- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Cumhurbaşkanlığı maaşıyla yapmış o serveti desem daha mı korkunç olur?
Yaşanmayan günleri göremiyoruz malesef...bakalım mevcut mallar kimlere kalacak ?
Üslubunuz ne kadar igrencccc vah ki ne vahhh(
Sadaka dediğimiz şey bizi kötülüklerden korusun, sağlığımıza dirliğimize zarar gelmesin diye ihtiyacı olana yaptığımız yardım değil mi? Neden başımızın gözümüzün sadakası olsun diyoruz?
Ölüye hayır yapılır benim bildiğim. Okumuş varsayıp açıklasana...
İlahi,ölünce başımız gözümüz yok mu oluyor :)
Sağken bunlarla işlediğin günahların kefareti oluyor o sadaka....yakınların tarafından,senin adına verilen...
Cumhurbaşkanlığı maaşıyla yapmış o serveti desem daha mı korkunç olur?
Yaşanmayan günleri göremiyoruz malesef...bakalım mevcut mallar kimlere kalacak ?
No problema :)Yapma bak bu kız daha yeni adliyeden geldi yormayin medceziri adliye yollarında :))
kimin malını kime sadaka olarak veriyorsun sen. bize sıordunmu sadaka verecekmisiniz diyeAtanın mal varlığı...bir orman çiftliği için değer mi tartışmaya...başının gözünün sadakası olsun...
Soyağacı halk mı?
Rica ederim sağlam bilgiyle gel...
Kalbimizde yaşıyor gibi birşey oldu bu...
Ayrıca tek kişiden cevap alamıyorum soruma....
Yapma bak bu kız daha yeni adliyeden geldi yormayin medceziri adliye yollarında :))
o yaşasaydı senin yüzüne bile bakmazdı. boşuna hayalini bile kurma bununAhhh o kadar isterdim ki şu anda onunla konuşmayı....neler anlatacak duymayı çok isterdim...
Ölülere sadaka verilmez mii, okumadım varsayıyorum....
No problema :)
Suç unsuru olmadığı için şikayet edemez kimse....
Soyağacı halk mı?
Rica ederim sağlam bilgiyle gel...
Kalbimizde yaşıyor gibi birşey oldu bu...
Ayrıca tek kişiden cevap alamıyorum soruma....
Ahhh o kadar isterdim ki şu anda onunla konuşmayı....neler anlatacak duymayı çok isterdim...
Ölülere sadaka verilmez mii, okumadım varsayıyorum....
çok şükürİlginçtir ki facem be twitterim yok :)
Ah be sephora yormasan beni,azıcık açıp okusan....Yakınların tarafından senin adına verilen....
Daha söyleyecek bişey var mı?
Sen bize 1880li yıllar ve öncesindeki soy ağacını getir öyle tartışalım. Hani anneannenin anneannesini falan ok?
Sen Osmanlıya kadar in soy ağacına hepimiz saygıyla eğiliriz :) :)
çok şükür
Oo ooo hakaret?birileri yine Atatürke hakaretemi başlamış. bir okuyayım şu konuyu baştan. önce kib,sonra gerekli yerlere şikayet. bakalım birde konuya
Ooo ooo seviye düşüyooorrr :)Terbiyesizin ne demek istediği açık ta, yemiyor söylemeye.
Terbiyesizin ne demek istediği açık ta, yemiyor söylemeye.