- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Çoluk çocuk olmadığı için dağılmıştır muhtemelen...biraz o kırpmıştır biraz bu...
Dağıtılmadı devlet hazinesine bağışlandı tüm malları..
Şimdi başkaları kırpıyor o araziyi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoluk çocuk olmadığı için dağılmıştır muhtemelen...biraz o kırpmıştır biraz bu...
Bu kadar mal varlığı olan,cumhuriyetiyle gurur duyan ata,şuanki durumdan memnundur...sonuçta arsalar hiç edilmedi...1923 ten bu yana süre gelen ihtişamında cumhuriyet...helal olsun...Ata mal varlıgının tamamını devlet haznesine bagıslamıstır. HAlkına yani..
Malesef....2002 de zirve yapmıştı da neyse ki toparlandı...Evet devlete ait neredeyse tum kurumlar peskes cekildi..kırpılacak bisey kalmadı memlekette haklısın.
Ahhh o kadar isterdim ki şu anda onunla konuşmayı....neler anlatacak duymayı çok isterdim...
Ölülere sadaka verilmez mii, okumadım varsayıyorum....
İlginçtir ki facem be twitterim yok :)Atatürk'ün mal varlığı devlete, halka kalmıştır.
Hiçbir vasisi bunları zimmetine geçirmemiştir.
Buradaki vasiyet, tıpkı ben öldükten sonra beni memleketime gömün gibi birşeydir. Yani Orman çiftliği babamın malı, onu almayın değil, ona iyi bakın, halkın hizmetine açındır. Onu yapılarla kirletmeyin, nefes alınacak halkımın faydalanacağı bir yer olsundur.
Hani size nasıl anlatsam daha iyi anlatırım bilemedim ama burada 30 paragraf yazsam facebookta dolanan ve Atatürkle ilgili olan her karalamayı kanun saydığınız için beni anlamazsınız.
Aktroller'in paylaşımları tarih kitaplarından daha çok hoşunuza gidiyor dimi? Ama keşke madem inandın, madem körü körüne bağlandın bari paylaşma ki millet az okuyup çokça face de takıldığını anlamasın. Zira bu liste bir ara face de çokça vardı, bir de bunu matah birşey sanıp paylaşanlar Atatürk'ü devleti söğüşlemekle suçluyordu. Listede fidan, koyun, meyva ağacı varsa hırsızlık, gemicik, elmas mağdeni, jet, uçak olunca yaraaasınnn oluyor. Kaldı ki Atatürk zamanında birçok insana toprak ve hayvan verilmiştir. Şimdinin toprak zenginleri Atatürk'ün kendilerine verdikleriyle zengin olmuştur. Koca bir devleti almış ama nüfus çok azdır. Kendi parsellememiş, ingilize peşkeş çekmemiştir....
Ama halka vermeyip çalsaydı şimdi lideriniz olurdu, bir de üstüne din devlet diye diye gezeydi ohhh miss...
Farkettim sosyal hayattan baya uzaksınız:)İlginçtir ki facem be twitterim yok :)
İlginçtir ki facem be twitterim yok :)
Muhtemelen yine yeni türkiyenin ne kadar iyi olduğundan falan bahsedecek.
Çok iyi şartlarda yaşadığını vs vs.
Türkiye eskiden eziyet çekip şimdi düzlüğe çıkmış gibi açıklamalar yapacak.
Çünkü tüm sorulan soruların ortak cevabı bu oluyor.
Ben hiçbir akpliden vay be dedirtecek bir mesaj görmedim.
Varsa yoksa savunma pohpohlama.
Bu kadar mal varlığı olan,cumhuriyetiyle gurur duyan ata,şuanki durumdan memnundur...sonuçta arsalar hiç edilmedi...1923 ten bu yana süre gelen ihtişamında cumhuriyet...helal olsun...
Sosyal hayat dendiğinde aklına net geliyorsa gerçekten üzüldüm sana....öğretmenler neden ısrarla yasaklıyor şimdi daha iyi anladım :)Farkettim sosyal hayattan baya uzaksınız:)
Malum konumuz miras...yakınlarına pay düşmedi mi acaba? Benim bildiğim anası,babası bi de kardeşi makbule var....teyze dayı hala amca dede vs... diye devam eden soyağacını bilen var mı?
Gerçekler acıdır,gerçekler acıtır....
Öyle mi, yani bunlar aktollerin değil kendi öz hakiki düşünceleriniz o zaman.
Keşke face in olup aktrollerden alsaymışsın ne diyebilirim ki? Böylesi daha az vahim olurdu...
Üslubunuz ne kadar igrencccc vah ki ne vahhh(Malum konumuz miras...yakınlarına pay düşmedi mi acaba? Benim bildiğim anası,babası bi de kardeşi makbule var....teyze dayı hala amca dede vs... diye devam eden soyağacını bilen var mı?
Malum konumuz miras...yakınlarına pay düşmedi mi acaba? Benim bildiğim anası,babası bi de kardeşi makbule var....teyze dayı hala amca dede vs... diye devam eden soyağacını bilen var mı?
Cumhurbaşkanlığı maaşıyla yapmış o serveti desem daha mı korkunç olur?Ne demek istiyosun sen? Acık ol bakalım? BU kadar mal varlıgı olan ata derken? HAlktan calarak cırparak, zimmetine gecirip, yurt dıslarındaki banka hesaplarında trilyonlar yoktu degil mi?
Devlete yani halka bagıslanmıstır diyoruz, nesini anlamadın? Birileri saray yaptırıp icinde sefa sursun diye bagıslanmadı o mal varlıgı devlete..halka bırakıldı halka!
Farkettim sosyal hayattan baya uzaksınız:)
Gerçekler acıdır,gerçekler acıtır....
Soyağacı halk mı?Sen su demek istediklerini acıkca desene?.
Ataturkun soyagacı halkıdır..imalarına dikkat et. Edepsizligin luzumu yok.