- 10 Kasım 2007
- 2.209
- 651
- 723
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
2010 haziran anneleri sizlerden kullanan var mı?? ben her gece yatmadan içiyorum..bacak ağrılarım geçti bayağı artık rahat uykuya kavuştum..:))
kızlar size bir şey sorabilirmiyim bende kullanıyorum bu ilacı ssk karşılaması gerekmez mi eşim parayla almış birlikte kan ve vitamin hapıda yazmıştı doktor onları karşılamış ama bu ilacı parayla almış acaba sizdemi parayla aldınız yoksa biz kandırıldık mı bilelim cavabınızı bekliyorum teşekkür ederim
arkadaşlar bu magnezyumu doğuma kadarmı kullanacaz? bende sürekli ishal oluyorum. magnezyumdan sanırım.fakatdoktoruma söylemedim bu durumu. ishal olan arkadaşlar dr.unuza danıştığınızda ne söyledi. ishal bebğe zararlı diye biliyorum. ilaçta kramplarımıza iyi geliyor, ne yapmalıyız?
Paralı bu ...SGK nin karşıladığı muadili var ama...kızlar size bir şey sorabilirmiyim bende kullanıyorum bu ilacı ssk karşılaması gerekmez mi eşim parayla almış birlikte kan ve vitamin hapıda yazmıştı doktor onları karşılamış ama bu ilacı parayla almış acaba sizdemi parayla aldınız yoksa biz kandırıldık mı bilelim cavabınızı bekliyorum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?