- 3 Kasım 2006
- 455
- 2
-
- Konu Sahibi gxuxmxuxxsx
bende kibristannimmmm hemda magusaalülülülülülü
merhaba gümüş magosa güzelmi benim nişalım oraya gelyor orada askerlik yapacak 14 ay
slm bende kıbrıstan.ınsaat teknıkerıyım magusadaydım ama suaN evlendım ve samsundayımöm(((((
ah be kıbrıs çok iyisin çok hoşsunda kardeşimle beni gurbetlik ettin .bizde size bir istanbullu gelin verdik kızlar .ablacığımı çok özlüyorum .onu çok seviyorum.yazın ya o geliyor yada ben gidiyorum .bu hasretlik pek yaman.ama kıbrıs çok güzel helede en uçta karpat mıydı o kilisenin bulunduğuuç oraya bayıldım.ayrıca denizinize diyecek tek bir kelime yok mükemmel.napar sınız oraiysiniz::::::::)
yes be ablam sen... hmm sen karpazı sölen... karpazcığmız meşhurdur yaf... son gittiğimde kilisede iki dane gavurcuk yaşlı gadın vardı... aman ne işim var kilisede.. boşver sen oraşcığı. girme ora zaten illa mumcuk yakdıracak goca garıcıklar !
biz eyiyik ya be güzel ablam sen napan herşey tamam durumcuklar iş güç... ?
hem üzülmeyesin gelin geldi diye gız gardaşın da merak etme emin ellerdedir yerimseniben
kıslar mrba bende suan kıbrıstayım esimin işi sebebiyle ..
burda hayat kosulları zor heleki iş bulmak ne kadar zor once kendi vatandasımız diyolar..is arıyorum ama yoooooookkkkkk....
canım her zaman nete giremiyorum.simdi gordum
biz otakoy lefkosada oturuyoruz ..eger gercekten bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..tsk.