bu konuyu nereye açacağımı bilemedim aklım da çok karıştı.
biz yarın sözleniyoruz ve nişan yapmamaya karar verdik. nişan bohçaları filan tefferruatları düğüne yakın yapılacağı karar verildi. dünde sevdiğim le telde konuyorken bana söz bohçamda neler var dedi. söz bohçası yapmadığımızı söyleyince de annem sana bir sürü şeyler hazırladı dedi. bende neler hazırladı dediğimde annesi ise oğluna erkekler böyle şeylere karışmaz dedi konuyu kapattı. bizim söz isteme bir arada olacağı için 100 kişi kadar oluyoruz. nişan gibi olacak yani. erkek arkadaşıma da dedim kimseye mahçup olmak istemiyorum bohçaları sonra yapacağız diye konuşmuştuk dediğimde haklısın bohça filan yok demişti. yarın bohça ile gelirler mi ? ben her halikara karşı bugün sadece erkek arkadaşıma bohça alışverişine çıksam mı ? annemde çalıştığı için bu konularda onu yormak istemiyorum dünde konuşamadık zaten ne yapsam karar veremedim![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
biz yarın sözleniyoruz ve nişan yapmamaya karar verdik. nişan bohçaları filan tefferruatları düğüne yakın yapılacağı karar verildi. dünde sevdiğim le telde konuyorken bana söz bohçamda neler var dedi. söz bohçası yapmadığımızı söyleyince de annem sana bir sürü şeyler hazırladı dedi. bende neler hazırladı dediğimde annesi ise oğluna erkekler böyle şeylere karışmaz dedi konuyu kapattı. bizim söz isteme bir arada olacağı için 100 kişi kadar oluyoruz. nişan gibi olacak yani. erkek arkadaşıma da dedim kimseye mahçup olmak istemiyorum bohçaları sonra yapacağız diye konuşmuştuk dediğimde haklısın bohça filan yok demişti. yarın bohça ile gelirler mi ? ben her halikara karşı bugün sadece erkek arkadaşıma bohça alışverişine çıksam mı ? annemde çalıştığı için bu konularda onu yormak istemiyorum dünde konuşamadık zaten ne yapsam karar veremedim
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)