- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
Aahh ahhh anlasalardı bu hallere düşermiydi bu topik kakaomironi yaptığını anlamadınmıı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aahh ahhh anlasalardı bu hallere düşermiydi bu topik kakaomironi yaptığını anlamadınmıı..
git bi dinlen canım karıştırmaya başladın iyi değilsin senn..Ahaahahahah hani tanimiyordum Kakao ve Ben ironi yaptigini biliyorsun ama, yeme beni Kakao yemeeee beni :)
ayy şiştimm anladım necisin değilsinn ikide bir yazma anladım MUHATAP alınmaman gerektiğini söyleyip durma artık şiştim ..
yokk daha olamadım olamamda herhalde gümrükçüyüm canımm benn.. ANLAMADIN ironiyi sandımda uyarayım dedimm. ANLAMIŞMIYDINKİ..
haklısınAahh ahhh anlasalardı bu hallere düşermiydi bu topik kakaom
Bak yine isine geldigi cevapladinvalla sen olayı Atatürke getir .
soruyu sor sonrada yazanları suçla. aferin ama buda başarı
evt ya cumlelere bakarmisin .pes ya..değil o kadar açıkki.
Inan bana sinirden gülüyorlar. Bosver birak gülsünler, düsünsene gercek hayatta yanyana bile oturamayacaklari insanlarla sohbet ediyorlar. Tabiki hem sinir yani cekememe birde bizim seviyemize ulasmanin mutlulugu karisimi birseyler yasiyorlar su an. Birak eglensinler zavalliciklar.Niye gülüyorsun o zaman. Neresi komik?
Çocuklar benim için der ki;
Benim annem hem aşçı hem öğretmen hem avukat hem ütücü hem işçi
Çok yönlü olmak zor...
çırpınma:))Bak yine isine geldigi cevapladin
Ya zaten ben sana nie ciddi ciddi cevap veriyorumki?
Senin gibi sadece dusunduklerimi yazsam yeter.
Senin verdigin cevaplarinda gulerek izlerimm
Evet farkettimonun diğer bir adı MİKSERDİR bayılır ortalığı karıştırmaya.
Evet farkettim
Bide bana diyor ortaligi karistiriyorsun diye.
E napalim ondan ogrendik mikserligi[/QUOTE]
ben de sizin için aynı düşüncedeyim.okuyun hobi olarak yine okuyun tabii de inanmayın, çünkü doğru değil.
Cirpinacagim bir durum yokki ortada.çırpınma bırak kendini görünüyor herşey. . sakin ol acımayacak bir anda bitecek herşey :)
ama apranax iyimis konunun gdisine gore meslek ediniyosun.bi bakiyrz ogretmensn bi bakiyrz avukat..tip la ilgili bi konu olur doktor olursun..bu boyle gder heraldeAahh ahhh anlasalardı bu hallere düşermiydi bu topik kakaom
eee hakediyorsunnnbiride devamlı gelir, bana laf sokmak için yazar gider.
onada alıştık gözlerimiz aramıyor değil:)
sana göre ona göre sizin gibi mikserlara göre. ee olacak o kadar:)eee hakediyorsunnn
Bende bendehah şöyle. itirafları severim