- 9 Şubat 2010
- 17.852
- 39.816
- Konu Sahibi Morrmeneksee
1000 aldım kalan 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba calcifer. Etiket için teşekkür ederim. ufak bir operasyondan çıktım. Bu sefer okuyamayacağım. Allah şifa versin inşallah
Çok geçmiş oldun canım benim. hiç haberim yoktu kusura bakmaMerhaba calcifer. Etiket için teşekkür ederim. ufak bir operasyondan çıktım. Bu sefer okuyamayacağım. Allah şifa versin inşallah
Estağfurullah canımın içi. İnşallah dualarınız kabul olur. Çok teşekkür ederimÇok geçmiş oldun canım benim. hiç haberim yoktu kusura bakma
Canım bıtmıs bıle rabbim guzel haberler almayı nasip etsınhepinizden Allah razi olsun kizlar tek tek ne dileginiz varsa rabbim en hayirlisiyla versin destekleriniz benim icin cok onemli
Insallah cikar cikmaz haber etcem tekrar cok tesekkur Ederim aysemCanım bıtmıs bıle rabbim guzel haberler almayı nasip etsın
Hep beraber herseyi atlatiriz insallahRica ederim ne demek. Beni ne zaman ihtiyacım olduğunda yalnız bırakmadınız. Ben de size destek olacağım tabi ki
Bitmiş galiba canım ben de dua ederim yasin okurum miniğe şifa olur inşallah.
Ne demek canim rica ederim tabi ki destek olucaz bende calciye katılıyorum, ne zaman duaya ihtiyacım olsa yardım ettiniz. Ya da hangi arkadaşım için dua istediysem yetiştiniz Allah razı olsun sizden de
İnşallah şimdiye doktora gitmiş olması gerekiyor MagnifiaqueŞimdi gördüm etiketi, sağol etiketledigin için Chocolita bitirmişsiniz. İnşallah şifa olsun.
Magnifiaque dualarım seninle. İnşallah güzel haberler alırsın.