuyu maşallah. İk’cı olun bence siz...

İş bulsanız da hepimiz rahatlasak artık.

Oradan ayrıl buraya gel mi?

İnsanlar onca zaman senin dönüş yapmanı bekleyecek, beklemeyip işe başlamayınca da "oradan ayrıl, buraya gel" Hee oldu canım. Kabul etmemekle iyi yapmışsınız.

Onlara göte kendi işleri bulunmaz hint kumaşıydı

Evet ilk başta alsalardı o işe ihtiyacım vardı ama sonra ben tam yeni ile alışmışım bırakıp bilmediğim yere neden gideyim

Konu sahibinin derdi de iş, belki anlatacak kimsesi yok burda yazıyor, Kötü kalpliler yorum yapıyor ya gıcık oluyorum.Laf sokup gidince ne oluyor Yani şimdi ? Bişey yapamadın, hiç değilse iyi bir temennide bulun.Beğenmiyorsanız yorum yazmayın olsun bitsin.

Konu sahibi umarım gönlüne göre iş bulursun.Allah yardımcın olsun.

kendi günlük işleri var. iş ararken kişi tek mevzu buymuş gibi düşünüyor ama o insanların başka ilgilenmeleri gereken işleri var.
aramak için planlamaları vardır mutlaka. 2 gün çok kısa bir süre.
siz yeni ilanları kovalamaya devam edin. inşallah kısa sürede olumlu geri dönüşler olur.

G GCos duygularıma tercüman oldum cnm herkes konumu dinlemek yorum yapmak zorunda değil konuya bakarsın ilgini çekmiyorsa sırf yorum yapmak için yorum yapmazsın güzel düşüncelerin ve temennilerin için çok teşekkür ederim cnm

astrojurnal yani ümidi kesmiyim demi cnm sence aşağı yukarı eğer eleman ihtiyacı varsa aday havuzu oluşturmak için acmamissa ilanı ortalama kac gün içinde dönebilir aynen cnm yeni ilanlara da başvuruyorum fazla ilan olmasa da.

peki biz sizce kaç günde arayacaklarını nasıl bilebiliriz ? mümkün mü şu kadar gün demek sizce ?

astrojurnal haklısın cnm sanırım oldukça aceleceyim is bulma sürecim ilk defa bu kadar uzadı bir de arkadaşlarim aileden bazı kişiler sürekli sorup durdukça kendimi kötü hissetmeye başladım ama bir gerçek var herşey benim elimde değil keşke olsa insan bir yere kadar mücadele ediyor ondan sonrası artık şansa giriyor biraz .
Düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkürler cnm

Selam kızlar bugün WhatsApp üzerinden görüştüm başvurduğum firma iyi bir yer isim olarak.Haftaici sabah dokuz akşam altı Pandemiden dolayı beş buçuk cumartesi sabah dokuz öğlen üç .Yemek orda yeniyor.
Servis ve yol parası yok .Aylık 270-280 lira yol tutuyor maaş beklentimi sordu 2500-2600 dedim bende yolu da cebimden verirsem 2200 gibi bir rakam kalacak.
Annem de hem haftasonu gidiyorsun hem yol paran yok dedi hftsonu olsun ama kendi cebinden yol parasını vereceksin dedi en son çalıştığin yerden yol parası yok diye çıkmıştın dedi iki buçuk sene çalıştım gümrük firmasiydi hftsonu yoktu maaş ve yol parası az ve başka sebepler vardı .
Napicagim hiç bilmiyorum

Anneniz haklı ama yol parası yok diye cıkmışsınız şimdi ki yerde de yok yol parası birde 4 saat mi toplam yol. süresi gidiş geliş buda zor olur bence

bulca cnm en son çalıştığım yer gümrük müşavirliği firmasiydi sekiz buçuk alti hftsonu yoktu resmi tatil vardı bu yeni yerde sabah dokuz akşam altı cumartesi dokuz üç yol parasıni vermiyorlar toplam 300 tutar yol 2500 verse 2200 kalır bana

Bana makul geldi

Sonuçta 9-6 çalışma saatleri normal

Cumartesi yarım gün

2500-2600 verirlerse bence kabul edilebilir

2021 deki artış sordun mu yani sana da zam yapacaklarsa iyi

Bu arada 20 yıldır çalışma hayatındayım hiç yol parası veren ya da servisi olan işim olmadı

Bana da gayet iyi geldi. Yol parası da boncuğu olsun

Konu sahibesi bence evet de, hem bilinen bir yer CVnde iyi durur hem şartları iyi geldi, hem de piyasa çok kötü. Bence evet de başla bir bak, olmazsa bakmaya devam edersin. Evde oturmaya devam edersen daha çok strese gireceksin gibime geldi.

Size daha once de yazmistik,ayrilmak isterseniz isten buyrun ayrilin ama su piyasa kosullarinda daha iyisini de bulamayacaksiniz diye. Dedigimiz cikti. Siz burayi is bulma gunlugu olarak kullaniyorsunuz amaciniz is tecrubeleri dinlemek degil bence. İs bulursunuz ama yine sikayetci olacaksiniz her seyden. Bir isyeri her anlamda mukemmel ,istediginiz gibi olamaz. Hem mesaisi az olsun,hem parasi cok olsun yaninda yol parasi olsun,ama is istenmesin,hafta sonu olmasin,hepsi ayni is yerinde mumkun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…