Magosa Paylasim Alani(Tanisma)

Evet yaz geldi burası harika
herkes şimdiden denizde
palm beach şimdi çok güzel oldu
heryeri belediye güzelleştirdi
Gel de gör
:dance:

ah bir gelebılsem kısmet kardesım orda okuyor eger o mezun olabılırse gelırım.benım yerıme denıze gırın

İki yıl kaldım bende mağusada ortaokuldaydım babamın işi sebeiyle gitmiştik. Öyle çok özledim ki br daha gitmek nasip olmadı. Kıymetini bilin gerçekten çok güzel yerler oralar Konuşmalarınıza da hastayım bayılıyorum yaa. Evimiz palm beachin karşısındaki lojmanlardı inanılmaz manzaralı ve merkeziydi, okulum da Gazi Mağusa Türk Maarif Kolejiydi. Ahh ah tekrar dönebilsem o yıllara

İsterdim geleyim oraşlara tekrardan ama kısmet olmadı tekrar geleyim kıprısıma. =(

selam arkadaşlar bende eşimin işi nedeniyle kıbrısa gelicem galiba.hayat koşulları çok zormuş orda .pahalıymış herşey öyle dediler nasıl sizce yardımcı olursanız sevinirim..

hayat koşulları cok da zor degıl bıraz maddıyatınız varsa tam yasanılacak yer bence kıbrıs kımse kımseye karısmaz rahat gez eglen ye iç hersey orda ama turkıye de hersey sorun 4 yıl magosada bulundum cok guzeldı

Magosa kktc nin en guzel sehridir
yasamayan bilemez tabiki.
Sessiz sakin huzurlu burada hersey var
mutluluk var gelmek isteyenlere duyurulur

gümüşcüm benimde ablam 4 yıl oldu magosada oturuyor.bende geldim oraya çok güzel ve çok rahat.
daü'nün karşısındaki apartmanlarda oturuyolar.iş nedeniyle oraya taşınmiışlardı.biraz zorluk çekiyor ama türkiyeden iyi olduğunu söylüyor....neyse daha sonra yine yazışırız

Arkadaşım ben de tam olarak DAÜ nün karşısındaki apartmanlara
çok yakın oturuyorum. Belki de ablanı hergün görüyorum
Nerede çalışıyor söylersen bulurum belki!!!

magosa nasıl bir yer..çok merak ediyorum magosa yı..
cok arkadasım var kıbrıslı ama gitmek kısmet olmadı...
fotolar var mı?:1rolleyes::asigim:

ayy bende oraya gelin geliyordum ama vazgeçtik aşkım türkiyeye geldi artık tatile geliriz aşkım alışmış oralardan vazgeçemiyor benim için geldi onu çokk seviyorum.

Arkadaşlar benim yıllar önce bir arkadaşım vardı.Magosadan adı Fetine Ahmet ışık ticaret evi vardı.
Eğer tanıyan varsa bana bildirmelerini isterim.Bu arada çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.Bodrum dan kucak dolusu selamlar sevgiler.

Canim tanimiyorum ama sen bunlara ulaşmak
mı istiyorsun? tel no bulabilirim istersen
ama isim soyadı tam yaz
bir de is yerinin adım mı ışık ticaret?

Merhaba bende kapalımaraşta otuuyorum. Yeni yeni bu siteye adapte oluyorum.yeni 3 aylık bir bebeğim var. Bu arada ben gül.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…