- 20 Ocak 2021
- 810
- 1.608
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Noldu canımKızlar gercekten onemlı bı durum hepiniz az cok konuyu bılıyosunuz zaten acıkladım.. Lütfen etıket yapın sızdedualarımız bu sefer Magnifiaque ıcın
@Nevreste
C Calcifer
Jawlensky
@Merve
JES
@Msspinkie
@Negoo
@Pembe Lotus
@Bonus
@Ahtapot Anne
@_HALLEY_
@Nefes0858
burcusami
@beratbedirhan
@Buluts34
@bluepinkk
@Blue_Peri
@namaste21
Yazarhanim
@28mn
Tavuk_suyu_
@tiniminihaniim
@Myhomes
@sweetgirlcandy
@Mintimint
@MoonfacedMom
@mavikelebek34
@Saliha40
Ssevincli
@Asiltutku
@Aselhannn
@Asya89
@Feyzaanrr
@HejaR12
@Harlofia
@eunja
@melankolimm
@Barbara
@arkadasimes
@Kzbnylmz
@zinciriye
@Ballikabak
@Gelincik78
@Ceren0134
@Cemoos
@Cemreww
@CherryQueen
@tazefasulye
@humanbeings
@ummhnisa
@Umut_2019
@rana20
@mutlulukbenihicbirakma
@Mucizemm222
Life light
@kevsersoylu
@agustos72
@Leyl-i-fer
@Mimariye
@BereliPenguen
@N u r
Magnifiaque
@Kahve __Kokusu
@BereliPenguen
@Assos32
@Aselhannn
@agustos72
@Tospaagtd
@theia07
@Yenidelhi
@kristalbardak
@Nayro
@Arelarven
@arkadasimes
SoLeiL12
@humanbeings
@Hemsirecik
@Bademmm388
@Krew
@sonsuzmasal
@Ahtapot Anne
@MoonfacedMom
1000 tane aldım.
Ya şafi kalan 40.0001000 Ya Şafi aldım.
100 de ayet aldım.
Kalan 40.000
Canım sorduğun için söylüyorum, Ben kendim de Kur'an öğreticisiyim şöyle ki, zaten bu bahsettiğin süre ve ayetler Kur'an'ın birer parçası yani ister ezberden de olsa bunları okurken bir nevi Kur'an okumuş oluyorsun. Sadece dua anlamı olan fatiha, rabbena, hasbünellahü, gibi belli başlı bazı ayetleri dua niyetiyle adetliyken okunulabilir.KIZLAR BUNUN AKSINI DUSUNEN VARMI?
CİDDEN BEN BUNU UZUN UZUN ARASTIRDIM INSANLARI YANLIS SEYE YONLENDIRMEKTEN KORKARIM..
BU BİLGİYE ARANIZDA SAHİP OLAN VARMI
Adetli olan bir kadın kuran-i kerimden bir bölümü okuyamaz, kuran-i kerime dokunamaz. Adetken şifa niyetine ayet ve Ayet-el Kürsi, İhlas suresi, Nas suresi, Fatihasuresi, Felaksuresi gibi sureler ve şifa ayetleri okuyabilir. ... Ne zaman ki kuran-i kerim okumaya girecek olursa kadın günah kazanır.
Ayetel kursı den bende suphelıyım mesela.Canım sorduğun için söylüyorum, Ben kendim de Kur'an öğreticisiyim şöyle ki, zaten bu bahsettiğin süre ve ayetler Kur'an'ın birer parçası yani ister ezberden de olsa bunları okurken bir nevi Kur'an okumuş oluyorsun. Sadece dua anlamı olan fatiha, rabbena, hasbünellahü, gibi belli başlı bazı ayetleri dua niyetiyle adetliyken okunulabilir.
Ben fetvayı aradım bugün oradaki hoca kesinlikle ihlas, Nas, Felak, Ayet-el Kürsi dua niyetine ezberden de olsa okunmaz dedi.
Bende böyle biliyorum ezberden sifa niyetine dua niyetiyle okunabilir tabiki hepsi için söylemiyorum ama bizde sorduk ayni bu şekilde ezberden sifa niyetine okunabilir diye söyledilerAyetel kursı den bende suphelıyım mesela.
Ama şifa ayetleri o an dua maksadıyla okunur dıe bıliyorum. Okudum bende..
Ben fetvayı aradım bugün oradaki hoca kesinlikle ihlas, Nas, Felak, Ayet-el Kürsi dua niyetine ezberden de olsa okunmaz dedi.
Evet canım şifa ayetleri okunabilir ezberden bunda bir sıkıntı yokAyetel kursı den bende suphelıyım mesela.
Ama şifa ayetleri o an dua maksadıyla okunur dıe bıliyorum. Okudum bende..