Mahkemeden Atatürk’ün vasiyeti kararı

Üslubunuz ne kadar igrencccc vah ki ne vahhh:KK43:(

Düşün ki Atatürk'ten yıllar yıllar önce daha çocukken ölen babasının mirastan mal alıp almadığını soran bir birey. Ve yine kendinden çok önce ölen annesinin. Hani ilkokul bilgisi.

Ondan sonra da bilmeden tartışıyorsunuz, altı dolu olmayan bilgilerle körü körüne tartışma yapıyorsunuz deyince alınıyorlar.

Ne diyebilirim ki bence bu da acı gerçektir...

Sadaka dediğimiz şey bizi kötülüklerden korusun, sağlığımıza dirliğimize zarar gelmesin diye ihtiyacı olana yaptığımız yardım değil mi? Neden başımızın gözümüzün sadakası olsun diyoruz?

Ölüye hayır yapılır benim bildiğim. Okumuş varsayıp açıklasana...

İlahi,ölünce başımız gözümüz yok mu oluyor :)
Sağken bunlarla işlediğin günahların kefareti oluyor o sadaka....yakınların tarafından,senin adına verilen...

Cumhurbaşkanlığı maaşıyla yapmış o serveti desem daha mı korkunç olur?
Yaşanmayan günleri göremiyoruz malesef...bakalım mevcut mallar kimlere kalacak ?

Apranxx, o da reis gibi düşmana gücünü göstermek için devletin imkanlarını fabrikalar açmak, yeşillik alanlar yaptırmak için kullanmış olabilir mi?
Aradaki tek fark reis sadece kendi zevkini Atatürk ise ülke refahını düşündü.
Hem doğru söylüyorsun o günleri nereden göreceğiz değil mi?
Bugünlerde bile devlet Başkanları gizli saklı ceplerini doldururken... Gemicilikten alırken falan filan...
Atatürk'ün soyağacı belli. Araştırmışsındır illa ki ama bil diye söylüyorum yörüktür Atatürk.

Soyağacı halk mı?
Rica ederim sağlam bilgiyle gel...
Kalbimizde yaşıyor gibi birşey oldu bu...
Ayrıca tek kişiden cevap alamıyorum soruma....

Sen önce soyağacı konusunda ne demek istediğini açıkça söyleyeceksin, cevabını ondan sonra alacaksın.

Yapma bak bu kız daha yeni adliyeden geldi yormayin medceziri adliye yollarında :))

Hiç yorulmadım seviye kraliçesi arkadaşım..Sizin gibi Atatürk düşmanı nankörlerle gönüllü olarak uğraşıyorum :)

Soyağacı halk mı?
Rica ederim sağlam bilgiyle gel...
Kalbimizde yaşıyor gibi birşey oldu bu...
Ayrıca tek kişiden cevap alamıyorum soruma....

Sen bize 1880li yıllar ve öncesindeki soy ağacını getir öyle tartışalım. Hani anneannenin anneannesini falan ok?

Sen Osmanlıya kadar in soy ağacına hepimiz saygıyla eğiliriz :) :)

Yakınların tarafından senin adına verilen....

Daha söyleyecek bişey var mı?
Ah be sephora yormasan beni,azıcık açıp okusan....
Screenshot_2015-10-20-18-02-50-1.png

Terbiyesizin ne demek istediği açık ta, yemiyor söylemeye.

İnsan söyleyemeyeceği düşünceyi neden düşünür ve savunur.

Düşün ki kendi düşünceni savunamayacak kadar kötü şeyler düşüneceksin.

Ben olsam üzüntümden kahrolurum, neden böyle saçma şeyler düşünüyorum oysa ki beynimi daha hayırlı işlere kullanabilirdim derdim.

X