dyakamoz cnm sence bugün olsa da yarın arama şansları var mı beni dersin yani cvleri inceleyip bir iki gün sonra arayabilirler mı
Cv lerden aday havuzu oluşturuyor olabilirler o yüzden hemen aramayabilirler. Bu durum moralini bozmasın ama dediğim gibi haftalar sonra arandığım bile oldu. Üç gün sonra da arandığım oldu bu o yerin işleyişiyle alakalı. Sen sadece bekle başka yerlere de başvur. Sürekli aynı yere mail atarak taciz etme:)dyakamoz cnm sence bugün olsa da yarın arama şansları var mı beni dersin yani cvleri inceleyip bir iki gün sonra arayabilirler mı
D damdan aynen cnm çok mail atmak da ısrarcı olurum ama eger olumlu olurss aşağı yukarı bir iki hafta içinde geri dönüş olur inşallah umarım aday havuzuna cv toplamak için cv lere bakmiyorlardir.
Bu sitelerden geri dönüş almak o kadar kolay değil galiba zaten eleman çıkacaksa en fazla bir ay içinde birisini alırlar
Altı ay şaka gibi cidden bazen yaptıkları şeyi anlamak mümkün değil
Zaman zaman isyerleri ihtiyaç olmadığı durumda da ilan verir CV havuzu oluştururlar. Siz hemen umut bağlamayın her ilana. Hepimizin başına geliyor böyle şeyler, su an evden kendi işimi yaptığım halde ilan gördükçe başvuru yaparım ben. Maksat CV havuzunda olmak, arayışa girdiğimde bulunmak kolay olsun. Aradıklarında bazen görüşmeye de gidiyorum sıcak tutuyorum bağlantıları diyelim.Altı ay şaka gibi cidden bazen yaptıkları şeyi anlamak mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?