Magosa Paylasim Alani(Tanisma)

Herkese iyi akşamlar sevgili kıbrıslı arkadaşlar.
2 sene bizde kaldı ulukışlada görev nedeniyle 1991 yılındaydı.
Şu anda kızım daü de okuyor .
Geçen sene gelmiştim bende oraya
İstanbuldan hepinize sevgiler a.s.

selam kislar ben bir ay sonra kibris magosaya geliyorum bana yardmci olabilcek kmse varmi yer yol bilmiom fazla..bekliyorum cevaplariniz fistiklar.

magosayı özliyeceğim aklıma hiç gelmezdi ama çok özlemişimmm sakinliğini rahatlığını ve herşeyden önce okul yıllarımı ne güzelmiş keşke hep öğrenci kalsaymışımmmmmm

magosayı özliyeceğim aklıma hiç gelmezdi ama çok özlemişimmm sakinliğini rahatlığını ve herşeyden önce okul yıllarımı ne güzelmiş keşke hep öğrenci kalsaymışımmmmmm

haklısınız bende oradayken orayı özleyeceğimi söyleyenler olduğunda sinirden çatlıyordum, ama çoookk haklılarmış öyle çok özledimki okulumu magosayı girneyi hani şu anda girnede limanda olacaksın ahhh ahh

mrb kızlar bu sene tayinimiz kıbrıs magosaya cıktı nasıl bir yer fikrim yok inş güzeldir

Mağusa güzeldir.. Denizi ve çok güzel halk plajları var.. Limanı var.. Surlarla çevrilidir.. Tarih kokan bir yerdir ve bunu size yaşattırır..
Alışverişinizi kolaylıkla sağlaya bilirsiniz.. Canlı bir yerdir.. Eğlence mekanları vardır.. Mağusayı ben genellikle tatil için tercih ederim çünkü Kıbrısta huzur bulduğum yerler arasındadır..

merhaba bana mağusada güzel saç kesimi boya yapan bi kuaför tavsiye edebilcek var mıııı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…