• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi mahçup olmak istemiyorum kimseye :(

ra.bis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
225
0
96
37
Bursa
bu konuyu nereye açacağımı bilemedim aklım da çok karıştı.
biz yarın sözleniyoruz ve nişan yapmamaya karar verdik. nişan bohçaları filan tefferruatları düğüne yakın yapılacağı karar verildi. dünde sevdiğim le telde konuyorken bana söz bohçamda neler var dedi. söz bohçası yapmadığımızı söyleyince de annem sana bir sürü şeyler hazırladı dedi. bende neler hazırladı dediğimde annesi ise oğluna erkekler böyle şeylere karışmaz dedi konuyu kapattı. bizim söz isteme bir arada olacağı için 100 kişi kadar oluyoruz. nişan gibi olacak yani. erkek arkadaşıma da dedim kimseye mahçup olmak istemiyorum bohçaları sonra yapacağız diye konuşmuştuk dediğimde haklısın bohça filan yok demişti. yarın bohça ile gelirler mi ? ben her halikara karşı bugün sadece erkek arkadaşıma bohça alışverişine çıksam mı ? annemde çalıştığı için bu konularda onu yormak istemiyorum dünde konuşamadık zaten ne yapsam karar veremedim :59:

sen bohçayı hazırla bir kenarda hazır dursun her ihtimale karşı eğer sana bohça verirlerse sen de çıkarıp verirsin bohçanı

Başında olmayacak dediyseniz buna uyulması lazım. :20:
İlk başta ne konuştuysanız arkasında olun bırak onlar sana fazlasını yapsın :34:

canım o bohca kesın sana yarın gelır. bence cok ayrıntıya gırmeden bısıler hazırla zamanı gelınce gonlune gore yaparsın. mesela bı takım camasır corap 1 tane gomlek 1 tane pantolon(kı koymasanda olur bunu) havlu tarzı bısıler hazırla. senın bohca gelmezsede vermezsınız sızde ama kenarda böle bısı bulunsun

doğmasına kim neyi düşünerek sebebiyet vermiş ki 'bohça' gösterişinin.

canım sen söz mendili tepsisi yaptın mı? nasılsa anlaşmışlar aileler bohça olmayacak diye sen getirseler de üzme kendini sadece mutlaka bi tepsi yaptır söz tepisi şatafatlı olanından biz vesikalık resimlerimizi bile koymuştuk çok süslü olmuştu kayınvalidem bayılmıştı hala baş köşede tutuyo onu.

Back