Mahkeme: Erdoğan'a 'diktatör' demek hakaret değil, siyasi eleştiridir

ama sürekli Erdoğan Atatürk kıyası neredeyse her konuda.
demek ki denk görülüyorlar kıyas açısından.
e iyi o zaman onu Erdoğan'la Atatürk'ü kıyaslayanlara söyleyin, biz kıyaslamıyoruz çünkü.

yani lozan'da kandırıldık, inönü de göz yumdu.
kurtuluş savaşında kazandıklarımızı barış kisvesi altında masada kaybettik diyor.
Lozan'da kandırılmadık, nerden okuyorsunuz bu yalan yanlış tarihi bilgileri Allah aşkına?

yalnız konuyu açarken Atatürk yoktu aklımda.
nasıl hemen konunun yönünü Atatürke çevirmişler inanılır gibi değil ,
biri geliyor fişeği ateşliyor ,
sonrada seyrediyor
,farkında olmadığımı sanmayın sakın

apranxx apranxx kiiizzz niye sustun ?
Söyle o kocana veya abine veya neyinse iste, bize asilmasin. Biz burada siyaset konusmak istiyoruz, tahrik edici cümleler kurmasin bize. Söyle siyaset konusmak istiyorsa gelsin adam gibi konussun, erkek merkek yapacak bir seyimiz yok, demekki kabul görüyor burada.

neden objektif olayım ben taraflıyım. bir görüşüm var.
objektif olmaya gelince ,objektifliğim sadece,
insan hak ve özgürlükleriyle alakalı benim. o konularda objektif ve hümanist bakmaya çalışıyorum. yapabildiğim kadar
hımm anladım canım dediğim gibi anladımm bizler gibi değilsiniz sizler ..sizleri kin nefret ve hırs bürümüşş ..yordunuz beni,, böyle olduğunuzu neden başta demediniz..benimde bir görüşüm var ama güzel olan bir şeyi paylaştığındada aferim kız bu konudada sana hak veriyorum demişliğimde var.. anladım sizler bizler gibi değilsinizz..

hımmm seni şu beğenenler dur bir düşüneyim al birini vur ötekine ee tamam o zaman bak demişsin objektif değilim.. niye baştan demiyorsun niye demiyorsunki benim görüşümden olmayanlarla işim olmaz benim ne yazarsanız yazın umrum değil diye nıye yoruyorsun o zaman bizii.. bende burda sana İNSANLIĞI öğretmeye çalışıyorum sabahtan berii..

Sana kaç kere dicem bana dolu cümleler ile gel diye.
Mahalle kavgası havası, cennet mahallesi havaları olunca başa çeken sen mi insanlıktan bahsediyorsun?
Ben hangi kelime arasında objektifim demişim? Hümanistim demişim? Hiç demedim demem.
Bana gene sorumun cevabı olmayan şeylerle geleceksen de gelme.
Ne olursan ol gel diyenlerden değilim ben.

e iyi o zaman onu Erdoğan'la Atatürk'ü kıyaslayanlara söyleyin, biz kıyaslamıyoruz çünkü.

Lozan'da kandırılmadık, nerden okuyorsunuz bu yalan yanlış tarihi bilgileri Allah aşkına?
ben de onlara söylüyorum zaten.
sizden farklı yerlerden okuyoruz.

hımm anladım canım dediğim gibi anladımm bizler gibi değilsiniz sizler ..sizleri kin nefret ve hırs bürümüşş ..yordunuz beni,, böyle olduğunuzu neden başta demediniz..benimde bir görüşüm var ama güzel olan bir şeyi paylaştığındada aferim kız bu konudada sana hak veriyorum demişliğimde var.. anladım sizler bizler gibi değilsinizz..
alakaya çay demle. dur gidip tekrar demleyim. ben diyorum elma sen diyorsun armutun faydaları. he he kakao. bu kadarda okunanı anlammamakta başarı aslında..

sonrada seyrediyor
sen bu konuyu açarkenn olayın bu taraflara kayacağını anlamadıysan.. bende kakao değilim o kadar ortalığı karıştırmayı seviyorsunki dediğim gibi ENLERDE böyle ortalığı karıştıran bir kategori yokki aday yassam senii.. senin kelimenle MİKSERLİK tam senin işin okyy..

ben de onlara söylüyorum zaten.
sizden farklı yerlerden okuyoruz.

Ahahahaahhaha cok gülüyorum yyaaa, siyaset bölümü olmus geyik bölümü. Sahsi derdini özelden insanlara yaz bence Kakao ve Ben Kakao ve Ben , yani cümle kirliligi yapmayalim su siyasette.
Yani siyasette sadece siyaseti tartisalim ve konusalim.

sen bu konuyu açarkenn olayın bu taraflara kayacağını anlamadıysan.. bende kakao değilim o kadar ortalığı karıştırmayı seviyorsunki dediğim gibi ENLERDE böyle ortalığı karıştıran bir kategori yokki aday yassam senii.. senin kelimenle MİKSERLİK tam senin işin okyy..
hayır anlamadım. bu konuyu açmamın nedeni şuydu. bizler uyarıldık aman diktatör demeyin. savcılığa verilmişsiniz diye.
bir derece bu konuda acaba diyen varsa bakın berraat etmişler bir şey olmayacak düşüncesiyle açtım konuyu.
Atatürke geleceğini bilsem zaten açmam. çünkü Atatürke hakaret edilecekse o duruma gelecekse konu ,ben önce rahatsız olurum. hassas noktam bu çünkü

sonrada seyrediyor

Atatürk ile ilgili ilk ben attım mesaj.
Fişeği ateşlemek falanda değildi amacım.
Ha şu anda seyrediyorum evet çünkü cevabımı aldım.
İlla laf sokmaya çalışcaksınız demi? Fişeği ateşlemek falan..
Oysa onu sizler daha güzel yaparsınız oky, çok gördük bunu forumda..

Atatürk ile ilgili ilk ben attım mesaj.
Fişeği ateşlemek falanda değildi amacım.
Ha şu anda seyrediyorum evet çünkü cevabımı aldım.
İlla laf sokmaya çalışcaksınız demi? Fişeği ateşlemek falan..
Oysa onu sizler daha güzel yaparsınız oky, çok gördük bunu forumda..
belli bellli. amacına eriştin otur seyret işte

X