Mahkemeden Atatürk’ün vasiyeti kararı

Ah be sephora yormasan beni,azıcık açıp okusan....
Eki Görüntüle 1663765

Açıp okumaya değer konular değiller benim için şu anda.
Cevabımı yine alamadım malesef, bu hikayeyi de okumuştum daha önce. Burdan bir arkadaş göndermişti yine.
Atanın hayrına mal varlığını kim sadaka olarak verebilir söyler misin?

Yok, öyle soyağacından girip, bu mal varlığını nerden edinmiş, kimlere gitmiş bu kadar mal varlığı diye imalara girersen gayet suç unsuru sayılıyor, tecrübeyle sabit..
Aa benim halk olarak bu kadar soru sorma hakkım yok mu?
E özgürüz biz...
Cumhuriyet kadınıyım ben...
Atanın soyağacını öğrenmek en tabi hakkım,kaldı ki mirasını konuşuyoruz...
İnsan neden yakınlarına hiçbirşey vermezken tüm malını devlete bağışlar?
Ya da yakınlarıyla arası ölümüne kadar bozuktu....
E herşeyi bilen siz neden çaattt diye yüzüme belge vurmuyorsunuz...vallahi merak ediyorum...

Ooo ooo seviye düşüyooorrr :)

Seviye senin ilk attığın mesajdan sonra hiç yükselemedi ki.

Zincirleme saçmalama potansiyelin var.

Sana Atatürk mirasını halka bıraktı dedik cevap yok.

Üstüne merhum anasına babasına bırakmadı mı dedin, hepimiz bittik öldük.

Sonra burdan yemedi soya girdin zirve yaptın.

Sana ne kadar üst seviyede yazdıysak tık yok, belki seviye düşünce anlarsın. Ama bak anladın ki alıntıladın hemen Benim üst level sorularıma alıntı yok

Tabi canım..

Senin soyağacın belli mi bu arada? Bana pek belli değil gibi geldi.
Hakaret olarak algılamazsın inşallah, merakımdan sordum.
Sen buna hakaret demiyorsan benimki "h" bile olamaz :)
Ben belli değil demiyorum ki ne ayıp...ben bilmşyorum ,bilen var mı diyorum...
Benimkine gelirsek bugaristana dayanıyormuş ananemin annesi diyordu...

senmi cumhuriyet kadınısın.tam inanacağım biir gülme geliyor..

Üzgünüm :) senin için yapabileceğim birşey kalmadı...kendi kendine ne yaparsan artık...

Ya bir de ısrarla soruyorum, sen Atatürk'ün soyunu boşver, üç kuşak ötenin anneannenin annesinden ötesini biliyoır musun arkadaşım? Onu de hele? TC'den önce nüfus, kütük ne varmış nereden bulursun soyunu anlat da biz de ona göre yorum yapalım...

mümkün değil. avrupada belgeler var. evraklar. ama bizde böyle bir olay olmadığı için en fazla 3 kuşağa kadar gidebiliyoruz. birde soyadı olmadığı için o dönemmlerde bu mümkün değil

Ailesine, manevi çocuklarına ve inönünün çocuklarına yani yakınlarına bir miktar bıraktığını biliyorsun zaten..
Geri kalan ve çoğunluğu "ÜRETİM KAYNAKLI" mal varlığı hazineye bırakılmıştır. Bunu da adın gibi biliyorsun.

Eee, hala soy ağacı, soy ağacı diyerek, satır aralarında edepsizlik yapmanın manası ne?

Sen cumhuriyet kadını değilsin, bildiğin Atatürk düşmasın canım benim, neden salak yerine koyuyorsun insanları?
Ne gerek var kelime oyunlarına?

Sen bu merakını lideriniz üzerinde depreştir bakalım biraz, mal varlığıyla ilgili ve bu mal varlığını nasıl elde ettiğiyle ilgili nelere ulaşacaksın.

Başbakanlık maaşı desem, bu sefer ben korkunçlu bişey söylemiş olurum heralde.

Oooo nasıl görmemişim seviyeli bir mesajjj
İlk attığım mesaj atanın mal varlığı...yasaksa paylaşmak haberim yoktu ama sanmıyorum...e burda ne altın musluklar tartıştık...kulvarlar aynı eeee?
Halka bıraktı dediniz bende olan olmuş başının gözünün sadakası olsun dedim,dua ettim yani :)
Ölmüş anaya babaya miras mı kalırmış yahuu iyi oku :)

Sen buna hakaret demiyorsan benimki "h" bile olamaz :)
Ben belli değil demiyorum ki ne ayıp...ben bilmşyorum ,bilen var mı diyorum...
Benimkine gelirsek bugaristana dayanıyormuş ananemin annesi diyordu...

Soylarımız aynıymış demek, üzüldüm..Benimki de bulgaristana dayanıyor.

Belli değil demiyorsun, diyemiyorsun..Kelime oyunları etrafında dönüp bizi salak yerine koymaya çalışıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…