- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Ohh tek degılım herkse tek tek anlatmak bırz zor oldu ama en son aydınlattık cok sukurEvet canım şifa ayetleri okunabilir ezberden bunda bir sıkıntı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh tek degılım herkse tek tek anlatmak bırz zor oldu ama en son aydınlattık cok sukurEvet canım şifa ayetleri okunabilir ezberden bunda bir sıkıntı yok
Bende koruma amacıyla gecelerı okuyordum adetlıyken ama ne biliyim burda niyet önemli bırz da bnce.. yanı ben kuran ıcın okumuyorum seytandan cinden vs korunmak ıcın okuyorum Allah biliyor sonucta neyse hayırlısı diyelim şifa ayetlerinin okudugunu kesınlıkle ögrenmiş oldukÖmrümde ilk defa duydum bende yarın bi araştırayım bu işi. Kaç yıldır bu saydıklarının hepsini okuyorum özel günüm de dahil.
En basiti nas felak koruyucu dualardan, hastalanıyorum diye nasıl okuyamam hiç makul gelmedi bana. Yıllardır yanlış yapıyoruz demekki.
Canım internetten değil de çünkü bakıyorum hiç din ilmi bilgisi olmayan içeriği dinle alakası olmayan bir sürü site var ama din adına fetva veriyorlar. En güzeli fetvayı aramak sonuçta din kurulun verdiği karar önemliAy valla neye inanacamızı sasırdık
Aynen içim bi garip olur nas felak anında kurtarıcımdır benim.Bende koruma amacıyla gecelerı okuyordum adetlıyken ama ne biliyim burda niyet önemli bırz da bnce.. yanı ben kuran ıcın okumuyorum seytandan cinden vs korunmak ıcın okuyorum Allah biliyor sonucta neyse hayırlısı diyelim şifa ayetlerinin okudugunu kesınlıkle ögrenmiş olduk
Yok bahsettiğim gıbı ben bır cok kaynağa baktım sonucta burda grup yonetıyrz insanları yanlıs seye yonlendırip vebal almakta var o yuzden ben baya bı baktım dını soru sor mesela ordan gmaılden mesaj bile attım..Canım internetten değil de çünkü bakıyorum hiç din ilmi bilgisi olmayan içeriği dinle alakası olmayan bir sürü site var ama din adına fetva veriyorlar. En güzeli fetvayı aramak sonuçta din kurulun verdiği karar önemli
Valla canım mesela ben kurslarda çok kaldım bize de hocalarımız adetliyken ezberden ayet okutmazlardı.Yok bahsettiğim gıbı ben bır cok kaynağa baktım sonucta burda grup yonetıyrz insanları yanlıs seye yonlendırip vebal almakta var o yuzden ben baya bı baktım dını soru sor mesela ordan gmaılden mesaj bile attım..
1000 tane aldım.
Kalan 42.000
1000 Ya Şafi aldım.
100 de ayet aldım.
Kalan 40.000
hep dualarimdaydin mervecim Magnifiaque Hayırlı haberler al insallah..
son sayiya bakamadim 1000 aldım şimdilik
1000 ya şafi aldım kalan 37.000
1000 Ya Şafi aldım.Kalan 36.000
500 ya Şafi okudum kalan 35.500
2000 aldım kalan 33500
Allah razi olsun kizlar ben nasil bir iyilik yaptimda sizlerle tanistim Iyiki varsiniz1000 aldım
İnş hayırlı haberler alırız yarın
Yaaa ınsallah yarına kadar bıter magnim
Canım biz hiç birimiz kendi başımıza hele ki din adına fetva veremeyiz ki şüpheli olan konularda bile kaçınmak gerekir. Benim de çok sevdiğim ve özellikle her gece okuduğum bu iki süreyi ben adtliyken kesinlikle okumam. Rabbim bizim halimizi bizden daha iyi biliyor niyetin belli adetliyken Türkçe olarak içinden geldiği gibi duanı yaparsın canımÖmrümde ilk defa duydum bende yarın bi araştırayım bu işi. Kaç yıldır bu saydıklarının hepsini okuyorum özel günüm de dahil.
En basiti nas felak koruyucu dualardan, hastalanıyorum diye nasıl okuyamam hiç makul gelmedi bana. Yıllardır yanlış yapıyoruz demekki.
2.000 ya Şafi , 100 ayet aldımKalan ya şafi 22.000
Kalan sıfa ayeti 1000
Bitmese bile bu yolda sizin dualarinizi almak benim icin cok buyuk mutluluk rabbim sizin temiz kalbinizden cikan duayi elbet kabul eder ben inaniyorumYaaa ınsallah yarına kadar bıter magnim
Aglatacaksiniz beni ne buyuk kalbiniz var ne kadar cok tesekkur etsem odeyemem hakkinizi2000 ya Şafi aldım
1 yasin şifa niyetine okundu ❤
Canım biz hiç birimiz kendi başımıza hele ki din adına fetva veremeyiz ki şüpheli olan konularda bile kaçınmak gerekir. Benim de çok sevdiğim ve özellikle her gece okuduğum bu iki süreyi ben adtliyken kesinlikle okumam. Rabbim bizim halimizi bizden daha iyi biliyor niyetin belli adetliyken Türkçe olarak içinden geldiği gibi duanı yaparsın canım
1000Ya Şâfii okuyacagim inşallah. Rabbim sifa versin
Canım yeni görebildim Magnifiaque bacım rabbim şafi isminle şifa versinKızlar konuya hemen hemen herkes hakîm Magnifiaque bılıyosunuz suan hamıle ama bebeğinin kalp atıslarının olmadigini belırtmıs doktor.. Kesın netlesen bir durum yok o yuzden yarın netlesene kadar en azından dua edelım.. Verebileceğimiz en buyuk destek bu olur mervemıze
Hem şifa ayetı
Hemde ya şafi baslatıyorum..
LÜTFEN herkes etıket yapsın toplu duanın gucu muhteşem oluyor..
Gecen 5. Kattan dusen yavrumuz ıcın dagıtılmıstı
Ve suan durumu ıyı Rabbim Büyük bız dua edelim
Şifa ayeti adetlıyken okunur
۞ Şifa Duası ۞
۰ Arapçası ۰
اَللَّهُمَّ رَبَّ النَّاسِ أَذْهِبِ الْبَأْسَ، وَاشْفِ أَنْتَ الشَّافيِ لاَ شِفاَءَ إِلاَّ شِفاَؤُكَ، شِفاَءٌ لاَ يُغاَدِرُ سَقَماً
۰ Türkçe Okunuşu ۰
Allahumme Rabbennâsi, ezhibil be´se , veşfi enteşşâfi, lâ şifâe illa şifâuke, şifâun la yuğâdiru segamen.
۰ Anlamı ۰
İnsanların rabbi olan Allah’ım! hastalığı gider, şifa ver.Ancak sen şifa verirsin. Öyle bir şifa ver ki hiçbir hastalık kalmasın.
Ve 70.000 ya şafi